Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τζον Γκριν Χέιζελ - « Πιστεύω ότι σε αυτή τη ζωή έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις πώς θα διηγηθείς μια θλιβερή ιστορία …»

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τζον Γκριν Χέιζελ - « Πιστεύω ότι σε αυτή τη ζωή έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις πώς θα διηγηθείς μια θλιβερή ιστορία …»"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τζον Γκριν Χέιζελ - « Πιστεύω ότι σε αυτή τη ζωή έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις πώς θα διηγηθείς μια θλιβερή ιστορία …»

2  Η 16 χρονη Χέιζελ γνωρίζει τον 18 χρονο Γκας σε μια ομάδα υποστήριξης καρκινοπαθών. Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία του Γκας λειτουργούν ευεργετικά στην χαμηλών τόνων Χέιζελ.

3  Όταν η Χέιζελ συναντά τον Ογκάστους, μοιράζεται μαζί του τους φόβους, τα άγχη, τους προβληματισμούς της αλλά και μια αγάπη που αγγίζει τις πιο μύχιες γωνίες της ψυχής τους.

4 Τα δυο παιδιά, η Χέιζελ και ο Γκας γνωρίζονται πρώτη φορά σε μια ομάδα υποστήριξης καρκινοπαθών. Με το καιρό γίνονται φίλοι και γνωρίζονται περισσότερο ! Όταν η Χέιζελ λέει στον Γκας ότι στα δεκατρία της χρόνια χρησιμοποίησε τη μόνη της ευχή από το ίδρυμα « Κάνω μια ευχή » ο Γκας της προσφέρει τη δική του ευχή που έγινε αφορμή να ταξιδέψουν μαζί ως το Άμστερνταμ για να γνωρίσουν έναν γνωστό και αγαπημένο στη Χέιζελ συγγραφέα, ο οποίος τελικά αποδεικνύεται στριφνός ! Το ταξίδι αυτό τους έφερε πιο κοντά !

5 Γκας - « Ίσως το “ Εντάξει ” να είναι το δικό μας “ πάντα ”».


Κατέβασμα ppt "Τζον Γκριν Χέιζελ - « Πιστεύω ότι σε αυτή τη ζωή έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις πώς θα διηγηθείς μια θλιβερή ιστορία …»"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google