Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

«Η ιστορία μιας μαύρης γάτας» 2 ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού 2015-2016 Συνεργάστηκαν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης: Ξένια-Βερονίκη Μπέσα Κλεβίσα Κέρτσι Γεωργία.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "«Η ιστορία μιας μαύρης γάτας» 2 ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού 2015-2016 Συνεργάστηκαν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης: Ξένια-Βερονίκη Μπέσα Κλεβίσα Κέρτσι Γεωργία."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 «Η ιστορία μιας μαύρης γάτας» 2 ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού 2015-2016 Συνεργάστηκαν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης: Ξένια-Βερονίκη Μπέσα Κλεβίσα Κέρτσι Γεωργία Τσιμπουκάκη Γιώργος Μήλιος 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Λέμε ΟΧΙ στο σχολικό εκφοβισμό »

2 Μια φορά και ένα καιρό σε μια σοφίτα ζούσε μαζί με άλλες γάτες, ένα μικρό μαύρο γατάκι με κοντή ουρά. Και επειδή έδειχνε τόσο διαφορετικό το περιγελούσαν συνέχεια και καμία γάτα δεν ήθελε να παίξει μαζί του. Αισθανόταν τόσο ΜΟΝΟ!

3 Ένα βράδυ το γατάκι ήταν τόσο πολύ στεναχωρημένο ώστε δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Αποφάσισε λοιπόν την ώρα που οι άλλες γάτες κοιμόνταν να φύγει για πολύ μακριά. Να μην μπορεί να το βρει κανείς…

4 Έτσι και έγινε. Το γατάκι έφυγε και άρχισε να περπατάει, μόνο στους δρόμους της πόλης. Και είχε τόση παγωνιά! Όμως το γατάκι δεν ένιωθε το κρύο γιατί ήταν πολύ στενοχωρημένο.

5 Περπάτησε, περπάτησε πολύ. Βγήκε από την πόλη και έφτασε σε ένα δάσος. Εκεί βρήκε μια σπηλιά. Στην σπηλιά φαινόταν κάτι να υπάρχει…..

6 Γεια, φώναξε το γατάκι φοβισμένο. Γεια και σε εσένα, φώναξε μια ομάδα ζώων που βρισκόταν μέσα στην σπηλιά. Έλα στην παρέα μας. Έξω κάνει κρύο. Τα γατάκι κοίταξε τα ζωάκια και τι να δει! Ήταν όλα διαφορετικά…. σαν αυτό.

7 Με τα ζωάκια έγινε φίλος καλός. Τώρα είναι χαρούμενος που έχει παρέα! Κι ας είναι όλοι τόσο διαφορετικοί. Κάθε μέρα έπαιζαν και ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ποτέ δεν βαριότανε.

8 Εν τω μεταξύ οι δικοί του άρχισαν να ανησυχούν και να τον ψάχνουν παντού. Τον έψαξαν στην σοφίτα,

9 στις Άλπεις, Σαχάρα, στον Αμαζόνιο μέχρι και σε ένα ερημονήσι πήγαν. Πουθενά ο γατούλης!

10 Είχαν απελπιστεί, και γύρισαν πίσω. Μόνο ο μεγάλος του αδερφός σκέφτηκε να τον ψάξει και στο δάσος. -Αδερφέ, φώναξε χαρούμενος μόλις τον είδε.

11 Ο μαύρος γατούλης είπε στον αδερφό του για το πώς αισθανόταν, πώς αποφάσισε να φύγει και για τους καινούργιους του φίλους.

12 Τότε ο μεγάλος του αδερφός του είπε ότι πρέπει να γυρίσουν στο σπίτι. Ο γατούλης συμφώνησε υπό έναν όρο όμως….. -Να πάρουνε μαζί και τους καινούργιους φίλους του. -Σύμφωνοι. Ας γυρίσουμε πίσω.

13 Δεν πέρασε πολλή ώρα και ο γατούλης βρέθηκε πάλι σε γνώριμα μέρη…

14 Χαρές που έκαναν οι άλλες γάτες μόλις τον είδαν αυτόν και τους φίλους του!!!

15 Ακόμα και μέχρι σήμερα ακούγονται γέλια και χαρές από την ξεχασμένη σοφίτα. Έχουν γίνει πια αχώριστοι φίλοι !! ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "«Η ιστορία μιας μαύρης γάτας» 2 ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού 2015-2016 Συνεργάστηκαν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης: Ξένια-Βερονίκη Μπέσα Κλεβίσα Κέρτσι Γεωργία."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google