Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 11)

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 11)"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 11)

2 ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ – ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Η ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ. ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΓΟΝΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΔΏ ΚΑΙ 5000 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΕΥΕΞΙΑ, ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ, ΤΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ.

3 Η ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΒΟΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ. ΤΟ ΛΟΥΤΡΟ, Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣΑΖ Η ΟΙ ΕΙΣΠΝΟΕΣ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΕΞΙΑ ΓΕΝΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΌΠΩΣ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ, ΤΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΊΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΗΛΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ – ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ, ΤΗΝ ΕΞΑΣΘΕΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,

4 ΤΙΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΧΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Σ’ ΑΥΤΑ. ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ. ΜΕΡΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

5 Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΌΠΩΣ Η ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΝΤΙ ΌΜΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙ ΟΛΟ Η ΈΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ, ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ Η ΑΔΕΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ, ΣΤΟ ΞΥΛΟ, ΣΤΑ ΦΥΛΛΑ, ΣΤΑ ΑΝΘΗ, ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ.

6 ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ. ΑΠΌ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΌΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, Η ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΙΔΙΑΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΝΗΣΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, Η ΕΙΣΠΝΟΗ, ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.

7 Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ: ΓΝΗΣΙΑ, ΑΝΟΘΕΥΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΆ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΦΥΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΑ ΜΕ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΣΕ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

8 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΌΛΑ ΤΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΕΣ, ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ, ΔΕ ΘΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ.

9 ΑΠΌ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΌΤΙ ΤΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΦΡΙΓΟΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΣΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ. ΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ, ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ, ΤΑ ΝΕΦΡΑ, ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΛΕΜΦΟΣ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΌ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΡΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ. ΣΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΤΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΤΑΠΝΙΓΜΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΘΥΜΟΥ, ΖΗΛΙΑΣ, ΦΟΒΟΥ Η ΠΙΚΡΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΩΘΗΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ.

10 ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ, ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΈΝΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΕΚΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

11 Η ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ, ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, Η ΦΤΩΧΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ, ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ Η ΌΛΑ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΗΣΟΥΝ ΕΝΤΑΣΗ (ΣΤΡΕΣ). ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΙ, ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΟΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ.

12 ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΑΚΜΗ Η ΑΚΜΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ Η ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΜΗΓΜΑΤΟΣ. Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΑΣΗ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΝ Η ΕΚΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΜΗΓΜΑΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΘΥΛΑΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΧΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΙΠΑΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΓΟΥΝΙΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ.

13 ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ: ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΜΗΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΡΠΩΝ ΑΡΚΕΥΘΟΥ, ΛΕΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΔΡΟΥ. ΤΑ ΕΛΑΙΑ ΛΕΒΑΝΤΑΣ, ΛΕΥΚΟΔΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΛΑΡΓΟΝΙΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ, ΕΝΏ ΤΑ ΕΛΑΙΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΡΑΝΤΖΙΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΣΘΕΝΙΣΗ ΤΗΣ ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ.

14 ΘΕΡΑΠΕΙΑ: ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ: ΟΙ ΗΠΙΕΣ ΥΠΕΡΙΩΔΕΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΟΥΝ ΠΟΛΎ ΤΗΝ ΑΚΜΗ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΌΧΙ ΌΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ.

15 ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΤΡΩΤΕ ΥΓΙΕΙΝΑ, ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΡΥΚΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΠΗ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ. ΤΡΩΤ ΑΦΘΟΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΡΟΥΣ ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΣΕ ΑΣΒΕΣΤΙΟ. ΠΙΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

16 ΕΠΑΛΕΙΨΕΙΣ: ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΑΠΌ 5 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΛΑΙΩΝ ΚΑΡΠΩΝ ΑΡΚΕΥΘΟΥ ΚΑΙ ΚΕΔΔΡΟΥ ΣΕ ΈΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΑΠΕΣΤΑΓΜΕΝΟΥ Η ΝΕΡΟΥ ΠΗΓΗΣ. ΒΡΕΞΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΒΑΜΒΑΚΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΥΜΑ, ΣΤΥΨΤΕ ΤΑ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΣΕ ΕΒΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΥΤΑΚΙ. ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΚΆΘΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ. ΕΠΙΣΗΣ, ΦΤΙΑΞΤΕ ΈΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΠΌ 3 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΛΑΙΩΝ ΛΕΜΟΝΙΑΣ, ΝΕΡΑΝΤΖΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΔΡΟΥ ΣΕ 30 ΚΥΒ.ΕΚΑΤ. (5 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ) ΛΟΣΙΟΝ. ΑΛΕΙΨΤΕ ΜΕ ΦΕΙΔΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΣΙΟΝ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΤΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΥΛΕΣ.


Κατέβασμα ppt "201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 11)"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google