Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

* DOB 27/12 / ???? * Ο πατέρας πέθανε όταν ήμουν δώδεκα και ήμουν φτωχός στην Ελλάδα * Ήξερα τον άντρα μου χρόνια πριν έρθουμε στην Αυστραλία, είχαμε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "* DOB 27/12 / ???? * Ο πατέρας πέθανε όταν ήμουν δώδεκα και ήμουν φτωχός στην Ελλάδα * Ήξερα τον άντρα μου χρόνια πριν έρθουμε στην Αυστραλία, είχαμε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 * DOB 27/12 / ???? * Ο πατέρας πέθανε όταν ήμουν δώδεκα και ήμουν φτωχός στην Ελλάδα * Ήξερα τον άντρα μου χρόνια πριν έρθουμε στην Αυστραλία, είχαμε γράψει επιστολές σε κάθε άλλη. * επρόκειτο να έρθει στην Αυστραλία για ίσως πέντε χρόνια και στη συνέχεια να επιστρέψετε και να παραμείνουν στην Ελλάδα.

3 *  βόρεια 

4 * Ιουνίου 1957, και εγώ παντρευτήκ   Ιούλιο.

5 * Ήταν 20 μέρες, με μερικές μόνο στάσεις ημέρα.

6 Θα μπορούσε να φέρει μόνο ένα ορισμένο ποσό των αποσκευών, επειδή το σκάφος ήταν μικρό και όλα τα πλουσιότεροι άνθρωποι στη βάρκα μπορούσε να αντέξει οικονομικά να φέρει πιο αποσκευών. Έπρεπε να αφήσει μερικά από τα αγαπημένα μου φορέματα για τις αδελφές μου

7 Τα δωμάτια ήταν πήρα  ναυτία. Ήταν πολύ άβολα και αισθάνθηκε σαν να πήρε πολύ περισσότερο χρόνο από ό, τι πράγματι συνέβη.

8 *  ενa δωματί  στο East Brunswick, μια περιοχή με πολλά άλλα ελληνικά, ιταλικά και τουρκικά μετανάστες.

9 * Kυρίως εργαστεί σε εργοστάσια, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε για να εργαστούν, επειδή πήγα στο σχολείο στην Ελλάδα για σχεδόν ολόκληρη τη ζωή μου.

10 Ναι, ήταν πολύ αναστατωμένη επειδή έχασα τους φίλους μου και την οικογένειά μου, τους μόνους ανθρώπους που ήξερα ήταν συζύγους τους συγγενείς μου και εγώ δεν θα μπορούσε πραγματικά να ανοίξει μαζί τους για τα προβλήματα μου.

11 Οι άνθρωποι ήταν μερικές φορές ρατσιστικό απέναντι στους μετανάστες, και δεν είχα πραγματικά κανέναν να μιλήσω.

12 * Πρώτα απ 'όλα τον καιρό, υπήρχαν μεγάλες καλοκαίρια και δεν το χιόνι το χειμώνα. Επίσης στην Ελλάδα οι περισσότεροι άνθρωποι ντυμένοι το ίδιο: ίσια παντελόνια και κανονική παπούτσια, αλλά στην Αυστραλία οι άνθρωποι ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την άποψη αν το πώς ντύνονταν.

13 Όχι, έχω μια οικογένεια που αγαπώ και έχω κάνει φίλους . ήμουν λυπημένος στο χρόνο, αλλά  


Κατέβασμα ppt "* DOB 27/12 / ???? * Ο πατέρας πέθανε όταν ήμουν δώδεκα και ήμουν φτωχός στην Ελλάδα * Ήξερα τον άντρα μου χρόνια πριν έρθουμε στην Αυστραλία, είχαμε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google