Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Με τον όρο ηλεκτρονικό παιχνίδι αναφερόμαστε σε οποιοδήποτε παιχνίδι παίζεται με τη χρήση κάποιας ηλεκτρονικής συσκευής. Αυτή η συσκευή μπορεί να είναι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Με τον όρο ηλεκτρονικό παιχνίδι αναφερόμαστε σε οποιοδήποτε παιχνίδι παίζεται με τη χρήση κάποιας ηλεκτρονικής συσκευής. Αυτή η συσκευή μπορεί να είναι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Με τον όρο ηλεκτρονικό παιχνίδι αναφερόμαστε σε οποιοδήποτε παιχνίδι παίζεται με τη χρήση κάποιας ηλεκτρονικής συσκευής. Αυτή η συσκευή μπορεί να είναι ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, μια κονσόλα παιχνιδιών, ένα κινητό τηλέφωνο κ.τ.λ.. Τι είναι ηλεκτρονικό παιχνίδι (1)

3 Τι είναι ηλεκτρονικό παιχνίδι (2) Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια έχουν και αυτά εξελιχθεί μαζί με την "έκρηξη" της τεχνολογίας έτσι ένα πρωτοποριακό για την εποχή του παιχνίδι το "pong" να θεωρείται κατά πολύ ξεπερασμένο σήμερα και νέα παιχνίδια με 3d μορφή να θεωρούνται πολύ απλά και ολοένα να βγαίνουν νέα με καλύτερα γραφικά.

4 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ(ΒΗΜΑ,ΒΗΜΑ),(1) Θα αναπτύξουμε μια εφαρμ ογή για την δημιουργία ενό ς παιχνιδιού με όνομα Pong. Το παιχνίδι αποτελείται απ ό μια μπάλα που κινείται συνε χώς και αναπηδά στα τοιχώμ ατα. Ο παίκτης χειρίζεται μι α σανίδα, την οποία μετακι νεί αριστερά δεξιά με το δ άκτυλο. Ο παίκτης μετακιν ώντας τη σανίδα προσπαθεί ν α χτυπάει την μπάλα και να μ ην της επιτρέπει να αγγίζει τη ν κάτω πλευρά της οθόνης (σ την περίπτωση αυτή ο παίκτη ς χάνει). Το παιχνίδι θα ξεκιν ά με το πάτημα ενός κουμπιο ύ.

5 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ (ΒΗΜΑ,ΒΗΜΑ)(2) Στην οθόνη θα εμφανίζονται οι μπάλες που διαθέτει ο παίκτης (ο αριθμός των επιτρεπτών αποτυχιών του) και το σκορ του παίκτη. Εάν ο παίκτης αποκρούει τη μπάλα με τη σανίδα τότε θα αυξ άνεται κατά ένα βαθμό το σκορ, ενώ παράλληλα θα αυξάνε ται και η ταχύτητα της μπάλας, για να δυσκολεύει το επίπεδ ο του παιγνιδιού. Εάν ο παίκτης αποτύχει και η μπάλα ακουμπήσει στην κάτω πλευρά της οθόνης, θα αφαιρείται μία μπάλα από το σύνολο που διαθέτει. Εάν ο παίκτης χάσει όλες τις μπάλες, τότε η μπάλα θα σταματάει και το παιχνίδι θα τερματίζει,βγάζοντας το μήνυμα >

6 ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

7 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΣΜΑΛΗ


Κατέβασμα ppt "Με τον όρο ηλεκτρονικό παιχνίδι αναφερόμαστε σε οποιοδήποτε παιχνίδι παίζεται με τη χρήση κάποιας ηλεκτρονικής συσκευής. Αυτή η συσκευή μπορεί να είναι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google