Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

MATALA BEACH FESTIVAL. Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ HIPPIES Τις δεκαετίες του 1960 και 1970 τα Μάταλα ‘ταξίδεψαν’ εκτός συνόρων χάρη στις αναφορές για τους hippies που.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "MATALA BEACH FESTIVAL. Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ HIPPIES Τις δεκαετίες του 1960 και 1970 τα Μάταλα ‘ταξίδεψαν’ εκτός συνόρων χάρη στις αναφορές για τους hippies που."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 MATALA BEACH FESTIVAL

2 Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ HIPPIES Τις δεκαετίες του 1960 και 1970 τα Μάταλα ‘ταξίδεψαν’ εκτός συνόρων χάρη στις αναφορές για τους hippies που έφταναν εκεί και ζούσαν στις σπηλιές της ομώνυμης παραλίας.

3 ΜΑΤΑΛΑ -ΙΣΤΟΡΙΑ Τα Μάταλα είναι μικρό παραθαλάσσιο χωριό και διάσημη παραλία της νότιας Κρήτης στον νομό Ηρακλείου. Στην απόκρημνη ακτή του χωριού υπάρχουν τεχνητοί σπηλαιώδεις χώροι, λαξευμένοι στο βράχο. Λέγεται ότι ήσαν τάφοι. Τα Μάταλα ήταν επίνειο της Φαιστού κατά τη μινωική περίοδο και της Γόρτυνας κατά τη ρωμαϊκή.

4 Η ΙΔΕΑ ΕΝΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Η ιδέα (2011) για την επανένωση των «λουλουδόπαιδων» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου ενός πρώην χίπη (Αρν Στροχμάγιερ) κι ενός φεστιβάλ που οργάνωσε παράλληλα ο Δήμος Φαιστού, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, με σκοπό να τονώσει την τουριστική κίνηση στην περιοχή, βάζοντας τα Μάταλα στο επίκεντρο του παγκοσμίου ενδιαφέροντος.

5 Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ FESTIVAL Το 2011 η αρχή έγινε… Η μικρή φωτιά μετατράπηκε σε ένα διεθνές φεστιβάλ όπου τα 4 τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει σχεδόν 200.000 επισκέπτες, λάτρεις της μουσικής και των χρωμάτων.

6 ΤΑ ΜΑΤΑΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Η καρδία της νεολαίας, χτυπάει με αμείωτη ένταση στο νότο τέσσερα χρόνια τώρα, ενώ η διάθεση για διασκέδαση παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

7 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Body Painting Live Stages Music Bands Concerts Bazaar Street Painting Run Matala Camping

8 MUSIC BANDS 2014 ΑΛΛΗ ΜΠΑΝΤΑ CHARLOTTE CAMPBELL GIANBURRASTA Bob Marley TB THE DOORS ALIVE ALMA TONIS SFINOS SHANTEL ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ-ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΗΧΑΣ

9 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΟΡΕΩΝ Εθελοντές Σαμαρείτες του Ε. Ε. Σ. Αστυνομία Πυροσβεστική ΕΚΑΒ Λιμενικό ΔΕΗ ΚΤΕΛ

10 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ Τ.Κ. ΠΙΤΣΙΔΙΩΝ Π.Σ. ΠΙΤΣΙΔΙΩΝ ΜΑΤΑΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΟΤ

11 ΜΑΤΑΛΑ ΛΟΝΔΙΝΟ Μία συνεργασία, ανάμεσα στον δήμο Φαιστού και στον δήμο του Λονδίνου που σκοπό έχει να φέρει όσο τον δυνατόν περισσότερους τουρίστες, με αφορμή πάντα το Matala Beach Festival. Ο Βρετανός δήμαρχος με προσωπική του επιστολή συνεχάρη την προσπάθεια αυτή που προσπαθεί να φέρει τουρίστες στην περιοχή. Μάλιστα το Festival θα το απολαύσει από κοντά επιτελείο που θα έρθει από το Λονδίνο.

12 Συνεργασία με τo Λονδίνο Ο Πασίγνωστος Δήμαρχος Μπόρις Τζόνσον ανοίγει μία νέα πόρτα συνεργασίας με την πόλη-δήμο των πάνω από 8,300,000 κατοίκων και προσκαλεί όλους τους Βρετανούς να επισκεφθούν το δήμο Φαιστού κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε με αφορμή το Matala Beach Festival 2014.

13 ΠΡΟΒΟΛΗ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΦΙΣΕΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΣΠΟΤ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ SOCIAL MEDIA

14


Κατέβασμα ppt "MATALA BEACH FESTIVAL. Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ HIPPIES Τις δεκαετίες του 1960 και 1970 τα Μάταλα ‘ταξίδεψαν’ εκτός συνόρων χάρη στις αναφορές για τους hippies που."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google