Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

1 η σκέψη : Χμ! Θα μου ήταν πιο εύκολο να αποκαλύψω το λ αν δεν είχε παρέα! Ίσως αν απομακρύνω το 45! Για να διατηρηθεί όμως η ισορροπία, πρέπει ό,τι κάνω.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "1 η σκέψη : Χμ! Θα μου ήταν πιο εύκολο να αποκαλύψω το λ αν δεν είχε παρέα! Ίσως αν απομακρύνω το 45! Για να διατηρηθεί όμως η ισορροπία, πρέπει ό,τι κάνω."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 1 η σκέψη : Χμ! Θα μου ήταν πιο εύκολο να αποκαλύψω το λ αν δεν είχε παρέα! Ίσως αν απομακρύνω το 45! Για να διατηρηθεί όμως η ισορροπία, πρέπει ό,τι κάνω από τη μια μεριά να κάνω και από την άλλη!

2 1 η σκέψη : Χμ! Θα μου ήταν πιο εύκολο να αποκαλύψω το λ αν δεν είχε παρέα! Ίσως αν απομακρύνω το 8! Για να διατηρηθεί όμως η ισορροπία, πρέπει ό,τι κάνω από τη μια μεριά να κάνω και από την άλλη! 2 η σκέψη : Χμ! Το λ είναι παράγοντας γινομένου! Για να το βρω λοιπόν θα διαιρέσω το γινόμενο ( δηλ. το 45 ) με το γνωστό παράγοντα ( δηλ. με το 3) !

3 1 η σκέψη : Χμ! Θα μου ήταν πιο εύκολο να αποκαλύψω το ψ αν δεν είχε παρέα! Ίσως αν απομακρύνω το 9! Για να διατηρηθεί όμως η ισορροπία, πρέπει ό,τι κάνω από τη μια μεριά να κάνω και από την άλλη! 2 η σκέψη : Χμ! Το ψ είναι παράγοντας γινομένου! Για να το βρω λοιπόν θα διαιρέσω το γινόμενο ( δηλ. το 64 ) με το γνωστό παράγοντα ( δηλ. με το 8) !

4 http://blogs.sch.gr/chrysantor/


Κατέβασμα ppt "1 η σκέψη : Χμ! Θα μου ήταν πιο εύκολο να αποκαλύψω το λ αν δεν είχε παρέα! Ίσως αν απομακρύνω το 45! Για να διατηρηθεί όμως η ισορροπία, πρέπει ό,τι κάνω."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google