Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πολλοί άνθρωποι που είναι φτωχοί κλέβουν μαγαζιά και σπίτια για να μαζέψουν χρήματα για τα οικονομικά τους προβλήματα!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πολλοί άνθρωποι που είναι φτωχοί κλέβουν μαγαζιά και σπίτια για να μαζέψουν χρήματα για τα οικονομικά τους προβλήματα!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πολλοί άνθρωποι που είναι φτωχοί κλέβουν μαγαζιά και σπίτια για να μαζέψουν χρήματα για τα οικονομικά τους προβλήματα!

2 Φτώχεια στον κόσμο Στον κόσμο υπάρχουν πολλές χώρες που είναι φτωχές. Αυτές οι χώρες έχουν πολλά προβλήματα, όπως ασθένειες, οικονομικά προβλήματα και πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα !

3 ● Να τους δίνουμε πράγματα ή παιχνίδια ● Όταν είναι άρρωστα να στέλνουμε νοσοκόμες ● Να στέλνουμε δασκάλους για να μορφώνονται

4 Nα τα πηγαίνουμε στο νοσοκομείο όταν είναι άρρωστα, να τους φέρνουμε δασκάλους για να μορφώνονται και να σπουδάζουν, να τους γνωρίζουμε καινούργιους φίλους και να στέλνουμε πρεσβείες να τα απασχολούν και να παίζουν μαζί τους στον ελεύθερο χρόνο τους!!!

5 Οι ήπειροι που είναι φτωχές είναι η Ασία και η Αφρική. Πολλοί άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για τις φτωχές οικογένειες, ενώ κάποιοι άλλοι τους βοηθούν.. Κάποια παιδιά πεθαίνουν από την πείνα και τις ασθένειες!! Εμείς για να προστατέψουμε αυτά τα παιδιά πρέπει να τα βοηθήσουμε όσο μπορούμε να τα πηγαίνουμε στο νοσοκομείο όταν είναι άρρωστα, να τους φέρνουμε δασκάλους για να μορφώνονται και να σπουδάζουν, να τους γνωρίζουμε καινούργιους φίλους και να στέλνουμε πρεσβείες να τα απασχολούν και να παίζουν μαζί τους στον ελεύθερο χρόνο τους!!!


Κατέβασμα ppt "Πολλοί άνθρωποι που είναι φτωχοί κλέβουν μαγαζιά και σπίτια για να μαζέψουν χρήματα για τα οικονομικά τους προβλήματα!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google