Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΗΜΕΡΙΔΑ «Ελληνικά Ακαδημαϊκά Ηλεκτρονικά Συγγράμματα και Βοηθήματα» Ενημέρωση για τις τέσσερις Θεματικές Προσκλήσεις Υποβολής Προτάσεων Συγγραφής Βιβλίων.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΗΜΕΡΙΔΑ «Ελληνικά Ακαδημαϊκά Ηλεκτρονικά Συγγράμματα και Βοηθήματα» Ενημέρωση για τις τέσσερις Θεματικές Προσκλήσεις Υποβολής Προτάσεων Συγγραφής Βιβλίων."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΗΜΕΡΙΔΑ «Ελληνικά Ακαδημαϊκά Ηλεκτρονικά Συγγράμματα και Βοηθήματα» Ενημέρωση για τις τέσσερις Θεματικές Προσκλήσεις Υποβολής Προτάσεων Συγγραφής Βιβλίων 27 Φεβρουαρίου 2014 – Αμφιθέατρο "Ιωάννης Δρακόπουλος" – Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

2 Αρχική σελίδα - https://submit.kallipos.gr

3 Έχετε μια προσωπική πρόσκληση εγγραφής στο μητρώο της Δράσης «Ελληνικά Ακαδημαϊκά Ηλεκτρονικά Συγγράμματα και Βοηθήματα/Κάλλιπος» Περιγραφή της δράσης Κάλλιπος Η Δράση «Ελληνικά Ακαδημαϊκά Ηλεκτρονικά Συγγράμματα και Βοηθήματα/Κάλλιπος» έχει ως στόχο τη δημιουργία ηλεκτρονικών βιβλίων ελεύθερης πρόσβασης που θα αξιοποιηθούν στη διδασκαλία μαθημάτων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.). Έχει ήδη δημοσιεύσει ή πρόκειται άμεσα να δημοσιεύσει προσκλήσεις για υποβολή προτάσεων συγγραφής ηλεκτρονικών βιβλίων για όλο το φάσμα των μαθημάτων που προσφέρονται από τα ελληνικά Α.Ε.Ι. Όλα τα μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας μπορούν να εγγραφούν στο Μητρώο που διατηρεί η Δράση για να υποβάλουν προτάσεις συγγραφής βιβλίων (Κύριοι Συγγραφείς) ή/και να συμμετέχουν ως μέλη μιας συγγραφικής ομάδας (Συν-συγγραφείς ή Κριτικοί Αναγνώστες). Επιπλέον, η εγγραφή στο Μητρώο τους δίνει το δικαίωμα να επιλεγούν ως Αξιολογητές από τις Θεματικές Επιτροπές. Σημειώνεται ότι η προβλέπεται χρηματοδότηση τόσο για το Συγγραφέα και τον Συν-συγγραφέα προτάσεων όσο και για τον Κριτικό Αναγνώστη και τον Αξιολογητή. Για την εγγραφή σας μπορείτε να μεταβείτε στο Μητρώο, επιλέγοντας τον παρακάτω προσωπικό σύνδεσμο με προσυμπληρωμένα τα στοιχεία σας: Ονοματεπώνυμο: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ Ίδρυμα: ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Τμήμα: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Βαθμίδα: Αναπληρωτής Καθηγητής Προσωπικός σύνδεσμος για εγγραφή στο Μητρώο: http://ebooks.pilotiko.gr/InvitedRegistration/7b67e44b0d0046a1918697fb7073e5f8http://ebooks.pilotiko.gr/InvitedRegistration/7b67e44b0d0046a1918697fb7073e5f8 Εάν έχετε ήδη πραγματοποιήσει εγγραφή στο Μητρώο της Δράσης, αγνοήστε το παρόν μήνυμα. Για υποστήριξη σε θέματα που αφορούν στην εγγραφή στο Μητρώο της Δράσης και στην υποβολή προτάσεων συγγραφής μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών, στο τηλέφωνο 210-7724489 (Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση helpdesk@kallipos.gr. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξή σας στη Δράση «Κάλλιπος» και προσβλέπουμε στη συμμετοχή σας.

4 Εγγραφή μέλους ΔΕΠ μετά από πρόσκληση

5 Γενικά στοιχεία Συγγραφέα/Αξιολογητή

6 Ειδικά στοιχεία Συγγραφέα/Αξιολογητή

7 Θεματικές Ενότητες Συγγραφέα/Αξιολογητή

8 Μαθήματα Συγγραφέα/Αξιολογητή

9 Συγγράμματα Συγγραφέα/Αξιολογητή

10 Συγγραφική ομάδα (1)

11 Συγγραφική ομάδα (2)

12 Περιγραφή του βιβλίου

13 Τεχνικά χαρακτηριστικά του βιβλίου

14 Δομή του βιβλίου

15 Μαθήματα που θα αξιοποιήσουν το βιβλίο

16 Χρηματοδότηση – Όροι

17 Άδειες εκμετάλλευσης


Κατέβασμα ppt "ΗΜΕΡΙΔΑ «Ελληνικά Ακαδημαϊκά Ηλεκτρονικά Συγγράμματα και Βοηθήματα» Ενημέρωση για τις τέσσερις Θεματικές Προσκλήσεις Υποβολής Προτάσεων Συγγραφής Βιβλίων."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google