Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΜΑΘΗΤΡΙΑ : ΚΑΙΤΑΤΖΗ ΛΥΔΙΑ ΤΑΞΗ : Ε1 ΤΙΤΛΟΣ : ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΛΟΥΙΖΑ ΜΕΙ ΑΛΚΟΤ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΜΑΘΗΤΡΙΑ : ΚΑΙΤΑΤΖΗ ΛΥΔΙΑ ΤΑΞΗ : Ε1 ΤΙΤΛΟΣ : ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΛΟΥΙΖΑ ΜΕΙ ΑΛΚΟΤ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΜΑΘΗΤΡΙΑ : ΚΑΙΤΑΤΖΗ ΛΥΔΙΑ ΤΑΞΗ : Ε1 ΤΙΤΛΟΣ : ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΛΟΥΙΖΑ ΜΕΙ ΑΛΚΟΤ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ

2 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Η Μεγκ, η Τζο, η Μπεθ και η Έιμι, είναι οι τέσσερις κόρες του δόκτορα Μαρτς και της κυρίας Μαρτς και αγαπούν τρυφερά η μια την άλλη. Η Μεγκ είναι 16 χρονών, λογική και πολύ όμορφη, με καστανά μαλλιά και λεπτά χέρια, η Τζο είναι 15 χρονών και πολύ ζωηρή, ένα αληθινό «αγοροκόριτσο», είναι ψηλή, χαριτωμένη και αδύνατη. Η Μπεθ είναι 13 χρονών πολύ γλυκιά και ντροπαλή και τέλος η μικρή Έιμι είναι 11 χρονών, με ξανθά μαλλιά, γαλανά ματάκια και αρκετά παραχαϊδεμένη. Η οικογένεια τους είναι πολύ αγαπημένη και χαρούμενη, αλλά δυστυχώς ο κ. Μαρτς φεύγει ξαφνικά για τον πόλεμο και τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν στο σπίτι.

3 Αποκτούν έναν νέο φίλο, τον γείτονά τους Λόρι Λόρενς και περνούν μαζί του διάφορες περιπέτειες. Αναγκάζονται να μείνουν ολομόναχες, όταν ο πατέρας τους πέφτει άρρωστος βαριά κι η μητέρα τους πρέπει να πάει να του συμπαρασταθεί. Καθεμιά τους γνωρίζει τις δοκιμασίες της εκείνο το χρόνο. Η Μεγκ ερωτεύεται τον καθηγητή του Λόρι τον κύριο Μπρούκ, η Τζο γίνεται μια κόρη ώριμη, γεμάτη μητρική στοργή προς τις αδερφές της, η Μπέθ αρρωσταίνει σοβαρά αλλά τελικά σώζετε και η μικρή Έιμι παίρνοντας ένα σκληρό μάθημα από την θεία της Μάρτς, παύει να είναι εγωίστρια. Ευτυχώς η χαριτωμένη μητέρα τους καταφέρνει και μαθαίνει στα 4 κορίτσια της, ν’ ανακαλύπτουν την καλή πλευρά κάθε πράγματος και τις μικρές χαρές της ζωής.

4 Τα επόμενα Χριστούγεννα η οικογένεια θα ξαναγίνει ευτυχισμένη με τον ερχομό του αγαπημένου πατέρα τους.


Κατέβασμα ppt "ΜΑΘΗΤΡΙΑ : ΚΑΙΤΑΤΖΗ ΛΥΔΙΑ ΤΑΞΗ : Ε1 ΤΙΤΛΟΣ : ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΛΟΥΙΖΑ ΜΕΙ ΑΛΚΟΤ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google