Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ευλόγηση των άρτων από τον επίσκοπο μας και στη συνέχεια το κήρυγμά του που αναφέρθηκε στην ιερά εικόνα της Παναγίας της Παραβουνιώτισσας, στον βίο του.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ευλόγηση των άρτων από τον επίσκοπο μας και στη συνέχεια το κήρυγμά του που αναφέρθηκε στην ιερά εικόνα της Παναγίας της Παραβουνιώτισσας, στον βίο του."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ευλόγηση των άρτων από τον επίσκοπο μας και στη συνέχεια το κήρυγμά του που αναφέρθηκε στην ιερά εικόνα της Παναγίας της Παραβουνιώτισσας, στον βίο του Αγίου Γεωργίου και στην ανάγκη να βοηθήσουν οι πιστοί στην αποπεράτωση του νέου ιερού ναού με αποτέλεσμα τον αγιασμό των αγαπόντων την ευπρέπεια του οίκου του Θεού.

2 Ο Άγιος Γεώργιος συνεόρτασε με την Παναγία μας αφού στο εξωκλήσι του δεν πανηγυρίσαμε, μεταφέραμε την εορτή του στις 27 και 28 Απριλίου.

3 Η πρώτη στάση στην πλατεία της Ερέτριας στην οποία δέεται ο κλήρος και ο λαός για την ευλογία και τη χάρη της Παναγίας στις οικογένειες των πιστών.

4 Τα παιδιά που διακονούν στο ιερό βήμα λιτανεύουν την Παναγία κρατώντας εξαπτέρυγα και λαμπάδες (συμβολίζουν τον Τίμιο Πρόδρομο και τους Αγίους Αγγέλους)

5 Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος Με τη χάρη του Θεού πανηγυρίσαμε την Ιερά Εικόνα Παναγίας Παραβουνιώτισας.

6 Λίγο πριν την περιφορά τα αγγελάκια ξεπροβοδίζουν την Παναγία μας.

7 Επιστροφή της ιεράς εικόνας την οποία ύψωσαν για να περάσουν οι πιστοί από κάτω για ευλο γία

8 76 κοπέλες ντυμένες σαν νύφες έκαναν πρόβα των ύμνων που θα έψαλλαν.

9 Οι ιερείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους.


Κατέβασμα ppt "Η ευλόγηση των άρτων από τον επίσκοπο μας και στη συνέχεια το κήρυγμά του που αναφέρθηκε στην ιερά εικόνα της Παναγίας της Παραβουνιώτισσας, στον βίο του."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google