Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η εταιρεία AgioFarms P.C. ιδρύθηκε το 2013 με στόχο την παραγωγή κηπευτικών πολύ υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η εταιρεία AgioFarms P.C. ιδρύθηκε το 2013 με στόχο την παραγωγή κηπευτικών πολύ υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 Η εταιρεία AgioFarms P.C. ιδρύθηκε το 2013 με στόχο την παραγωγή κηπευτικών πολύ υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.

4 Η εταιρεία AgioFarms P.C. αποτελεί την εμπορική εκμετάλλευση της έρευνας και ανάπτυξης οκτώ ετών που πραγματοποιήθηκε σε θερμοκήπια τα οποία βρίσκονται στο Άγιο Πνεύμα Σερρών στους πρόποδες του Μενοίκιου όρους.

5 Η μέθοδος καλλιέργειας που χρησιμοποιήθηκε στην ερευνητική διαδικασία των οκτώ ετών ήταν η υδροπονική σε διάφορα υποστρώματα. Η τελική επιλογή υποστρώματος είναι η ελληνική ελαφρόπετρα της εταιρείας LAVA, με ειδική πιστοποίηση ECOLABEL.

6 Ολες οι καλλιεργητικές παράμετροι ελέγχονται πλήρως αυτοματοποιημένα απο ηλεκτρονικό υπολογιστή και τηλεμετρικά μέσω διαδικτύου, με στόχο τη βέλτιστη ανάπτυξη των φυτών σε ένα υγιές περιβάλλον.

7 ... και θέρμανσης βιομάζας για τον χειμώνα. Οι θερμοκηπιακοί θάλαμοι διαθέτουν ειδικά συστήματα ψύξης και αερισμού για το καλοκαίρι...

8 Η γονιμοποίηση των λουλουδιών πραγματοποιείται αποκλειστικά με βομβίνους ( ειδικές μέλισσες ), με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των καρπών και την κατάργηση των ορμονών καρπόδεσης.

9 Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας περιλαμβάνεται και υπερσύγχρονο συσκευαστήριο, καθώς επίσης και ψυκτικοί θάλαμοι συντήρησης.

10 Το άριστα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό που αποτελείται απο έναν γεωπόνο φυτοπαθολόγο και έναν βιολόγο, με πολυετή πείρα στις υδροπονικές καλλιέργειες, εγγυάται την παραγωγή ασφαλών προϊόντων, απαλλαγμένα απο υπολλείματα φυτοφαρμάκων και με πλήρη θρεπτική αξία.

11 Όλες οι διαδικασίες παραγωγής και συσκευασίας, ακολουθούν τους κανόνες ολοκληρωμένης διαχείρισης και είναι πιστοποιημένες με το διεθνές σύστημα GlobalGAP.

12 Η AgioFarms δραστηριοποιείται κυρίως στην παραγωγή... Μεγαλόκαρπης τομάτας Τοματινιών Αγγουριού

13 ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.Α.Ε. ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΝΤΖΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.Α.Ε.

14 Στόχος της AgioFarms για το μέλλον, είναι η εξωστρέφεια μέσω δικτύων διακίνησης τροφίμων, για να μπορέσουν τα προϊόντα υψηλής ποιότητας της ελληνικής γης, να φτάσουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Τα ισχυρά όπλα μας στην προσπάθεια αυτή είναι.... Ο ελληνικός Ήλιος... Η ελληνική Γη.... Και η ελληνική αγροτική παράδοση.

15 www.agiofarms.gr


Κατέβασμα ppt "Η εταιρεία AgioFarms P.C. ιδρύθηκε το 2013 με στόχο την παραγωγή κηπευτικών πολύ υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google