Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΜΑΘΗΜΑ 9. ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ 10% ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΜΑΘΗΜΑ 9. ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ 10% ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΜΑΘΗΜΑ 9

2 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ 10% ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΣΤΙΒΑΔΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΔΡΟΛΙΠΙΔΙΚΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΟΥ NMF ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗΣ

3 ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΥΔΡΟΛΙΠΙΔΙΚΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ NMF ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ: ΑΥΞΗΣΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΛΟ

4 ΥΔΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣΑΚΧΑΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΜΕΛΙΟ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΙΣΤΟ. ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ. ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΣΤΑ ΜΕΣΟΚΥΤΤΑΡΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΤΟΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΣΕ ΑΔΙΑΛΥΤΟ. ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

5 ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΤΙΣ ΙΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΔΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗ ΔΙΟΔΟ ΑΛΛΩΝ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΟΤΑΝ ΥΔΑΤΩΘΕΙ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ ΕΠΙΜΗΚΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ, ΔΡΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΥΔΡΟΦΙΛΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ.

6 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ: ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥ ΠΗΛΙΝΓΚ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΑΠΑΛΕΣ ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ‘Η ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΗΣ ΙΟΝΤΟΦΟΡΗΣΗΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ 20’-30’. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ‘Η ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΟΡΟ

7 ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΦΛΑΒΟΝΟΕΙΔΗ (ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ) ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΣΚΕΣ, ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ: ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΗΛΙΝΓΚ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΑΞΗ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ (ΒΙΤΑΜΙΝΟΥΧΟ) ΓΙΑ 5’-7’ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΑ 20’- 25’ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΡΟ ‘Η ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

8 ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ. Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΛΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΒΑΡΟΣ. ΟΤΑΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΡΙΨΙΜΟ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΕΡΟ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ. ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΑ ΦΙΛΤΡΑ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΛΑΒΗ ΤΗΣ UVB ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ. ΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΞΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΑΝ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ‘Η ΤΗΝ ΥΠΕΡΙΩΔΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ.

9 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ: ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΠΗΛΙΝΓΚ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΟΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΑΞΗ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΑΛΑΞΗ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ( ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ) ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ 25’-30’ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ‘Η ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ)

10 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΩΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΩΝ. Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗ. ΑΦΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΝΟΒΛΑΣΤΕΣ. Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΕΝΥΔΑΤΙΚΩΝ ΚΡΕΜΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ ΦΙΛΤΡΟ.

11 ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΕΙΝΑΙ : ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΒΙΟΙΝΣΟΥΛΙΝΕΣ (ΘΡΕΦΟΝΕΣ) ΑΠΟ ΕΜΒΡΥΑ ΟΡΝΙΘΩΝ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ (ΒΙΟΣΤΙΜΟΥΛΙΝΕΣ) ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ ΑΠΟ ΑΡΝΙΑ ΤΟ ΛΑΔΙ JOJOBA ΤΟ ΔΙΑΛΥΤΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ Η ΕΛΑΣΤΙΝΗ ΥΓΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

12 ΚΑΡΟΤΕΝΟΕΙΔΗ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ ΑΜΙΝΟΞΕΑ ΣΥΝΕΝΖΥΜΟ Q10 DNA ΚΥΤΟΚΙΝΕΣ ΑΛΟΗ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΛΙΠΟΣΩΜΑΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΠΩΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

13 ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΘΟΔΟΙ: ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΜΕ ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΦΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ, ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΓΑΛΒΑΝΙΚΟ, ΦΑΡΑΔΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, ΣΥΝΕΝΖΥΜΟ Q10, ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ, ΕΛΑΣΤΙΝΗ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ

14 Η ΒΑΘΙΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ. ΤΑ ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ ΣΤΙΒΑΔΑΣ. ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΗΛΙΔΕΣ.

15 ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ. Η ΙΟΝΤΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΟΥΝ ΟΙ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΣΤΙΒΑΔΕΣ. ΤΟ ΦΑΡΑΔΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΜΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΠΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΜΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΟΥΣ. Η ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΟΥΣΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΙΟΝΤΩΝ.

16 ΟΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΘΟΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ: ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΧΡΥΣΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΠΛΑΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΩΝ ‘Η ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΝΥΔΑΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΡΙΖΩΝ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΙΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣΤΙΝΗΣ.

17 ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ ΦΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ: ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΟΣΙΟΝ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΣΑΖ ‘Η ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ. ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΑΜΠΟΥΛΑ ‘Η ΟΡΟ ΜΕ ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΘΡΕΠΤΙΚΗ Ή ΒΙΤΑΜΙΝΟΥΧΟ ΚΡΕΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΑΣΚΑ, ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ‘Η ΑΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ

18 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΤΙΩΝ Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΤΙΩΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ‘Η ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ). ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΠΟΤΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΣΑΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ 20’ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΑ PATS ΚΑΙ ΕΜΠΟΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ. ΤΕΛΟΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΟΠΩΣΗΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ.


Κατέβασμα ppt "ΜΑΘΗΜΑ 9. ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ 10% ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google