Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ
ΜΑΘΗΜΑ 9)

2 ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ Υπάρχουν 2 κατηγορίες, τα ΑΗΑ ( α – υδροξυοξέα) και τα ΒHA ( β – υδροξυξέα) .  Τα οξέα αυτά προέρχονται από φρούτα, γάλα καθώς και άλλες πηγές.  Προκαλούν στο δέρμα μια μορφή ήπιας απολέπισης.  Συγκεκριμένα τα ΑΗΑ επιδρούν κυρίως στην επιφάνεια της επιδερμίδας, ενώ τα ΒΗΑ διεισδύουν στην επιδερμίδα καθαρίζοντάς την σε βάθος. Η χρήση προϊόντων με χαμηλή περιεκτικότητα σε ΑΗΑ και ΒΗΑ (γύρω στο 10 %) καθημερινά, βοηθά την επιδερμίδα να δείχνει πιο λαμπερή, πιο λεία και ομοιόμορφη και επιδρούν θετικά στην αντιμετώπιση της ήπιας ακμής.

3 Τα ΑΗΑ λοιπόν, βοηθούν στην επιφανειακή απολέπιση της επιδερμίδας
Τα ΑΗΑ λοιπόν, βοηθούν στην επιφανειακή απολέπιση της επιδερμίδας. Συμβάλλουν επίσης στην αντιμετώπιση των λεπτών ρυτίδων έκφρασης και των σημαδιών από την ακμή.  Τα ΒΗΑ αντίθετα έχουν θετική επίδραση σε περιπτώσεις ήπιας ακμής, όπου έπειτα από καθημερινή χρήση για ένα χρονικό διάστημα, η επιδερμίδα γίνεται πιο καθαρή, τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα μειώνονται,  λόγω της ικανότητας των ΒΗΑ να διαλύουν το σμήγμα που βρίσκεται βαθιά μέσα στους πόρους.

4 Όμως, επειδή τα δύο αυτά συστατικά είναι όξινα, δεν ενδείκνυνται σε περιπτώσεις που το δέρμα είναι ευαίσθητο ή έχετε κάποια δερματίτιδα ή αλλεργία ή η ακμή είναι βαριάς μορφής ( καλύτερα να συμβουλευτείτε το γιατρό σας ) .

5 ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ (ΑΗΑ) Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ: ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΟΞΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΣΕ ΥΔΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ. ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΞΕΟΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΞΕΟΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

6 ΟΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 30% ΓΙΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΥΟ Ή ΤΡΙΩΝ ΟΞΕΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΝΑ ΟΞΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ(ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ), ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΕΘΙΣΜΟ. ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΕΝΖΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ. ΤΟ ΥΔΡΟΞΥΛΙΟ ΤΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Α ΔΕ ΔΙΕΙΣΔΥΕΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΤΙΒΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΟΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΚΥΤΤΑΡΑ. ΤΑ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΑ ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΚΟ ΟΞΥ, ΤΟ ΓΛΥΚΟΛΙΚΟ ΟΞΥ, ΤΟ ΓΑΛΑΚΤΙΚΟ ΟΞΥ, ΤΟ ΤΑΡΤΑΡΙΚΟ ΟΞΥ, ΤΟ ΜΗΛΙΚΟ ΟΞΥ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ.

7 ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΗΑ ΤΑ ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΣΤΙΒΑΔΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΡΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΞΙΝΟ (2) ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΛΑΤΟΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΑ. ΤΑ ΑΗΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 5%-8% ΚΑΙ ΡΗ 3,0-4,0. ΟΣΟ ΠΙΟ ΟΞΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΨΗΛΗ Η ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΗΑ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΕΘΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ.

8 ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΗΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΑ ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΩΝ ΚΕΡΑΤΙΝΟΚΥΤΤΑΡΩΝ, ΟΙ ΜΕΣΟΚΥΤΤΑΡΙΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΝΟΚΥΤΤΑΡΑ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΒΑΘΥΤΕΡΩΝ ΣΤΙΒΑΔΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ ΣΤΙΒΑΔΑΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΕΠΤΟΤΕΡΗ, ΠΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΗ, ΟΙ ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ.

9 ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΗΑ ΣΤΟ ΧΟΡΙΟ ΤΑ ΑΗΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ: ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΓΛΥΚΟΖΟΑΜΙΝΟΓΛΥΚΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΝΟΒΛΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣΤΙΝΗΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΕΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΨΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΛΑΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ.

10 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΗΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ. ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ Ή ΑΛΛΕΡΓΙΑ. ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ 4’-5’. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΡΕΘΙΣΜΟΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΗΠΙΟΣ ΕΡΕΘΙΣΜΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΝΤΟΝΟΣ ΕΡΕΘΙΣΜΟΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΕ ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ ΑΗΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΗΑ. ΜΑΤΑ ΑΠΟ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΟ ΑΠΛΩΝΕΙ ΓΙΑ 60’’. ΤΟ ΑΗΑ ΔΡΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΜΙΚΡΑ ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑΚΙΑ. ΜΕΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ W/O.

11 ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΑ- ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΔΕΡΜΑΤΟΠΑΘΕΙΕΣ
ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΡΕΤΙΝΟΕΙΔΗ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΦΩΤΟΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

12 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΗΑ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΙ ΛΟΣΙΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΛΟΣΙΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ ΣΕ ΛΕΠΤΗ ΣΤΡΩΣΗ ΤΑ ΑΗΑ, ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ 2’-10’ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡΟ Ή ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΞΟΥΔΕΤΡΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΦΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ 30’ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ!!!

13 Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΑΗΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ 3-4 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΑΗΑ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗ Ή ΧΗΜΙΚΗ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ.

14 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ- ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ
ΗΠΙΑ ΕΡΥΘΡΟΤΗΤΑ ΕΛΑΦΡΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

15 ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΗΑ ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΟΠΩΣ:
ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΣΤΥΠΤΙΚΕΣ ΛΟΣΙΟΝ ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΔΕΡΜΑΤΑ (ΚΙΤΡΙΚΟ ΟΞΥ ΩΣ ΥΔΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ) ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ (ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΡΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΛΚΑΛΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ) ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΟΠΑΘΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΗ, ΑΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΤΔΑ Κ.Α.


Κατέβασμα ppt "201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google