Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Οποιαδήποτε ζωοτεχνική μονάδα, είναι σε θέση να υπολογίσει εβδομάδες πριν την παράδοση του προϊόντος. Ο σαλιγκαροτρόφος των άλλων μεθόδων.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Οποιαδήποτε ζωοτεχνική μονάδα, είναι σε θέση να υπολογίσει εβδομάδες πριν την παράδοση του προϊόντος. Ο σαλιγκαροτρόφος των άλλων μεθόδων."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10 Οποιαδήποτε ζωοτεχνική μονάδα, είναι σε θέση να υπολογίσει εβδομάδες πριν την παράδοση του προϊόντος. Ο σαλιγκαροτρόφος των άλλων μεθόδων όμως σκέφτεται συνεχώς: 1.«Εάν θα έχει πρόωρη άνοιξη» 2.«Εάν θα έχει μικρό-καθυστερημένο και ήπιο χειμώνα» 3.«Εάν θα έχω άνοιξη χωρίς παγωνιές» 4.«Εάν θα έχω ήπιο καλοκαίρι χωρίς καύσωνες» 5.«Εάν θα βρέχει συχνά» 6.«Εάν θα έχω καλή βλάστηση» 7.«Εάν θα καταπολεμήσω τα τρωκτικά» 8. «Εάν θα καταπολεμήσω τα έντομα κυνηγούς» Εν κατακλείδι, τα πολλά «ΕΑΝ» θα αποφασίσουν για τη ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΣΑ παραγωγή που θα είναι σε θέση να διαθέσει.

11 Άριστη προστασία από όλα τα έντομα εδάφους – πτηνά – τρωκτικά - απότομες κλιματολογικές αλλαγές.

12 Δημιουργία συνθηκών άνοιξης και πρόληψη χειμερινών συνθηκών με αξιοσημείωτη αύξηση περιόδου εκτροφής.

13 Η ειδική κάλυψη στις ενότητες εμποδίζει κάθε φυγή.

14 Όλες οι φάσεις διαχείρισης γίνονται σε όρθια θέση. Η απόδοση σε κιλά ανά ώρα του προϊόντος συλλέγεται είναι πολύ μεγαλύτερη (σε σχέση με το ανοιχτό εκτροφείο) με μια αξιοσημείωτη εξοικονόμηση εργασίας. Το προϊόν είναι εύκολα προσδόκιμο και η δουλειά πιο ξεκούραστη. Πολύτιμες παράγωγες και σε περιόδους εκτός εποχής. Εξάλειψη εργασιών του εδάφους σε όλη την έκταση του αγροτεμάχιου.

15 Εξάλειψη η δραστική μείωση των φαρμάκων - απολυμαντικών κτλ που οφείλεται στις καλύτερες συνθήκες του προστατευμένου περιβάλλοντος. Δυνατότητα εκτροφής σαλιγκαριών με εξαιρετικά οικονομικά ωφελεί ακόμη και σε εδάφη που δεν ενδείκνυνται για σαλιγκαροτροφία. Το ειδικό πανί που καλύπτει τις ενότητες στην αναπαραγωγή εγγυάται μια σταθερή υγρασία και θερμοκρασία του εδάφους μειώνοντας τη περίοδο επώασης των σαλιγκαριών.

16

17

18 H SALIPAP παρέχει ολοκληρωμένη βοήθεια προς τον Νέο εκτροφέα με σκοπό την αξιοποίηση 500 και άνω τετραγωνικών μέτρων γης, σε μία λειτουργική, βιώσιμη και επικερδή επιχείρηση. Μελέτη εγκατάστασης σαλιγκαροτροφείου. Δημιουργία και έκθεση σχεδίου κατασκευής και προετοιμασία εδάφους. Αναλυτική οικονομική μελέτη για το κόστος υλικών. Εγκατάσταση ολοκληρωμένης μονάδας αναπαραγωγής και πάχυνσης. Καθορισμός ατομικού πλάνου διαχείρισης παραγωγής με βάση το χρόνο που ο κάθε παραγωγός προτίθεται να διαθέσει. Παρακολούθηση και καθοδήγηση μονάδας βήμα προς βήμα Τεχνικές συμβουλές για τη μετάδοση της απαιτούμενης τεχνογνωσίας μέσω του Γεωπόνου & Βιολόγου της Εταιρείας. Παραγωγική διαδικασία, βοήθεια εύρεσης και χειρισμού γεννητόρων, χειρισμός ''ενοτήτων'' αναπαραγωγής και πάχυνσης. Αποξηραμένα σιτηρέσια αναπαραγωγής και πάχυνσης τηρώντας συγκεκριμένες αναλογίες στην ανάμιξη και χρήση τους. Υπόδειξη συγκεκριμένων σπόρων για κάθε ενότητα αναπαραγωγής και πάχυνσης. Σταθερή ενημέρωση των συνεργατών μας, σε κάθε πρόοδο και εξέλιξη της τεχνογνωσίας μας. Υγειονομικός έλεγχος και συστηματικός έλεγχος ποιότητας. Διοργάνωση σεμιναρίων από εκλεκτούς και διακεκριμένους στο χώρο συνεργάτες μας. Παροχή βοήθειας στην απορρόφηση παραγωγής ή και αγορά από την SALIPAP με βάση τη τρέχουσα τιμή και τις ανάγκες της διεθνούς αγοράς. Οδηγίες για γρήγορη και ασφαλή αδειοδότηση και εγγραφή στα μητρώα εκτροφέων. Εγγραφή στα μητρώα του δικτύου της UNE-ITALY.

19

20

21 Διαδικασία επιχωμάτωσης μιας ενότητας.

22 Ενότητες με χώμα κατά την κατασκευή, επάνω στα ειδικά στηρίγματα.

23 Ενότητα αναπαραγωγής

24 Εσωτερικό αναπαραγωγής

25 Απόθεση αυγών

26 Πρώτες γεννήσεις

27

28 Πάχυνση

29

30 Συγκομιδή

31 Πώληση

32


Κατέβασμα ppt "Οποιαδήποτε ζωοτεχνική μονάδα, είναι σε θέση να υπολογίσει εβδομάδες πριν την παράδοση του προϊόντος. Ο σαλιγκαροτρόφος των άλλων μεθόδων."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google