Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

COCA COLA. Είναι ένα μη αλκολούχο ποτό με διοξίδιο του άνθρακα.Που πωλείται σε πάνω από 200 χώρες.Επίσης παράγεται από την Coca Cola Company. Τι είναι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "COCA COLA. Είναι ένα μη αλκολούχο ποτό με διοξίδιο του άνθρακα.Που πωλείται σε πάνω από 200 χώρες.Επίσης παράγεται από την Coca Cola Company. Τι είναι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 COCA COLA

2 Είναι ένα μη αλκολούχο ποτό με διοξίδιο του άνθρακα.Που πωλείται σε πάνω από 200 χώρες.Επίσης παράγεται από την Coca Cola Company. Τι είναι η Coca Cola;

3 H ιστορία της coca cola!!! Η Coca-Cola εφευρέθηκε στις 8 Μαΐου 1886 από τον Τζον Στιθ Πέμπερτον. Αρχικά προοριζόμενη ως φάρμακο. Μέσα στο εργαστήριό του, «γεννήθηκε» η πρώτη σταγόνα του πιο δημοφιλούς προϊόντος στον κόσμο της Coca-Cola. Μόλις ολοκληρόφηκε το πήγε στο φαρμακείο Τζέικομπς.Εκει πρόσθεσαν ανθρακούχο νερό. Έδωσαν στους ανθρώπους που ήταν έξω να δοκιμάσουν.

4 Στο πρόσωπό τους εμφανίστηκε ένα ευχάριστο χαμόγελο!! Άπο τότε στο φαρμακείο του Τζέικομπς πουλιόταν η coca cola προς 5 cents το ποτήρι.Ο λογιστής του Πέμπερτον, Φρανκ Ρόμπινσον, έδωσε στο μείγμα το όνομα Coca-Cola και το έγραψε με τον χαρακτηριστικό γραφικό του χαρακτήρα.Αυτός είναι ο λογότυπος που χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα.

5 Λίγο αργότερα... Μετά απο τρία χρόνια πούλησε την εταιρία του σε έναν επιχειρηματία της Ατλάντα, τον Asa Griggs Candler, προς 2.300 δολάρια. Ο Gandler είχε κατασκευάσει εργοστάσια παραγωγής του σιροπιού στο Σικάγο, το Ντάλας και το Λος Άντζελες.'Ενας επιχειρηματίας από το Μισισίπι, ήταν ο πρώτος που εμφιάλωσε το αναψυκτικό. Το πρώτο μπουκάλι πωλήθηκε στις 12 Μαρτίου του 1894.

6 Η επιτυχία της coca cola!!!! Το 1916, η Εταιρία Ρουτ Γκλας από την Ιντιάνα άρχισε να παράγει το διάσημο μπουκάλι με τις καμπύλες, το οποίο αποδείχτηκε εξαιρετικά επιτυχημένο χάρη στην ελκυστική του εμφάνιση.Στις επόμενες δεκαετίες, η Coca Cola άρχισε να εισχωρεί στην Κούβα, στο Πουέρτο Ρίκο, στη Γαλλία και σε άλλες χώρες, για να κατακτήσει όλο τον κόσμο.

7 Η coca cola στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα, το Γενικό Χημείο έδωσε το πράσινο φως για την κυκλοφορία της στις 11 Φεβρουαρίου 1964, αλλά χρειάστηκαν πέντε χρόνια μέχρι να κάνει την εμφάνισή της στα ράφια των καταστημάτων, στις 10 Αυγούστου 1969. Η Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως που εμφιαλώνει το ποτό στην Ελλάδα εξελίχτηκε εξίσου σε μεγάλη εταιρία με εγκαταστάσεις σε 28 χώρες

8 Αποστολή νερό! Η coca cola Hellas βοηθάει ένα πρόγραμμα που λέγεται Αποστολή νερό. Η αποστολή νερό είναι ένα πρόγραμμα που με βοήθεια της coca cola φροντίζει το περιβάλλον!!!!Δηλαδή

9 Τέλος

10 Οι μαθήτριες Δήμητρα Χαρμαλιά Μυρσίνη Πατητή & Μυρτώ Ρίζου


Κατέβασμα ppt "COCA COLA. Είναι ένα μη αλκολούχο ποτό με διοξίδιο του άνθρακα.Που πωλείται σε πάνω από 200 χώρες.Επίσης παράγεται από την Coca Cola Company. Τι είναι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google