Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Κατασκευή Χριστουγεννιάτικων καρτών με ανακυκλώσιμα ή ανακυκλωμένα υλικά. Τάξη Β’ Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός κ.Πλατώνη Ζωή «Δημιουργώντας Αειφόρα Σχολεία»

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Κατασκευή Χριστουγεννιάτικων καρτών με ανακυκλώσιμα ή ανακυκλωμένα υλικά. Τάξη Β’ Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός κ.Πλατώνη Ζωή «Δημιουργώντας Αειφόρα Σχολεία»"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Κατασκευή Χριστουγεννιάτικων καρτών με ανακυκλώσιμα ή ανακυκλωμένα υλικά. Τάξη Β’ Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός κ.Πλατώνη Ζωή «Δημιουργώντας Αειφόρα Σχολεία» Κοινό Σχέδιο Μάθησης 2008-2010

2 Υλικά Χριστουγεννιάτικης κάρτας. Αλουμινένια ασφάλεια από το κουτί του στιγμιαίου καφέ. Αλουμινένια ασφάλεια από το κουτί του στιγμιαίου καφέ. Τέμπερες σε διάφορα χρώματα Τέμπερες σε διάφορα χρώματα Πινέλα Πινέλα Ανακυκλωμένο χαρτί σε διάφορα χρώματα Ανακυκλωμένο χαρτί σε διάφορα χρώματα κόλλα κόλλα

3 Κατασκευή Σχεδιάζουμε πάνω στην αλουμινένια επιφάνεια με μολύβι. Σχεδιάζουμε πάνω στην αλουμινένια επιφάνεια με μολύβι. Βάφουμε το εσωτερικό της. Βάφουμε το εσωτερικό της. Περιμένουμε μερικά λεπτά μέχρι να στεγνώσει. Περιμένουμε μερικά λεπτά μέχρι να στεγνώσει. Κολλάμε την ζωγραφισμένη αλουμινένια επιφάνεια πάνω σε ανακυκλωμένο χαρτί Κολλάμε την ζωγραφισμένη αλουμινένια επιφάνεια πάνω σε ανακυκλωμένο χαρτί Οι ζωγραφισμένες αλουμινένιες επιφάνειες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Οι ζωγραφισμένες αλουμινένιες επιφάνειες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

4 Άγγελοι Κομμάτι από παλιό ύφασμα Κομμάτι από παλιό ύφασμα Τέμπερες σε διάφορα χρώματα Τέμπερες σε διάφορα χρώματα Πινέλο Πινέλο Ανακυκλωμένο χαρτί σε διάφορα χρώματα Ανακυκλωμένο χαρτί σε διάφορα χρώματα Κόλλα Κόλλα Σύρμα για σκεύη μαγειρικής. Σύρμα για σκεύη μαγειρικής.

5

6 Κατασκευή Σχεδιάζουμε και κόβουμε το φόρεμα του αγγέλου από το ύφασμα που έχουμε. Σχεδιάζουμε και κόβουμε το φόρεμα του αγγέλου από το ύφασμα που έχουμε. Σχεδιάζουμε και κόβουμε τα φτερά από ανακυκλωμένο χαρτί. Σχεδιάζουμε και κόβουμε τα φτερά από ανακυκλωμένο χαρτί. Κολλάμε το φόρεμα και τα φτερά πάνω στην κάρτα. Κολλάμε το φόρεμα και τα φτερά πάνω στην κάρτα. Ζωγραφίζουμε με τις τέμπερες το πρόσωπο και το σώμα. Ζωγραφίζουμε με τις τέμπερες το πρόσωπο και το σώμα. Χρησιμοποιούμε το σύρμα για να φτιάξουμε τα μαλλιά του αγγέλου. Χρησιμοποιούμε το σύρμα για να φτιάξουμε τα μαλλιά του αγγέλου.

7 Έργα των μαθητών


Κατέβασμα ppt "Κατασκευή Χριστουγεννιάτικων καρτών με ανακυκλώσιμα ή ανακυκλωμένα υλικά. Τάξη Β’ Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός κ.Πλατώνη Ζωή «Δημιουργώντας Αειφόρα Σχολεία»"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google