Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

- ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΦΥΤΙΚΟ PEELING - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΤΙΩΝ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "- ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΦΥΤΙΚΟ PEELING - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΤΙΩΝ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 - ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΦΥΤΙΚΟ PEELING - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΤΙΩΝ

2  Η συχνή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία προκαλεί στο δέρμα πρωτογενείς βλάβες όπως είναι οι κηλίδες στο πρόσωπο και τα χέρια. Με τη εφαρμογή της λευκαντικής περιποίησης θα βελτιωθεί η όψη του δέρματος, θα μειωθούν οι κηλίδες και θα χαθούν επιφανειακές ρυτίδες.  Ενδεικτική διαδικασία περιποίησης : 1. Καθαρίζουμε τα μάτια και τα χείλη με ειδικό προϊόν. Μετά καθαρίζουμε το πρόσωπο και το λαιμό με γαλάκτωμα ειδικό για κάθε τύπο δέρματος. Τελειώνουμε με την εφαρμογή τονωτικής λοσιόν.

3 2. Συνήθως το φυτικό peeling αποτελείται από δύο σκευάσματα : μια σκόνη και μια λοσιόν. Ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης για τις αναλογίες, αναμιγνύουμε και παρασκευάζουμε το peeling. Απλώνουμε με ένα πινέλο στο ντεκολτέ, το λαιμό και στο πρόσωπο. Προσέχοντας την περιοχή των ματιών. Κάνουμε μασάζ με τα ακροδάχτυλα ή το αφήνουμε να δράσει μερικά λεπτά. Αφαιρούμε με βρεγμένα σε νερό σφουγγαράκια. 3. Συνεχίζουμε απλώνοντας στο δέρμα μια αμπούλα ή ορό που έχει λευκαντική δράση. Αφήνουμε να δράσει για μερικά λεπτά.

4 4. Έπειτα κάνουμε μασάζ με θρεπτική κρέμα ή βιταμινούχο λάδι. 5. Τοποθετούμε την μάσκα. Αν είναι σε κρεμώδη μορφή, απλώνουμε με πινέλο σε μέτριο ομοιόμορφο στρώμα. Αν είναι σε σκόνη, τότε χρειάζεται να την παρασκευάσουμε. 6. Τελειώνουμε την περιποίηση με το άπλωμα ειδικής λευκαντικής κρέμας ή αμπούλας. Αν χρειάζεται χρησιμοποιούμε αντηλιακή κρέμα υψηλής προστασίας. Σημείωση : η λευκαντική περιποίηση είναι προτιμότερο να γίνεται όταν δεν υπάρχει ηλιοφάνεια. Γι ’ αυτό είναι προτιμότερο να γίνεται τους χειμερινούς μήνες και απογευματινές ώρες.

5  Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και όλα τα συναισθήματά μας αποτυπώνονται στα μάτια.  Ότι και αν συμβαίνει στον οργανισμό αποτυπώνεται στην περιοχή των ματιών όπως κόπωση, ταλαιπωρία, έλλειψη ύπνου.  Είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Υπάρχουν ειδικά προϊόντα που προορίζονται για την ευαίσθητη αυτή περιοχή.  Στο εργαστήριο αισθητικής η περιποίηση ματιών συνδυάζεται με κάποια περιποίηση που αφορά δηλαδή ενυδάτωση ή αντιγήρανση.

6  Κάποιες εταιρίες καλλυντικών έχουν παρασκευάσει εμποτισμένα κομμάτια ειδικού χαρτιού σαν μεμβράνη (pats) φτιαγμένα στο σχήμα του άνω και κάτω βλεφάρου όπου και εφαρμόζονται. Το υλικό που έχουν εμποτιστεί είναι συνδυασμός δραστικών ουσιών που θα καταπραΰνουν, θα ξεκουράσουν και θα ενυδατώσουν την περιοχή γύρω από τα μάτια. Παραμένουν περίπου 20 λεπτά και μετά αφαιρούνται.  Υπάρχουν όμως και ειδικά pats στο σχήμα των βλεφάρων που είναι στεγνά και εμποτίζονται με ειδική λοσιόν ματιών την ώρα της περιποίησης. Ο χρόνος παραμονής τους είναι περίπου ο ίδιος, αν και πάντα ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στην συσκευασία.  Υπάρχουν και ειδικές μάσκες γι ’ αυτή την περιοχή με ιδιαίτερα κατευναστικά συστατικά με σκοπό την εξαφάνιση των μαύρων κύκλων και τα σημάδια κόπωσης. Πάντα η περιποίηση τελειώνει με ειδική κρέμα ματιών.


Κατέβασμα ppt "- ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΦΥΤΙΚΟ PEELING - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΤΙΩΝ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google