Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

The Running Pig Από την ομάδα Elements Βερριοπούλου Αλεξάνδρα Βρανά Δήμητρα Γκόρου Ελβίρα Δημοπούλου Στέλλα-Φοίβη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "The Running Pig Από την ομάδα Elements Βερριοπούλου Αλεξάνδρα Βρανά Δήμητρα Γκόρου Ελβίρα Δημοπούλου Στέλλα-Φοίβη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 The Running Pig Από την ομάδα Elements Βερριοπούλου Αλεξάνδρα Βρανά Δήμητρα Γκόρου Ελβίρα Δημοπούλου Στέλλα-Φοίβη

2 H ομάδα μας

3 THE RUNNING PIG ! ► Το παιχνίδι που δημιουργήσαμε ήταν δικής μας έμπνευσης. ► Διαδραματίζεται στην εξοχή όπου ένας χασάπης κυνηγάει ένα γουρουνάκι το οποίο κατευθύνουμε εμείς. ► Σκοπός του είναι να ξεφύγει από τον χασάπη και να φάει όσο περισσότερες τροφές μπορεί, οι οποίες τον βοηθούν να αναπτύξει ταχύτητα. ► Σε περίπτωση που ο χασάπης καταφέρει να πιάσει το γουρουνάκι το παιχνίδι τερματίζεται.

4 Κατασκευή του παιχνιδιού ► Για την δημιουργία του παιχνιδιού THE RUUNING PIG ► Σχεδιάσαμε τα γραφικά του παιχνιδιού, δηλαδή το σκηνικό και τις μορφές στις οποίες ‘‘δώσαμε’’ κίνηση

5 ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!!

6 ► Νικητές είμαστε όταν προλάβουμε να φάμε τις τροφές και να μπούμε στο στάβλο προτού μας πιάσει ο χασάπης.

7 Όταν… ΧΑΝΟΥΜΕ!

8 Εντυπώσεις ► Με το Scratch μάθαμε πώς δημιουργείται ένα απλό παιχνίδι. ► Καταλάβαμε πως η δημιουργία δεν είναι καθόλου απλή τελικά, αφού ο υπολογιστής δέχεται μόνο απλές εντολές. ► Πάνω απ’ όλα όμως χαιρόμαστε που καταφέραμε να συνεργαστούμε και εντέλει να κατασκευάσουμε το δικό μας παιχνίδι.


Κατέβασμα ppt "The Running Pig Από την ομάδα Elements Βερριοπούλου Αλεξάνδρα Βρανά Δήμητρα Γκόρου Ελβίρα Δημοπούλου Στέλλα-Φοίβη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google