Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Ι ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ Ι ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ Ι ΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Ι ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ Ι ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ Ι ΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Ι ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ Ι ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ Ι ΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ

2 Η Dominus-Services προσφέρει ανθρώπινους πόρους σε εξειδικευμένο ή μη προσωπικό για την κάλυψη βασικών αναγκών απλής χειρονακτικής εργασίας έως και εξειδικευμένες απαιτήσεις.

3 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Ι ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ Ι ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ Ι ΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ Οι ανάγκες της αγοράς για μεταβαλλόμενο ανάλογα με τις ανάγκες κόστος παραγωγής σε επίπεδο ανθρωπίνων πόρων, χωρίς να παραμελούνται ποιοτικά χαρακτηριστικά, προσδιορίζει διαχρονικά μία πραγματικότητα. Σήμερα, σε περίοδο παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και ρευστότητας η ανάγκη αυτή εμφανίζεται επιτακτική. Μόνιμο προσωπικό που υποαπασχολείται έστω και λίγες ημέρες κάθε μήνα σε μία επιχείρηση μειώνει την αποδοτικότητά του αλλά ανεβάζει και τα κόστη της επιχείρησης. Σε αντιδιαστολή, μεταβαλλόμενο πλήθος προσωπικού ανάλογα με τις ανάγκες παραγωγής σε επίπεδο ημέρας ή έργου εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, παρατηρείται μία δυσπιστία από τις επιχειρήσσεις στο να οικειοποιηθούν τη φιλοσοφία της άντλησης προσωπικού από εταιρίες παροχής ανθρωπίνων πόρων. Κύριο επιχείρημα που προβάλλεται είναι η αμφισβήτηση της αποδοτικότητας μίας τέτοιας λύσης σε επίπεδο εξειδίκευσης, ποιότητας και απόδοσης εργασίας. Η DOMINUS SERVICES αναγνωρίζοντας τη λογικότητα του προβληματισμού, ανέπτυξε και αναπτύσσει μακροχρόνιες εργασιακές σχέσεις με το προσωπικό της, γεγονός που έχει δημιουργήσει και δημιουργεί συνεχώς, μία δεξαμενή ιδιαίτερα εξειδικευμένου προσωπικού που απασχολείται στην επιχείρηση. Με τον τρόπο αυτό η αίσθηση της υπευθυνότητας αλλά και η βαθιά γνώση εξειδικευμένων διαδικασιών αποτελούν κεντρικά χαρακτηριστικά των εργαζομένων της DOMINUS SERVISES άσχετα με τον χώρο που δραστηριοποιούνται. Η Εταιρεία μας προσφέρει ανθρώπινους πόρους σε εξειδικευμένο ή μη εξειδικευμένο προσωπικό που μπορούν να καλύψουν από βασικές ανάγκες απλής χειρονακτικής εργασίας έως και απολύτως εξειδικευμένες απαιτήσεις για συλλογή παραγγελιών (picking) καταμετρήσεις εμπορευμάτων (inventory), παραγωγή με βάση παρτίδες εμπορευμάτων (Lot Trace), εξασφαλίζοντας υψηλά ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά.

4 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Ι ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ Ι ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ Ι ΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ 1. Συσκευασίες Εμπορευμάτων Τοποθέτηση εμπορευμάτων μετά τη συλλογή τους, σε κιβώτια διανομής με τρόπο που εξασφαλίζει την ακεραιότητα προϊόντων και τη μέγιστη εκμετάλλευση του όγκου κιβωτίου καθώς και δημιουργία packing list, χειρόγραφα είτε με μηχανογραφική υποστήριξη. 2. Φορτώσεις Εμπορευμάτων Ανα-παλετοποίηση φορτίων για μέγιστη εκμετάλλευση του όγκου κάθε μεταφορικού μέσου. Έλεγχος - ποσοτικός ποιοτικός των προς φόρτωση εμπορευμάτων. Χειρονακτική ή μηχανική φόρτωση.

5 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Ι ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ Ι ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ Ι ΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ 3. Απογραφές Εμπορευμάτων Τοποθέτηση εμπορευμάτων, απογραφή εμπορευμάτων ποσοτικά, χωροταξικά και με βάση, άλλα επιμέρους χαρακτηριστικά όπως ημερομηνίες λήξης ή παρτίδες. Οργάνωση της διαδικασίας, επιστασία (αν επιλέγεται από τον πελάτη) από έμπειρους εργοδηγούς και παροχή ειδικού portable λογισμικού για την απογραφή, ώστε μετά το πέρας του έργου να παραδοθούν ηλεκτρονικά τα δεδομένα. 4. Συλλογή εμπορευμάτων Συλλογή εμπορευμάτων σε κάθε μηχανογραφικά και χωροταξικά δομημένη αποθήκη, είτε με εκτυπωμένη λίστα συλλογής είτε με τη χρήση remote frequency τερματικών, ασχέτως του λογισμικού που υποστηρίζεται.

6 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Ι ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ Ι ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ Ι ΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ 5. Σύνθετες - Αποσυνθέσεις Εντύπων Οι σχετικές δράσεις αναπτύσσονται στις εγκαταστάσεις των πελατών μας και αφορούν την ένθεση και απένθεση εφημερίδων και περιοδικού τύπου. Διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό και την τεχνογνωσία που απαιτείται, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, oλοκληρώνοντας ποιοτικά το έργο εντός χρονοδιαγράμματος. Οι σχετικές δράσεις αναπτύσσονται στις εγκαταστάσεις των πελατών μας. Οι υψηλές ταχύτητες στις γραμμές παραγωγής σε συνδυασμό με την ποιότητα της εργασίας εξασφαλίζουν υψηλές προδιαγραφές για τα τελικά προιόντα στο ταχύτερο δυνατόν χρόνο. 7. Εκφορτώσεις Πλήρης κάλυψη της διαδικασίας παραλαβής φορτίων κάθε τύπου. Εργατικό δυναμικό για την χειρονακτική ή μηχανοκίνητη εκφόρτωση καταμέτρηση, παλετοποίηση (ανά κωδικό αν απαιτείται), πλαστικοποίηση της παλέτας (Stretch film). 6. Συσκευασίες εμπορευμάτων, πρώτων υλών και ημί έτοιμων υλικών

7 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Ι ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ Ι ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ Ι ΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ 8. Ελαιοχρωματισμοί Αναλαμβάνουμε τον ελαιοχρωματισμό του κτιρίου ή της κατοικίας σας ή μέρος αυτής με γνώμονα το άριστο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την ποιότητα των υπηρεσιών μας στις καλύτερες δυνατές τιμές. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά οικολογικά χρώματα. 9. Καθαριότητα εσωτερικών, εξωτερικών χώρων και υαλοπινάκων Η εταιρεία μας δραστηροποιείται στους καθαρισμούς, με εφόδια την πείρα, την εργατικότητα και την εμπιστοσύνη. πρώτης ποιότητας ως εγγύηση τόσο για τη δική σας υγιή διαβίωση μέσα στο χώρο, όσο και για το περιβάλλον Η διαρκής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, η ανάπτυξη νέων μεθόδων καθαρισμού, η χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας - φιλικών προς το περιβάλλον αλλά και η χρήση μηχανικού εξοπλισμού νέας τεχνολογίας, μας έχουν κατατάξει στην κυρίαρχη θέση της Ελληνικής αγοράς.

8 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Ι ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ Ι ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ Ι ΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ Ενδεικτικά σας παραθέτουμε τους πελάτες με τους οποίους συνεργαζόμαστε: ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε Φυσικά προϊόντα UNIPACK ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε TOTAL QUALITY Ο.Ε ΑΤΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Α.Ε LA BOLAGET Α.Ε SMART LOGISTICS POWER PACK – ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Ε.Π.Ε

9 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Ι ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ Ι ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ Ι ΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ www.dominus-services.gr Θρασυβούλου 47, Ασπρόπυργος Τ 210 5574342 F 210 5574342 K 698 0734118 E dominusservices2014@gmail.com


Κατέβασμα ppt "ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Ι ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ Ι ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ Ι ΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google