Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ● Ο Εργοτέλης ιδρύθηκε στις 7 Αυγούστου 1929. Είναι η δεύτερη (χρονολογικά) ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλείου (μετά τον ΟΦΗ) που έχει αντιπροσωπεύσει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ● Ο Εργοτέλης ιδρύθηκε στις 7 Αυγούστου 1929. Είναι η δεύτερη (χρονολογικά) ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλείου (μετά τον ΟΦΗ) που έχει αντιπροσωπεύσει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ● Ο Εργοτέλης ιδρύθηκε στις 7 Αυγούστου 1929. Είναι η δεύτερη (χρονολογικά) ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλείου (μετά τον ΟΦΗ) που έχει αντιπροσωπεύσει την πόλη στο πρωτάθλημα της Superleague.Η ομάδα αγωνιζόταν για αρκετά χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα του Νομού Ηρακλείου και στην Δ΄ Εθνική, αγωνιζόταν σποραδικά στην Γ΄ Εθνική αλλά και στην Β΄ Εθνική την σεζόν 1970-71.

2 ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ● Περιλαμβάνει γήπεδο ποδοσφαίρου, στίβο με οκτώ λωρίδες, πισίνα και αίθουσες πολλαπλών χρήσεων κάτω από τις κερκίδες. Επίσης, έξω από το κύριο στάδιορχει βοηθητικό στάδιο με ταρτάν και χόρτο. Είναι πλήρως εξοπλισμένο ηλεκτρικά. ● Χρησιμοποιήθηκε στους προκριματικούς αγώνες ποδοσφαίρου για το τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004. Μέχρι σήμερα χρησιμοποιείται μόνο από μία ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης, τον Εργοτέλη, ενώ δεν έχει δοθεί για χρήση στο ευρύ κοινό ούτε στις ομάδες στίβου και άλλων αθλημάτων της πόλης.

3 Βασίλης Κουτσιανικούλης ● Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής, γεννημένος στη Λάρισα στις 9 Αυγούστου 1988. Αγωνίζεται στον Εργοτελη στη θέση του μέσου.


Κατέβασμα ppt "ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ● Ο Εργοτέλης ιδρύθηκε στις 7 Αυγούστου 1929. Είναι η δεύτερη (χρονολογικά) ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλείου (μετά τον ΟΦΗ) που έχει αντιπροσωπεύσει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google