Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το Σάββατο στο μάθημα του κατηχητικού η κατηχήτρια κ. Βασιλική Καραμπέτσου μίλησε στα παιδιά για το νόημα της εορτής της Σταυροπροσκυνήσεως κατά την οποία.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το Σάββατο στο μάθημα του κατηχητικού η κατηχήτρια κ. Βασιλική Καραμπέτσου μίλησε στα παιδιά για το νόημα της εορτής της Σταυροπροσκυνήσεως κατά την οποία."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Το Σάββατο στο μάθημα του κατηχητικού η κατηχήτρια κ. Βασιλική Καραμπέτσου μίλησε στα παιδιά για το νόημα της εορτής της Σταυροπροσκυνήσεως κατά την οποία μοιράζεται ως ευλογία στους πιστούς από ένα ματσάκι με δεντρολίβανο και άνθη.

2 Δύο ώρες την εβδομάδα αφιερωμένες στους μικρούς και πολύτιμους ενορίτες, σε αυτούς ανήκει η βασιλεία των ουρανών, αν δεν τους μοιάσουμε δεν θα την κερδίσουμε εμείς οι μεγάλοι, σπουδαίοι, μορφωμένοι…

3 Μετά το μάθημα η κατηχήτρια Βασιλική Ψωμά με πολύ κόπο είχε σχεδιάσει σε χαρτί λουλούδια που χρησιμεύουν και σαν κάρτες ευχών.

4 Η κατηχήτρια Μαριλένα μίλησε στο μέσο τμήμα για τους Αγίους Τεσσαράκοντα μάρτυρες και έκανε ερωτήσεις στα παιδιά σχετικές με το μάθημα.

5 Τα περισσότερα αγόρια μετά το μάθημα βρήκαν ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο αφού η ηλιόλουστη μέρα προσφερόταν για αθλοπαιδιές.

6 Ο μικρός Ανάργυρος με την μητέρα του Ελένη Αργύρη, πρώην κατηχήτρια κάνει προπόνηση ώστε να συμμετάσχει σε 3 χρόνια στο μπεμπέ τμήμα κατηχητικού.


Κατέβασμα ppt "Το Σάββατο στο μάθημα του κατηχητικού η κατηχήτρια κ. Βασιλική Καραμπέτσου μίλησε στα παιδιά για το νόημα της εορτής της Σταυροπροσκυνήσεως κατά την οποία."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google