Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εμπορική Διαχείριση Σχεδιάζουμε μαζί το δρόμο για την επιτυχία!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εμπορική Διαχείριση Σχεδιάζουμε μαζί το δρόμο για την επιτυχία!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εμπορική Διαχείριση Σχεδιάζουμε μαζί το δρόμο για την επιτυχία!

2 Η πρωτοποριακή και αξιόπιστη εφαρμογή Εμπορικής Διαχείρισης, αναπτυγμένη σε τεχνολογία αιχμής, καλύπτει απόλυτα πάσης φύσεως εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, εισαγωγικές κ.ά.

3 Διευκολύνει την καθημερινότητα των σύγχρονων επιχειρήσεων: Αναβάθμιση της επιχείρησης στα σύγχρονα δεδομένα Εύκολη και αξιόπιστη παρακολούθηση της επιχείρησης Χαρούμενοι πελάτες!

4 Η εφαρμογή καλύπτει απόλυτα τις ιδιαίτερες ανάγκες των σύγχρονων εμπορικών επιχειρήσεων αφού: Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να έχετε σαφή εικόνα της επιχείρησής σας σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, αλλά και να παρακολουθείτε την απόδοση των υπαλλήλων σας ανά εργασία σε μηνιαία ή ετήσια βάση. Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ποια είδη σας κινούνται περισσότερο, καθώς και ποιες είναι οι πρώτες ύλες που παραγγέλνετε περισσότερο και ποιου προμηθευτή. Έχετε πάντα μαζί σας όλη την πληροφόρηση που χρειάζεστε σχετικά με τους πελάτες και την αποθήκη σας μέσω φορητών συσκευών (tablets, smartphones). Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να δημιουργείτε τις δικές σας ετικέτες με τα στοιχεία των πελατών σας. Καταχωρείτε εύκολα και απλά παραγγελίες και εκδίδετε τα παραστατικά σας. Ελέγχετε τα σημεία πώλησης σε πραγματικό χρόνο, είτε αυτά είναι τοπικά είτε απομακρυσμένα! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε υπάλληλο χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις Η/Υ εκμηδενίζοντας πιθανότητες λάθους. Η εφαρμογή υποστηρίζει τη διαδικασία υποβολής ΜΥΦ στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, άμεσα, με ακρίβεια και ασφάλεια.

5 Διαχειριστείτε εύκολα τους πελάτες και τους προμηθευτές σας, καταχωρώντας τα πλήρη στοιχεία τους, αλλά και πολλαπλές διευθύνσεις (υποκαταστήματα πελατών / προμηθευτών), τους όρους συναλλαγής σας (τρόπο πληρωμής, τιμοκατάλογο πελάτη ανά είδος, εκπτώσεις, στόχοι τζίρου κτλ), καθώς και βοηθητικά αρχεία στις καρτέλες τους, όπως σκαναρισμένα υπογεγραμμένα συμφωνητικά, προσφορές που τους έχετε ή σας έχουν κάνει και άλλα σημαντικά για εσάς αρχεία. Διαχείριση Πελατών / Προμηθευτών

6 Αναζητήστε και αντιγράψτε εύκολα και γρήγορα τα στοιχεία των πελατών και των προμηθευτών σας απευθείας από τη Διαδικτυακή Υπηρεσία Ανεύρεσης Στοιχείων της Γ.Γ.Π.Σ. Από τη διαχείριση πελατών, προμηθευτών, αλλά και την τιμολόγηση έχετε τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με τη Γ.Γ.Π.Σ. και ανάκτησης πληροφοριών για το ΑΦΜ που έχετε πληκτρολογήσει. Τα στοιχεία του Φορολογικού Μητρώου κάθε επιχείρησης που ανακτώνται είναι: Α.Φ.Μ.,κωδικός και περιγραφή Δ.Ο.Υ., ένδειξη εάν πρόκειται για Φυσικό ή Μη Φυσικό Πρόσωπο, ένδειξη εάν ο Α.Φ.Μ. είναι ενεργός ή απενεργοποιημένος, ένδειξη εάν πρόκειται για επιτηδευματία, μη επιτηδευματία ή πρώην επιτηδευματία, επωνυμία, τίτλος επιχείρησης, περιγραφή μορφής Μη Φυσικού Προσώπου, οδός, αριθμός, Τ.Κ. και περιοχή επιχείρησης, ημερομηνία έναρξης, ημερομηνία διακοπής, δραστηριότητες επιχείρησης. Διαχείριση Πελατών / Προμηθευτών

7 Αναλυτικά στατιστικά στοιχεία Πελατών / Προμηθευτών Δείτε τα οικονομικά και στατιστικά στοιχεία των πελατών και των προμηθευτών σας, όπως πρώτη και τελευταία ημ/νία κίνησης, μέσος όρος αποπληρωμής, μέσος όρος μηνιαίου τζίρου, τζίρος τρέχουσας χρήσης, είδος με το μεγαλύτερο τζίρο, με το μεγαλύτερο κέρδος κ.ά. Επίσης, μπορείτε να δείτε τη γραφική απεικόνιση των κινήσεων του πελάτη σε σύγκριση με την προηγούμενη χρήση.

8 Ομαδική αποστολή SMS και e-mail Στείλτε μαζικά ή μεμονωμένα Ε-mail & SMS προς κάθε πελάτη ή προμηθευτή μέσα από την εφαρμογή, προκειμένου να τους ενημερώσετε για κινήσεις marketing, διαφημιστικές καμπάνιες, προσφορές ή ακόμα & για να τους ευχηθείτε για την ονομαστική τους εορτή.

9 Διαχείριση πόντων – επιβράβευση πελατών Διαχειριστείτε προωθητικές ενέργειες επιβράβευσης των πελατών σας μέσω συλλογής πόντων. Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει δύο στάδια. Το πρώτο στάδιο αφορά στη συλλογή των πόντων και το δεύτερο στην εξαργύρωσή τους. Η συλλογή των πόντων μπορεί να υλοποιηθεί με δύο τρόπους: ο πρώτος τρόπος είναι πόντοι από τα είδη της αποθήκης ο δεύτερος τρόπος είναι πόντοι από τη συνολική αξία κάθε αγοράς του πελάτη σας. Η εξαργύρωση των πόντων μπορεί να υλοποιηθεί με έκπτωση στο σύνολο της αξίας του παραστατικού.

10 Συναλλαγές σε οποιοδήποτε νόμισμα Κάντε τις συναλλαγές σας με τους πελάτες σας σε οποιοδήποτε ξένο νόμισμα. Ορίζοντας το νόμισμα στο συμβαλλόμενο, στο πεδίο Ισοτιμία σε, μπορείτε αυτόματα να εκδίδετε ή να καταχωρείτε το παραστατικό που τον αφορά, χωρίς να χρειάζεται να προβείτε σε υπολογισμούς μετατροπής του νομίσματος συμφώνα με την ισχύουσα ισοτιμία. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα παρακολούθησης της καρτέλας και της αναλυτικής καρτέλας του συμβαλλόμενου, στο νόμισμα που έχουν πραγματοποιηθεί οι συναλλαγές. Τα παραπάνω ισχύουν και για τις κινήσεις εισπράξεων και πληρωμών.

11 Διαχείριση Αποθήκης Παρακολουθήστε άψογα την αποθήκη σας, και όλους τους αποθηκευτικούς σας χώρους καταχωρώντας εικόνες και χαρακτηριστικά για τα είδη σας. Θέστε όρια ασφαλείας! Η εφαρμογή θα σας εμφανίσει προειδοποιητικά ή απαγορευτικά μηνύματα σχετικά με την έλλειψη αποθεμάτων.

12 Διαχείριση Αποθήκης Καταχωρήστε εύκολα και γρήγορα τις εικόνες των ειδών και συσχετίστε τες με άλλες εικόνες. Στις αντίστοιχες εικόνες μπορείτε να καταχωρήσετε εικόνες αντίστοιχων ειδών, ώστε να τα προτείνετε στους πελάτες σας σαν εναλλακτικές επιλογές, ή καταχωρήστε είδη συμπληρωματικά του είδους που προβάλλετε και συχνά αγοράζονται σαν σετ από πολλούς πελάτες!

13 Διαχείριση Αποθήκης – Στατιστικές πληροφορίες Ορίστε και δείτε στατιστικά και οικονομικά στοιχεία που επιθυμείτε για τα είδη σας. Δείτε σε αληθινό χρόνο ποια ήταν η πρώτη και η τελευταία ημερομηνία πώλησης ενός είδους, ποια η μικρότερη και η μεγαλύτερη τιμή του, ποιο το ποσοστό επί τζίρου, επί κέρδους και ποιος ο μέσος όρος στασιμότητάς του.

14 Διαχείριση Αποθήκης – Σετ ειδών Δημιουργήστε και διαχειριστείτε εύκολα σετ ειδών, καταχωρώντας τα είδη που το απαρτίζουν με τις τιμές και τις ποσότητές τους.

15 Διαχείριση Αξιογράφων Παρακολουθήστε τα εισπρακτέα και τα πληρωτέα αξιόγραφα, τα δικά σας ή των πελατών σας, μεταβιβάστε ή εξοφλήστε αξιόγραφα με δυνατότητα απεριόριστων κινήσεων και ενημερωθείτε έγκαιρα για τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις που προκύπτουν. Η εφαρμογή σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη διαχείριση αξιογράφων με δυνατότητα απεριόριστων κινήσεων, ομαδική επεξεργασία εγγραφών και πληθώρα εκτυπώσεων (ληξιάρειο, απογραφές κ.ά.)

16 Διαχείριση Αγορών Διαχειριστείτε εύκολα όλα τα στάδια της αγοράς από την προσφορά, την παραγγελία, την παραλαβή των ειδών, έως την καταχώρηση του Δελτίου Αποστολής Αποθεμάτων και του Τιμολογίου. Μετασχηματίστε ολικά ή μερικά τις παραγγελίες, διατηρώντας πάντα τις αρχικές παραγγελίες. Διαχειριστείτε τις οριζόμενες επιβαρύνσεις ποσοστιαία ή νομισματικά που λειτουργούν προσθετικά ή αφαιρετικά στην καθαρή ή στη μικτή αξία (π.χ. κρατήσεις δημοσίου, έξοδα μεταφοράς κ.α.)

17 Διαχείριση Αγορών Η εφαρμογή σας προσφέρει μία εύκολη διαχείριση κοστολογίου, έτσι ώστε παράλληλα με την καταχώρηση ειδών στο παραστατικό αυτόματα να καταχωρούνται τα είδη και στην οθόνη Κοστολόγιο με επιπλέον τα στοιχεία: Τιμή Κόστους, Ποσοστό Χονδρικής, Τιμή Χονδρικής, Ποσοστό Λιανικής και Τιμή Λιανικής με Φ.Π.Α. και με επιπλέον δυνατότητα ενημέρωσης της τιμής λιανικής από παραστατικά αγορών πριν την έκπτωση. Επιπλέον, όταν σε ένα είδος η τιμή αγοράς είναι ίδια με την τιμή πώλησης (χονδρικής ή λιανικής), εμφανίζεται σύμβολο προειδοποίησης, έτσι ώστε ο χειριστής να βλέπει αμέσως ποια είδη πρέπει να προσέξει και να ενημερώσει σωστά τις τιμές.

18 Από την παραγγελία έως την τιμολόγηση, οι καθημερινές πωλήσεις γίνονται μία εύκολη υπόθεση! Κατά τη διαδικασία της τιμολόγησης μπορείτε να δείτε, με το πάτημα ενός πλήκτρου(F8), όλες τις πληροφορίες για την κίνηση του είδους που σας ενδιαφέρει. Η εφαρμογή σας προσφέρει δυνατότητα ηλεκτρονικής τιμολόγησης για ηλεκτρονική ανταλλαγή, διαχείριση & αρχειοθέτηση παραστατικών. Διαχείριση Πωλήσεων

19 Κατά τη διαδικασία έκδοσης παραστατικού, εφόσον επιλέξετε πελάτη, έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα κινηθέντα είδη του συγκεκριμένου πελάτη. Για κάθε είδος που έχει κινηθεί βλέπετε σημαντικές πληροφορίες όπως ποσότητα, τιμή και ποσοστό έκπτωσης με την οποία είχε τιμολογηθεί το είδος παλιότερα. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα με επιλογή οποιουδήποτε είδους, αυτό να αντιγραφεί στο παραστατικό που έχετε προς έκδοση με την τελευταία τιμή που είχε πουληθεί. Σημαντικό είναι, πως υπάρχει η δυνατότητα πολλαπλής επιλογής ειδών.

20 Διαχείριση Πωλητών Διαχειριστείτε τους πωλητές σας με στοχοθέτηση για τα ποσοστά επί τζίρου και επί εισπράξεων, δείτε το ποσοστό προόδου με διαφορετικά ποσοστά προμήθειας, βάσει τζίρου και εισπράξεων. Δυνατότητα συμμετοχής διαφορετικών πωλητών για κάθε είδος ανά παραστατικό, Υπολογισμός επιπλέον ποσοστών για συγκεκριμένα είδη ή ομάδες ειδών και παροχών για συγκεκριμένους πωλητές Αναλυτικά οικονομικά στοιχεία (προμήθειες, πληρωθέντα, υπόλοιπα κ.α.).

21 Χρήσιμα εργαλεία Διαχειριστείτε Παραμετρικά Πεδία με δυνατότητα δημιουργίας παραμετρικών αλφαριθμητικών και υπολογιζόμενων πεδίων, στα βασικά αρχεία πελατών, προμηθευτών και αποθήκης τα οποία χρησιμοποιούνται κατ’ επιλογή ως φίλτρα στις αναζητήσεις εγγραφών, εμφανίζονται στις λίστες εγγραφών (πεδία εμφάνισης) και λαμβάνουν μέρος στις παραμετρικές εκτυπώσεις. Μπορείτε να συμπληρώσετε μέχρι και 20 παραμετρικά πεδία, αλλά και να επιλέξετε πολλαπλές τιμές για κάθε παραμετρικό!

22 Διαχείριση γραφείου Easy CRM: Εσωτερική οργάνωση. Διαχείριση εισερχομένων τηλεφωνικών κλήσεων. Διαχείριση γραφείου. Πρόγραμμα ημέρας ανά χειριστή ή ομάδα χειριστών. Υπενθυμίσεις για μελλοντικές κινήσεις (τιμολογήσεις - παραγγελίες – αξιόγραφα - εισπράξεις - πληρωμές). Άμεση σύνδεση με την Τιμολόγηση. Τήρηση ιστορικού για κάθε πελάτη.

23

24 Παρακολούθηση υπολοίπων Πελατών – Προμηθευτών Μπορείτε να δείτε για το ημερομηνιακό διάστημα που επιθυμείτε τα υπόλοιπα των πελατών και των προμηθευτών σας, να δείτε “πού χρωστάτε και ποιος σας χρωστάει” και να προγραμματίσετε τις πληρωμές και τις εισπράξεις σας. Αναφορές - Εκτυπώσεις

25 Συμμετοχή πελατών στο τζίρο Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το τζίρο κάθε πελάτη, με ποσοστό επίτευξης στόχου που ενδεχομένως του έχετε θέσει, καθώς και το τζίρο της προηγούμενης χρήσης για την αντίστοιχη ημερολογιακή περίοδο που έχετε επιλέξει, ώστε να έχετε ακριβέστερη στατιστική εικόνα για κάθε πελάτη. Αναφορές - Εκτυπώσεις

26 Εικόνα Επιχείρησης Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της επιχείρησής σας στο χρόνο, να συγκρίνετε περιόδους, να δείτε την πορεία των πωλήσεων ανά μήνα και να εξάγετε συμπεράσματα για τη συνολική απόδοση της επιχείρησης. Αναφορές - Εκτυπώσεις

27 Υπόλοιπα Αποθήκης Δείτε σε πραγματικό χρόνο το υπόλοιπο των ειδών στην αποθήκη σας κάθε στιγμή, ώστε να προγραμματίσετε τις παραγγελίας σας έγκαιρα. Σε περίπτωση ύπαρξης περισσότερων από έναν αποθηκευτικών χώρων η εκτύπωση σάς εμφανίζει αναλυτικά τα υπόλοιπα των ειδών ανά αποθηκευτικό χώρο. Αναφορές - Εκτυπώσεις

28 Μη κινηθέντα είδη Έχετε τη δυνατότητα να δείτε αναλυτικά ποια είδη σας δεν έχουν κινηθεί για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε, ώστε να επανεκτιμήσετε τις ανάγκες των πελατών σας. Ταυτόχρονα, ενημερώνεστε για την αξία των υπολοίπων των ειδών που δεν έχουν κινηθεί και βρίσκονται σε στοκ στην αποθήκη σας, βλέποντας, παράλληλα και την τελευταία ημερομηνία κίνησης. Αναφορές - Εκτυπώσεις

29 Κινήσεις ειδών κατά ποσότητα – αξία Δείτε αναλυτικά τις κινήσεις των ειδών σας (αγορές – πωλήσεις) για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε. Ενημερωθείτε για τις ποσότητες ανά είδος που έχετε αγοράσει και που έχετε πουλήσει, καθώς και τις αντίστοιχες αξίες τους. Αναφορές - Εκτυπώσεις

30 Συμμετοχή ειδών στο τζίρο Δείτε τη συμμετοχή των ειδών που επιθυμείτε στο συνολικό τζίρο της επιχείρησής σας, με ποσότητες, αξίες και ποσοστά συμμετοχής. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να δείτε ποια είδη σάς αποφέρουν το μεγαλύτερο τζίρο και για ποια πρέπει να επαναπροσδιορίσετε την πολιτική προώθησής τους. Αναφορές - Εκτυπώσεις

31 Κέρδος ανά είδος Δείτε από ποια είδη κερδίζετε περισσότερο! Αναφορές - Εκτυπώσεις

32

33 και η έκδοσή της είναι συμβατή με συσκευές με λειτουργικό Android 4.0 και πάνω. Εγκαθίσταται σε φορητές συσκευές τύπου smartphones και tablets

34 Διατίθεται σε όλες τις εμπορικές εφαρμογές PRISMA Win δωρεάν μόνο με το κόστος του ετήσιου συμβολαίου συντήρησης Σας παρέχει πληροφόρηση σχετικά με τα οικονομικά και στατιστικά στοιχεία Πελατών, Προμηθευτών και Αποθήκης Viewer


Κατέβασμα ppt "Εμπορική Διαχείριση Σχεδιάζουμε μαζί το δρόμο για την επιτυχία!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google