Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

The Primary School of Gefyra presents Το Δημοτικό Σχολείο Γέφυρας παρουσιάζει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "The Primary School of Gefyra presents Το Δημοτικό Σχολείο Γέφυρας παρουσιάζει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 The Primary School of Gefyra presents Το Δημοτικό Σχολείο Γέφυρας παρουσιάζει

3 Από το Παραμυθοχωριό στην Ομορφούπολη

4 Μια φορά και έναν καιρό ζούσαν σε ένα δάσος μακρινό η Μάγισσα Κρουέλλα & ο Κακός Λύκος. Είχαν μια ζωή γεμάτη πολυτέλειες και πολλούς υπηρέτες. Αντιθέτως, σε ένα φτωχικό σπίτι ζούσαν τα Τρία Μικρά Γουρουνάκια μαζί με την Κοκκινοσκουφίτσα.

5 Μια μέρα η Κρουέλλα είπε στον Λύκο να της φέρει τα Τρία Γουρουνάκια για να τους δώσει το μαγικό φίλτρο με το οποίο θα γινόταν οι πιστοί της ακόλουθοι. Ο Λύκος λοιπόν πήγε στο χωριό για να βρει τα Γουρουνάκια. Κατέστρωσε ένα σχέδιο για να τα πιάσει. Έτσι την πρώτη φορά πήγε ως ντελιβεράς και τους είπε: «Ελάτε μαζί μου να φάμε μεσημεριανό!» «Όχι!» είπαν τα Γουρουνάκια. Τη δεύτερη φορά πήγε ως ένας τραπεζίτης: «Αν έρθετε μαζί μου θα σας δώσω πολλά δώρα και χρήματα.» Τα Γουρουνάκια συμφώνησαν.

6 Όμως, αντί να τους κάνει δώρα τους πήγε στο κάστρο και η Κρουέλλα τους φυλάκισε στο μπουντρούμι. Πέρασαν μέρες και βασανίστηκαν ώσπου απέδρασαν μέσα από τα υπόγεια μονοπάτια του κάστρου. Περπατούσαν μερόνυχτα για να φτάσουν σπίτι τους. Στο μεταξύ η Κοκκινοσκουφίτσα ήταν πολύ ανήσυχη και τρομαγμένη για το που μπορεί να πήγαν τα Γουρουνάκια.

7 Όταν η Κρουέλλα και ο Λύκος κατάλαβαν ότι το έσκασαν, έκαναν πόλεμο με το χωριό. Πολλά χρόνια πολέμου πέρασαν, ώσπου σε μια μάχη μια σφαίρα έριξε την Κρουέλλα στον Κάτω Κόσμο. Ο Λύκος στεναχωρημένος συνέχισε τον πόλεμο μέχρι να νικήσει τα Γουρουνάκια όμως δεν τα νίκησε. Έχασε και πήγε πίσω στο κάστρο.

8 Τα Γουρουνάκια ζήσαν γαλήνια ώσπου ο Λύκος γύρισε με πολυάριθμο στρατό αποφασισμένος να τα νικήσει. Ο πόλεμος ξανάρχισε. Χρόνια δύσκολα ήρθαν για όλους, χρόνια πείνας. Τα Γουρουνάκια ζήτησαν βοήθεια από την Κοκκινοσκουφίτσα και αυτή δέχτηκε. Έτσι πολέμησαν όλοι σαν μια γροθιά για να νικήσουν τον Λύκο.

9 Μια σπουδαία μέρα τα Γουρουνάκια και η Κοκκινοσκουφίτσα νίκησαν τον Κακό Λύκο. Ήρθαν οι καλύτεροι κτίστες και μάστορες και έχτισαν πολλά σπίτια. Έκαναν μια μεγάλη πόλη, την Ομορφούπολη. Έτσι έζησαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα.

10 School Year 2015-2016

11 The Participants Apostolou Christine Voultsos Angelos Gakis Dimitrios Giagozoglou Charikleia Garou Maria Grewal Manivir Dimitriou Panagiotis Eleftheroglou Athanasios Efthymiadou Efthymia Zigras Panagiotis Kalimtzoglou Anna Karavasili Despoina Katikaridis Dimitrios Kourountais Dimitrios Singh Sarbjot Kaur The English Teacher Responsible for the Project: Manousogiannaki Styliani

12 The End


Κατέβασμα ppt "The Primary School of Gefyra presents Το Δημοτικό Σχολείο Γέφυρας παρουσιάζει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google