Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

The Vienna Ball Thessaloniki 2016 Μία μαγική βραδιά στο Hyatt Regency Thessaloniki Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "The Vienna Ball Thessaloniki 2016 Μία μαγική βραδιά στο Hyatt Regency Thessaloniki Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 The Vienna Ball Thessaloniki 2016 Μία μαγική βραδιά στο Hyatt Regency Thessaloniki Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

2  Με την αιγίδα του Αυστριακού Προξενείου της Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με το Hyatt Regency Θεσσαλονίκης οργανώνεται για πρώτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης ο παραδοσιακός Βιενvέζικος Χορός της Όπερας.  Η Συμφωνική Ορχήστρα CON FUOCO του Ωδείου Θέρμης με 30 μουσικούς, θα γεμίσουν τo ballroom με μελωδίες και θα παρασύρουν τους παρευρισκόμενους στους ρυθμούς του βαλς, πόλκας και ταγκό.

3  50 ζευγάρια νέων που θα έχουν ήδη εκπαιδευτεί από την σχολή χορού Lets Dance θα παρουσιάσουν μια ανεπανάληπτη χορογραφία με βαλς.  Και η βραδιά θα συνεχιστεί με πολύ χορό με σύγχρονους ρυθμούς από DJ και Live Band.

4 Η εκδήλωση θα καταλαμβάνει το grand ballroom του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki. Στον χώρο θα υπάρχουν ροτόντες με σερβιριζόμενο μενού.

5 Τα έσοδα της μεγάλης αυτής διοργάνωσης θα διατεθούν στα σωματεία: Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών ΣΤΟΡΓΗ Σύλλογο Φίλων Παραρτήματος Μακεδονίας Θράκης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας. Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού « ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» Φιλόπτωχο Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης

6 Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤSAKALOU Interactive PR Μητρ. Ιωσηφ Θεσσαλονίκη Μαρία Τσακάλου Αλεξία Αηδονά


Κατέβασμα ppt "The Vienna Ball Thessaloniki 2016 Μία μαγική βραδιά στο Hyatt Regency Thessaloniki Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google