Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το Λαϊκό Λαχείο προσθέτει δεύτερο λήγοντα και διπλασιάζει τους κερδίζοντες λαχνούς και τους νικητές του ! 70% επιπλέον παίκτες του Λαϊκού απολαμβάνουν.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το Λαϊκό Λαχείο προσθέτει δεύτερο λήγοντα και διπλασιάζει τους κερδίζοντες λαχνούς και τους νικητές του ! 70% επιπλέον παίκτες του Λαϊκού απολαμβάνουν."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Το Λαϊκό Λαχείο προσθέτει δεύτερο λήγοντα και διπλασιάζει τους κερδίζοντες λαχνούς και τους νικητές του ! 70% επιπλέον παίκτες του Λαϊκού απολαμβάνουν το παιχνίδι κερδίζοντας χρήματα! Με τόσους νικητήριους αριθμούς, το Λαϊκό «μπαίνει» δυναμικά στα πρακτορεία …

2 Το Λαϊκό Λαχείο μοιράζει κέρδη σε 46.000 νικητές! 46.000 νικητές θα επιστρέφουν στο πρακτορείο μετά από κάθε κλήρωση για να εισπράξουν τα κέρδη τους. Το παιχνίδι μεγαλώνει εύκολα και γρήγορα …

3  Το Λαϊκό, για παράδειγμα, κληρώνει νικητήριο αριθμό το 16000  Ο 1 ος λήγοντας είναι το 0 και όλοι οι παίκτες που έχουν αγοράσει λαχνούς που λήγουν σε 0 κερδίζουν 20€ Και όχι μόνο…  Τώρα το Λαϊκό κληρώνει 2ο λήγοντα (+1 αριθμό από τον πρώτο λήγοντα) και όλοι οι παίκτες που έχουν αγοράσει λαχνούς με αριθμό που λήγει σε 1 κερδίζουν και αυτοί 10€  Σε περίπτωση πολλαπλού κέρδους δίνεται πάντα το μεγαλύτερο  Σε περίπτωση ίδιου κέρδους (τυχερή χιλιάδα και 2 ος λήγοντας) δίνεται το κέρδος του δεύτερου λήγοντα Πως παίζεται το παιχνίδι… Ο δεύτερος λήγοντας του Λαϊκού διπλασιάζει τα κέρδη σε κάθε κλήρωση!


Κατέβασμα ppt "Το Λαϊκό Λαχείο προσθέτει δεύτερο λήγοντα και διπλασιάζει τους κερδίζοντες λαχνούς και τους νικητές του ! 70% επιπλέον παίκτες του Λαϊκού απολαμβάνουν."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google