Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ! ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΝΤΑ ΙΝΑ ΜΑΚΡΑΚΗ ΙΝΑ ΜΑΚΡΑΚΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ! ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΝΤΑ ΙΝΑ ΜΑΚΡΑΚΗ ΙΝΑ ΜΑΚΡΑΚΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ! ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΝΤΑ ΙΝΑ ΜΑΚΡΑΚΗ ΙΝΑ ΜΑΚΡΑΚΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013

2 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ! ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ! Αυτοί οι υπολογιστές έχουν τεράστια χωρητικότητα αποθήκευσης και έχουν τεράστια επεξεργαστική ισχύ. Έτσι, το κόστος για την ανάπτυξη τέτοιων μεγάλων ηλεκτρονικών υπολογιστών μέγεθος είναι πολύ μεγάλο και τέτοιου είδους κατασκευή μπορεί να γίνει με μεγάλες εταιρείες. Μπορείτε να δείτε αυτούς τους υπολογιστές στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα, όπου τα εκατομμύρια των αρχείων πρέπει να διατηρούνται σε καθημερινή βάση. Αυτοί οι υπολογιστές έχουν τεράστια χωρητικότητα αποθήκευσης και έχουν τεράστια επεξεργαστική ισχύ. Έτσι, το κόστος για την ανάπτυξη τέτοιων μεγάλων ηλεκτρονικών υπολογιστών μέγεθος είναι πολύ μεγάλο και τέτοιου είδους κατασκευή μπορεί να γίνει με μεγάλες εταιρείες. Μπορείτε να δείτε αυτούς τους υπολογιστές στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα, όπου τα εκατομμύρια των αρχείων πρέπει να διατηρούνται σε καθημερινή βάση.

3 Συχνά ένα μεγάλος υπολογιστής σε μια μεγάλη εταιρεία χρησιμοποιείτε για να εργαστεί σε μια ενιαία αίτηση, όπως συναλλαγή σε μια τράπεζα, τα οποία οι χρήστες συνδέονται με τον κεντρικό υπολογιστή μέσω μιας απλής εφαρμογής σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή (μια φορά καλείται μέσω ενός λεγόμενου τερματικό). Η επεξεργαστική ισχύ του μεγάλου υπολογιστή είναι ιστορικά μετριέται σε MIPS (εκατομμύρια εντολές ανά δευτερόλεπτο). Σήμερα η μονάδα, παρά τις ρίζες του ονόματος, δεν είναι πιο στενά συνδεδεμένη με τον αριθμό των οδηγιών που εκτελούνται από την CPU, αλλά είναι ένα μέτρο της σχετικής επεξεργαστικής ισχύος των μηχανών, που λαμβάνονται ως αποτέλεσμα της αναφοράς με τα φορτία σε ένα προκαθορισμένο περιβάλλον δεν περιορίζεται από περιορισμούς της υποδομής.

4 Η δύναμη του ενός μεγάλου υπολογιστή θα πρέπει να μετρηθεί, προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και η αντιπροσωπευτικότητα του ίδιου του μέτρου και όχι με προσφυγή σε σημείο αναφοράς σπιτικό, αλλά κοινό σημείο αναφοράς, που παράγεται από ανεξάρτητους οργανισμούς της σε διεθνές επίπεδο, όπως η TPC (Transaction Performance Συμβουλίου ) και SPEC (Standard Corporation Αξιολόγησης της Απόδοσης).

5 Τα τρία σημαντικά χαρακτηριστικά των κεντρικών υπολογιστών: Mainframes προβλέπουν μέγιστο I / O συνδεσιμότητα καθώς μπορούν να φιλοξενήσουν τεράστια αγροκτήματα δίσκο. Mainframes διαπρέπουν στην παροχή κατ 'ανώτατο όριο I / O εύρος ζώνης. Είναι ενδιαφέρον, παρ 'όλες τις συνδεδεμένες μονάδες που είναι συνδεδεμένες με το σύστημα mainframe, δεν υπάρχουν στοιχεία κλείδωμα συμβαίνει ποτέ να χαλάσουν την αποτελεσματικότητά του. Mainframe συστήματα προβλέπουν επίσης πολύ καλές πτητικές λειτουργίες νήμα. Οι μεγάλοι υπολογιστές με την πρόοδο της τεχνολογίας, έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.!

6 ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ! ΤΕΛΟΣ! Εκπαιδευτήρια Καντά! ΄Ινα Μακράκη ΄Ινα Μακράκη


Κατέβασμα ppt "ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ! ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΝΤΑ ΙΝΑ ΜΑΚΡΑΚΗ ΙΝΑ ΜΑΚΡΑΚΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google