Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

. 00:00:00 Λογότυπο Τελικό λογότυπο Slogan Always look on the bright side of life… Always look on the greek side of life!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: ". 00:00:00 Λογότυπο Τελικό λογότυπο Slogan Always look on the bright side of life… Always look on the greek side of life!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 00:00:00

3 Λογότυπο

4

5 Τελικό λογότυπο

6 Slogan Always look on the bright side of life… Always look on the greek side of life!

7 Η ΙΔΕΑ Μία ολοκληρωμένη πρόταση ανάδειξης και υποστήριξης των Ελλήνων στην ευρύτερη περιοχή, μέσα από ένα πολυδιάστατο μέσο επικοινωνίας. Ένα μέσο που επικεντρώνεται στο να πληροφορεί και να ενημερώνει, να υποδέχεται και να δικτυώνει, να στηρίζει και να προσφέρει, να δημιουργεί και να οργανώνει, να δίνει ευκαιρίες, να κινητοποιεί και να εμπνέει. Ένα μέσο πληροφόρησης και ενημέρωσης, για την ανάδειξη και τη δράση μας, την ελληνική δυναμική και την εν δυνάμει δικτύωσή μας.

8 Ο ΣΚΟΠΟΣ Το μέσο έχει σκοπό να αναδεικνύει τα προτερήματα των Ελλήνων και να δημιουργεί πρότυπα μέσα από τα πρόσωπα, τις δράσεις, τη φιλοξενία και τον τουρισμό, την επιχειρηματικότητα και την εργασία, την επιστήμη, την τεχνολογία και τον πολιτισμό, την τέχνη, τις αρετές και τη φιλοσοφία. Επίσης να προσφέρει ευκαιρίες διασύνδεσης με την Ελλάδα, με άλλες κοινότητες και συλλόγους Ελλήνων σε όλο τον κόσμο αλλά και με δράσεις Ελληνο - Εμιρατινής φιλίας και όχι μόνο.

9 Η ΟΜΑΔΑ Με 20ετή παρουσία στο χώρο της επικοινωνίας και των εκδόσεων και επιπλέον με μία ομάδα υποστήριξης που αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες, δημιουργήσαμε με τις καλύτερες προδιαγραφές το πολυδιάστατο αυτό μέσο επικοινωνίας (περιοδικό, e-magazine, web tv).

10 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Έντυπο περιοδικό Ηλεκτρονικό περιοδικό Social media

11 FORUM Επιχειρηματικότητα Επενδύσεις Τουρισμός Γεύση Τέχνη & Πολιτισμός

12 Σεμινάρια Συνέδρια Εκδηλώσεις EVENTS

13 ΕΡΓΑΣΙΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Αγορά εργασίας Επαγγελματικοί & Επιχειρηματικοί οδηγοί

14 ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Έρευνα αγοράς Επαφές δικτύωσης Επικοινωνία & Διαφήμιση Δημόσιες σχέσεις

15 Ηλεκτρονικό εμπόριο On line έκθεση Συνδρομές, Εκπτώσεις, Προσφορές Κάρτα / Application Δικτύωση Εθελοντισμός ΔΙΚΤΥΩΣΗ

16

17


Κατέβασμα ppt ". 00:00:00 Λογότυπο Τελικό λογότυπο Slogan Always look on the bright side of life… Always look on the greek side of life!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google