Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Όλη η ομορφιά της Ελλάδας σε ένα site! Follow your interests… Το ιδανικό μέσο για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν με βάση τα ενδιαφέροντά τους!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Όλη η ομορφιά της Ελλάδας σε ένα site! Follow your interests… Το ιδανικό μέσο για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν με βάση τα ενδιαφέροντά τους!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Όλη η ομορφιά της Ελλάδας σε ένα site!

3 Follow your interests… Το ιδανικό μέσο για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν με βάση τα ενδιαφέροντά τους!

4 Regarding your needs Το Wondergreece.gr συνδέει όλες τις επιχειρήσεις του ταξιδιωτικού κλάδου. Εύκολη αναζήτηση καταλυμάτων, εστιατορίων, υπηρεσιών κτλ.

5 Το "Plan Your Trip" για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Πώς λειτουργεί; 1.Ο επισκέπτης στο Wondergreece.gr περιηγείται ανάμεσα σε χιλιάδες αξιοθέατα πολιτισμού, φύσης, εκδηλώσεις, εστιατόρια, ξενοδοχεία, δραστηριότητες. 2. Επιλέγει όσα επιθυμεί και τα προσθέτει στο ταξιδιωτικό του πλάνο. 3. Οργανώνει τις επιλογές του σε ημέρες σύμφωνα με τις προτιμήσεις του (το εργαλείο κάνει αυτόματο υπολογισμό χιλιομετρικών αποστάσεων από το ένα σημείο ενδιαφέροντος στο άλλο). Το ταξιδιωτικό του πλάνο είναι έτοιμο! Μπορεί να το κάνει:  Print  Share on Social Media  Email

6

7

8

9 Κάθε επιχείρηση του ταξιδιωτικού κλάδου μπορεί να προωθηθεί μέσω της δημιουργίας προτεινόμενων ταξιδιών :  Ενισχύοντας την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών  Προβάλλοντας τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής  Προτείνοντας ξεχωριστές εμπειρίες Τα ταξίδια μπορούν να προβάλλονται:  site της επιχείρησης  social media  newsletters  mail campaigns  έντυπο υλικό με τη χρήση QR codes  … “Plan Your Trip” ένα εργαλείο – πολλές εφαρμογές

10 Περισσότερα από 30.000 downloads σε 1 χρόνο!

11 “Plan Your Trip” Ας συνεργαστούμε για την προώθηση των μοναδικών εμπειριών που προσφέρει η Ελλάδα παρέχοντας στους ταξιδιώτες ένα εργαλείο που θα κάνει το ταξίδι τους μοναδικό!


Κατέβασμα ppt "Όλη η ομορφιά της Ελλάδας σε ένα site! Follow your interests… Το ιδανικό μέσο για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν με βάση τα ενδιαφέροντά τους!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google