Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το λεπτό και μοντέρνο πληκτρολόγιο του Proteus θα ομορφύνει τον χώρο σας. Τα ενσωματωμένα πλήκτρα αφής που διαθέτει καθώς και το ελληνικό μενού, σας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το λεπτό και μοντέρνο πληκτρολόγιο του Proteus θα ομορφύνει τον χώρο σας. Τα ενσωματωμένα πλήκτρα αφής που διαθέτει καθώς και το ελληνικό μενού, σας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3

4 Το λεπτό και μοντέρνο πληκτρολόγιο του Proteus θα ομορφύνει τον χώρο σας. Τα ενσωματωμένα πλήκτρα αφής που διαθέτει καθώς και το ελληνικό μενού, σας δίνουν τη δυνατότητα να το χειρισθείτε και να πραγματοποιήσετε τις ρυθμίσεις σας με ένα μόνο άγγιγμα. Διατίθεται σε δύο αποχρώσεις, λευκό και μαύρο.

5 Ενδεικτικά LED κατάστασης 3 χρωμάτων Φωτιζόμενη LCD οθόνη 32 χαρακτήρων Αναγνώστης καρτών RFID Πλήκτρα έκτακτης ανάγκης Θερμοστάτης με δυνατότητα αυτόματης και χειροκίνητης λειτουργίας Πλήκτρα λειτουργιών

6 Οι προηγμένες τεχνολογίες, όπως η «Έξυπνη διαχείριση όπλισης» και η «Έξυπνη διαχείριση χρόνου» (Exit Time Extension, Automatic Time Reduction), σε συνδυασμό με την απλότητα και την ευκολία χρήσης, θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη. Στο Proteus μπορείτε να συνδέσετε οποιοδήποτε περιφερειακό (πληκτρολόγιο, επέκταση ζωνών κλπ) και να λειτουργήσει αμέσως, χωρίς να χρειαστεί να διακόψετε την τροφοδοσία ή να κάνετε επανεκκίνηση του συστήματος. Τόσο απλά.

7 Πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την επικοινωνία με το σύστημά σας. Το Proteus σας εγγυάται αδιάλειπτη επικοινωνία, σε όποιον τηλεφωνικό πάροχο και αν ανήκετε και όποιο τύπο γραμμής και αν έχετε. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην τεχνολογία «ALA» (Automatic Line Adjustment). Το σύστημα σας παρέχει τη δυνατότητα περιμετρικής και πλήρους όπλισης με τη χρήση ενός μόνο πλήκτρου, καθώς και έξυπνη εναλλαγή του τρόπου όπλισης από περιμετρική χωρίς χρόνο εισόδου, σε περιμετρική με χρόνο εισόδου και από περιμετρική σε πλήρη όπλιση, χωρίς να χρειάζεται να αφοπλίζετε και να οπλίζετε τη μονάδα.

8 Όλες οι λειτουργίες και οι προγραμματισμοί στο Proteus γίνονται παιχνίδι, χάρη στo απλοποιημένο και εξαιρετικά εύκολο στην χρήση μενού που προσφέρει. Ξεφεύγοντας από τον καθιερωμένο και πλέον ξεπερασμένο τρόπο προγραμματισμού, ακολουθεί μια νέα λογική, που αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Ακόμα και εργασίες που μπορεί να φαίνονται περίπλοκες, με το Proteus γίνονται απλές. Είναι τόσο εύκολο, που θα νιώσετε σαν να το χρησιμοποιούσατε χρόνια.

9 Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες και στη Sigma το γνωρίζουμε. Για αυτό φροντίσαμε ώστε το Proteus είναι ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο σύστημα. Μπορείτε για παράδειγμα να αλλάξετε τον τρόπο απεικόνισης στην οθόνη του πληκτρολογίου ή την ένταση του φωτισμού, ξεχωριστά για τα πλήκτρα, την οθόνη ή το περιμετρικό φωτισμό του πληκτρολογίου. Μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες προσαρμόζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις του συστήματος σας, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια κάθε στιγμή. Για παράδειγμα το σύστημα οπλίζει περιμετρικά, όταν δεν ανοίξει ζώνη με καθυστέρηση μέχρι τη λήξη του χρόνου εξόδου ή μηδενίζει αυτόματα το χρόνο εξόδου, όταν βγείτε από το χώρο.

10 Μπορείτε να προγραμματίσετε πολύ μεγάλο χρόνο εξόδου, ώστε να μπορείτε να βγαίνετε άνετα από το χώρο, όταν οπλίζετε το σύστημα. Το σύστημα, όταν κλείσετε την πόρτα, θα μειώσει αυτόματα το χρόνο εξόδου στα 4 δευτερόλεπτα και μετά την παρέλευση του χρόνου αυτού θα οπλίσει άμεσα. Στην περίπτωση που καθυστερήσετε κατά την έξοδό σας και θέλετε να παρατείνετε το χρόνο εξόδου, δεν χρειάζεται να αφοπλίσετε το σύστημα, αρκεί να πιέσετε το πλήκτρο BYPASS, για να αρχίσει να μετρά ο χρόνος εξόδου και πάλι από την αρχή.

11 Χάρη στη «Ζώνη ανιχνευτή», οι ψευδείς συναγερμοί αποτελούν πλέον παρελθόν. Η ζώνη αυτή αποτελεί μια ακόμα καινοτομία της Sigma, που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια στους πίνακες της. Λειτουργεί με οποιοδήποτε τύπο ανιχνευτή και έχει ειδικό αλγόριθμο επεξεργασίας των εντολών «FAR» (False Alarm Rejection), για αποφυγή ψευδών συναγερμών. Η ζώνη αυτή δίνει συναγερμό μόνο στις εξής περιπτώσεις:  Αν δεχθεί από τον ανιχνευτή μία εντολή συναγερμού, η διάρκεια της οποίας είναι μεγαλύτερη των 2 δευτερολέπτων. μεγαλύτερη των 2 δευτερολέπτων.  Αν δεχθεί από τον ανιχνευτή δύο εντολές συναγερμού, μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, η διάρκεια των οποίων είναι μεγαλύτερη του 1 δευτερολέπτου και μικρότερη των η διάρκεια των οποίων είναι μεγαλύτερη του 1 δευτερολέπτου και μικρότερη των 2 δευτερολέπτων. 2 δευτερολέπτων.

12 To νέο S-LOAD αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο που σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες του Proteus και σας βοηθάει να παραμετροποιήσετε το σύστημα σας απο απόσταση. Tο εύκολο στη χρήση interface, και οι καινοτόμες δυνατότητες του βελτιώνουν ακόμα περισσότερο τον τρόπο προγραμματισμού του Proteus. Με δωρεάν αυτόματες ενημερώσεις.


Κατέβασμα ppt "Το λεπτό και μοντέρνο πληκτρολόγιο του Proteus θα ομορφύνει τον χώρο σας. Τα ενσωματωμένα πλήκτρα αφής που διαθέτει καθώς και το ελληνικό μενού, σας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google