Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

302 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΜΑΘΗΜΑ 10.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "302 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΜΑΘΗΜΑ 10."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 302 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΜΑΘΗΜΑ 10

2 ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗ ΜΑΛΑΞΗ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ -ΑΣΘΜΑ - ΔΙΑΒΗΤΗ - ΥΠΕΡΤΑΣΗ - ΑΙΜΟΦΙΛΙΑ - ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ - ΟΣΤΕΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑ - ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ - ΟΞΕΙΑ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ - ΚΑΡΚΙΝΟ - ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ - ΕΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

3 ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ -ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΟΥΛΩΔΗ ΙΣΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 6-9 ΜΗΝΕΣ - ΔΕΡΜΑΤΟΠΑΘΕΙΕΣ - ΦΛΕΒΙΤΙΔΑ - ΚΙΡΣΟΙ - ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΕΛΕΤΟΥ

4 ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ -ΣΕ ΕΜΠΥΡΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ - ΣΕ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ - ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΜΜΗΝΟ ΡΥΣΗ - ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

5 ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ -ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ - ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟΥ - ΤΡΙΓΩΝΟ ΣΚΑΡΠΑ - ΠΡΟΚΑΡΔΙΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗ - ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΣΩ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑ - ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣΧΑΛΗΣ - ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΓΝΥΑΚΟΥ ΒΟΘΡΟΥ

6 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΛΑΞΗΣ ΤΑΛΚ ΚΡΕΜΕΣ ΛΑΔΙΑ ΜΑΛΑΞΗΣ (ΣΙΤΕΛΑΙΟ, ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ, ΣΙΣΑΜΕΛΑΙΟ, ΑΒΟΚΑΝΤΕΛΑΙΟ, ΑΠΟ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ) ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ (ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ, ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ, ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ, ΓΕΡΑΝΙ, ΝΕΡΑΝΤΖΙ, ΠΕΥΚΟ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ, ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ, ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ, ΚΕΔΡΟΣ, ΛΕΒΑΝΤΑ

7 ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΥΤΤΑΡΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΜΑΚΡΙΕΣ, ΛΕΠΤΕΣ, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΒΕΛΟΝΕΣ, 5-15 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΩΝ ΓΛΟΥΤΩΝ Η’ ΤΩΝ ΜΗΡΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ.

8 ΟΙ ΙΣΤΟΙ ΘΕΡΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΟΒΟΗΘΕΙΤΑΙ Η ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΠΑΠΟΘΗΚΕΣ. Η ΟΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 6 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΚΑΘΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΠΛΕΟΝΑΖΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΡΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ ΓΙΑΤΡΟ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.

9 ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 3 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΤΩΝ 90 ΛΕΠΤΩΝ ΜΕ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ 10 ΗΜΕΡΩΝ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΣΘΗΚΕ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ. Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΠΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ (ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ) ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ ΧΡΟΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ. ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ.ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ. Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: ΜΩΛΩΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟ. ΟΙ ΜΩΛΩΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ Η ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.

10 ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Η ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ DR. MICHEL PISTOR ΤΟ 1958, ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟΝ 19° ΑΙΩΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ Η ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΚΗ ΕΓΧΥΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ.

11 ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ Η ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ. Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΒΑΡΙΩΝ, ΠΡΗΣΜΕΝΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΡΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ, Η ΕΓΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΒΕΛΟΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΟΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ.

12 ΤΑ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΛΙΠΩΔΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΝΟΒΛΑΣΤΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΓΧΥΣΗ, ΑΦΟΥ Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ. Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΡΧΙΚΑ 4 Η’ 5 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΥΦΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΣΧΟΝΤΑ. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΙΣ 15.

13 ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ, ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. Η ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ Η ΑΣΚΗΣΗ.

14 ΣΚΛΗΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΦΛΕΒΩΝ. ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ, ΟΙΔΗΜΑΤΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΡΣΩΔΕΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΛΙΜΝΑΖΕΙ ΣΤΑ ΦΛΕΒΙΚΑ ΑΓΓΕΙΑ, ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΩΝ ΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΑΧΙΔΟΝΙΚΟ ΟΞΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Η’ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ.

15 ΟΞΥΓΟΝΟ-ΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΤΟΝΩΝ ΕΛΚΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΑΚΡΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΦΛΕΒΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ Η’ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ. Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ. ΜΕ ΦΛΕΒΟΚΕΝΤΗΣΗ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΖΟΝ, ΔΗΛ. ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ.

16 ΤΟ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ, ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΑΙΜΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΑΥΤΗΣ. ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η’ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΟΝΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥ.

17 ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ - ΛΙΠΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΘΕΩΡΟΥΝΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΔΟΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ.

18 Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΛΙΠΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΜΦΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ ΑΙΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΕΜΦΙΚΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ. ΕΤΣΙ Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.


Κατέβασμα ppt "302 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΜΑΘΗΜΑ 10."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google