Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

E RASMUS + 2014 - 2020. E RASMUS + Το Erasmus+ είναι το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που καλύπτει τους τομείς της Εκπαίδευσης, της Κατάρτισης, της.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "E RASMUS + 2014 - 2020. E RASMUS + Το Erasmus+ είναι το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που καλύπτει τους τομείς της Εκπαίδευσης, της Κατάρτισης, της."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 E RASMUS + 2014 - 2020

2 E RASMUS + Το Erasmus+ είναι το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που καλύπτει τους τομείς της Εκπαίδευσης, της Κατάρτισης, της Νεολαίας και του Αθλητισμού κατά την περίοδο 1/1/2014 μέχρι 31/12/2020.

3

4 Erasmus+Βασικη Δραση 1 Μαθησιακή κινητικότητα ατόμων Βασικη Δραση 2 Συνεργασίες για καινοτομία Βασικη Δραση 3 Υποστήριξη μεραρρυθμίσεων πολιτικής

5 Αθλητισμός Jean Monnet (τριτοβάθμια εκπαίδευση και έρευνα) Επιπλέον

6 Η μαθησιακή κινητικότητα ατόμων αποτελεί μια εκ των βασικών δράσεων του Προγράμματος Erasmus+. Σκοπός της δράσης είναι να παρέχει ατομικές ευκαιρίες εκπαίδευσης, κατάρτισης, απόκτησης εργασιακής πείρας και εθελοντικής εργασίας στο εξωτερικό. Βασική Δράση 1: Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων

7 Η σχολική μονάδα έχει θέσει ως στόχους την καλλιέργεια και την ανάπτυξη των γλωσσών (μητρικής και αγγλικής) σε προφορικό και γραπτό επίπεδο την κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών. Οι μαθητές πρέπει να αποκτήσουν τις κοινωνικές δεξιότητες που να τους καθιστούν ικανούς να αλληλεπιδρούν αποτελεσματικά με το περιβάλλον τους, να διαχειρίζονται τις διαπροσωπικές τους σχέσεις, να επιλύουν συγκρούσεις με ειρηνικό τρόπο, να σέβονται τις διαφορετικές απόψεις, να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και να αναπτύσσουν φιλικές σχέσεις με τους γύρω τους. Περαιτέρω, οι μαθητές πρέπει να μάθουν να αντιμετωπίζουν την εκφοβιστική συμπεριφορά (σε διάφορους τομείς της ζωής τους) και να αναπτύξουν την αυτοπειθαρχία τους Καταρτισμός Σχεδίου Δράσης (European developmental plan)

8

9 Η διάχυση των γνώσεων από τους εκπαιδευτικούς που έχουν επιμορφωθεί θα γίνει με παρουσιάσεις, γραπτό υλικό εργαστήρια σε χρόνο συνεδρίων του προσωπικού Υλικό σε εκπαιδευτικές ιστοσελίδες Δημιουργία ιστοσελίδας “Wiki Page”. Περιγραφή προγράμματος και υλικό Θα διασφαλιστεί ότι όλο το προσωπικό του σχολείου θα επιμορφωθεί για να μπορούν όλοι να συμβάλουν στη βελτίωση. Διάχυση Αποτελεσμάτων Κατάρτισης


Κατέβασμα ppt "E RASMUS + 2014 - 2020. E RASMUS + Το Erasmus+ είναι το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που καλύπτει τους τομείς της Εκπαίδευσης, της Κατάρτισης, της."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google