Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ● Το ποδοσφαιρικό τμήμα της Μπαρσελόνα, η σωστή προφορά ΔΦΑ στα καταλανικά είναι Μπαρσελόνα (bərsə ˈɫ onə) και στα ισπανικά είναι Μπαρθελόνα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ● Το ποδοσφαιρικό τμήμα της Μπαρσελόνα, η σωστή προφορά ΔΦΑ στα καταλανικά είναι Μπαρσελόνα (bərsə ˈɫ onə) και στα ισπανικά είναι Μπαρθελόνα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ● Το ποδοσφαιρικό τμήμα της Μπαρσελόνα, η σωστή προφορά ΔΦΑ στα καταλανικά είναι Μπαρσελόνα (bərsə ˈɫ onə) και στα ισπανικά είναι Μπαρθελόνα (barθe ˈ lona), (του οποίου η επίσημη ονομασία στα καταλανικά είναι Futbol Club Barcelona και το σύντομο όνομα Barça) είναι μια καταλανική ποδοσφαιρική ομάδα με έτος ίδρυσης το 1899, η οποία αγωνίζεται στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν.

2 LIONEL MESSI Ο Λιονέλ Μέσι (Lionel Andrés Messi, γενν. στις 24 Ιουνίου 1987) είναι ποδοσφαιριστής από την Αργεντινή, ο οποίος αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα με την Μπαρτσελόνα και στην εθνική ομάδα της χώρας του. Θεωρείται από πολλούς ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του, έχοντας κερδίσει το βραβείο Χρυσή Μπάλα (2009) και το βραβείο του Ποδοσφαιριστή της Χρονιάς από την FIFA (2009)

3 CAMP NOY ● Camp Nou (καταλανική προφορά: [kamn ɔ w], νέου πεδίου, που συχνά αναφέρεται στα αγγλικά ως The Camp Nou ) είναι ένα γήπεδο ποδοσφαίρου σε Βαρκελώνη, Ισπανία, η οποία έχει το σπίτι του Futbol Club Barcelona από το 1957. ● Οι Καμπ Νου 99.786 καθίσματα, [6] μειώθηκε σε 96.336 σε αγώνες που διοργανώνει η UEFA


Κατέβασμα ppt "ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ● Το ποδοσφαιρικό τμήμα της Μπαρσελόνα, η σωστή προφορά ΔΦΑ στα καταλανικά είναι Μπαρσελόνα (bərsə ˈɫ onə) και στα ισπανικά είναι Μπαρθελόνα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google