Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

BΑΣΙΛΗΣ N. ΚΑΜBYΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΙΤΑ 3ο Συμπόσιο ΕΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ 11/02/2011.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "BΑΣΙΛΗΣ N. ΚΑΜBYΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΙΤΑ 3ο Συμπόσιο ΕΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ 11/02/2011."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 BΑΣΙΛΗΣ N. ΚΑΜBYΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΙΤΑ 3ο Συμπόσιο ΕΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ 11/02/2011

2 UNESCO (Ναϊρόμπι Κένυας 2010) Ανακήρυξη της μεσογειακής διατροφής ως ‘Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Ανθρωπότητας και καταγραφή της στον κατάλογο της UNESCO ως ‘Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς’ Σημαντικό στοιχείο μεγάλης πολιτιστικής σημασίας, το οποίο αναδεικνύει τις παραδοσιακές τροφές/φαγητά μας και επιβραβεύει την στενή σχέση των προϊόντων και των τροφίμων μας, με τις παραδόσεις και τον χώρο. Μία πηγή αριστείας η οποία μας προβάλλει και επιτρέπει να μας ξεχωρίζουν στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

3 Ας γίνει αυτή η αναγνώριση μια εξαιρετική ευκαιρία διαφήμισης και προτίμησης των προϊόντων και των τροφών μας,ενδυναμώνοντας προγραμματισμένα τις στρατηγικές και το μάρκετινγκ της Ελληνικής διατροφής. Να αναζωογονήσει την επιλογή και κατανάλωση των παραγόμενων αγαθών του τόπου μας με στόχο την κατά το δυνατόν μέγιστη επιτυχία τους αλλά και ένα επιπλέον κίνητρο για την προώθηση της χώρας, στον απόηχο των θετικών εξελίξεων που καταγράφονται τους τελευταίους μήνες.


Κατέβασμα ppt "BΑΣΙΛΗΣ N. ΚΑΜBYΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΙΤΑ 3ο Συμπόσιο ΕΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ 11/02/2011."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google