Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Να γνωρίσουν οι μαθητές τα δικαιώματά τους ως Ευρωπαίοι πολίτες. Να ενημερωθούν για την κοινωνική πολιτική αλλά και τη στρατηγική της Ε.Ε. έναντι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Να γνωρίσουν οι μαθητές τα δικαιώματά τους ως Ευρωπαίοι πολίτες. Να ενημερωθούν για την κοινωνική πολιτική αλλά και τη στρατηγική της Ε.Ε. έναντι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3

4 Να γνωρίσουν οι μαθητές τα δικαιώματά τους ως Ευρωπαίοι πολίτες. Να ενημερωθούν για την κοινωνική πολιτική αλλά και τη στρατηγική της Ε.Ε. έναντι των πεζών και ΑμεΑ. Να γνωρίσουν φορείς που προασπίζονται τα δικαιώματα των πεζών – ΑμεΑ. Να αναπτύξουν μια κουλτούρα σεβασμού των δικαιωμάτων και αποδοχής της διαφορετικότητας. Να διεκδικούν τα δικαιώματά τους αλλά και να υπερασπίζονται τα δικαιώματα των άλλων.

5 Παιχνίδι ρόλων - προσομοίωση

6

7

8

9

10

11

12 Η ΕΕ φροντίζει για την εξάλειψη φραγμών των ΑμεΑ Η

13

14

15

16

17 «Η εργασία αυτή με έκανε να καταλάβω ότι και αυτά τα άτομα (ΑμεΑ) έχουν δικαίωμα στις καθημερινές απλές μετακινήσεις και τα ανθρώπινα δικαιώματα δε σταματάν στα ΑμεΑ (Λεωνίδας) (Λεωνίδας) «Αυτή η μέρα (υποδύθηκε άτομο σε αμαξίδιο), μπορώ να πω, πως με σημάδεψε αρκετά και με έκανε να καταλάβω καλύτερα το πρόβλημα.» (Ειρήνη) (Ειρήνη) «Είναι πολύ λυπηρό όλα αυτά τα άτομα (ΑμεΑ) να μένουν κλεισμένα στο σπίτι τους, μόνο και μόνο γιατί κάποιοι υπεύθυνοι της πολιτείας δε ρύθμισαν κάποια απλά πράγματα.» (Νίκος) (Νίκος) «Έτσι, (υποδύθηκε άτομο σε αμαξίδιο) κατάλαβα ότι πρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα στα ΑμεΑ να κυκλοφορούν χωρίς καμιά βοήθεια (αυτόνομα) στην πόλη μας.» (Παναγιώτης) (Παναγιώτης)

18


Κατέβασμα ppt "Να γνωρίσουν οι μαθητές τα δικαιώματά τους ως Ευρωπαίοι πολίτες. Να ενημερωθούν για την κοινωνική πολιτική αλλά και τη στρατηγική της Ε.Ε. έναντι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google