Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ- ΧΡΩΜΑ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ- ΧΡΩΜΑ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ- ΧΡΩΜΑ

2 ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΒΑΛ Ή ΩΟΕΙΔΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΜΑΛΗ ΚΑΜΠΥΛΗ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟΤΕΡΗ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ. ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΧΗΜΑ, ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΖΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ, Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΥΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΗ.

3 ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΒΑΛ ΜΑΚΡΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΛΛΕΙΨΟΕΙΔΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΛΑΤΟΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΥΨΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΩΝΙΕΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΕΝΟΜΑΚΡΕΣ ΖΩΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ, ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΟΤΑΦΟΥΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΤΟΥ ΠΗΓΟΥΝΙΟΥ. ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΣΚΟΥΡΟ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΜΙΣΟΦΕΓΓΑΡΟΥ.

4 ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΓΩΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΖΩΝΗ, ΥΨΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΑΤΟΣ ΜΙΚΡΟ. ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΣΚΟΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΖΩΝΗΣ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΖΩΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΜΙΣΟΦΕΓΓΑΡΟΥ ΣΚΟΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΣΕ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΠΗΓΟΥΝΙ.

5 ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΛΛΕΙΨΟΕΙΔΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΜΟΙΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΓΟΥΝΙΟΥ. Η ΠΑΝΩ ΚΑΙ Η ΚΑΤΩ ΖΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΣΕ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ, ΟΠΟΥ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ. ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΣΚΟΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΟΤΑΦΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΚΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ.

6 ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ, ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΓΩΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΖΩΝΗ. Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ, ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΥΨΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΑΡΔΥ. ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΣΤΕΝΟΜΑΚΡΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΚΟΥΡΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΚΡΟΤΑΦΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΓΩΝΙΕΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ.

7 ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ Α’ ΤΥΠΟΣ: Η ΠΑΝΩ ΚΑΙ Η ΜΕΣΑΙΑ ΖΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΕΝΩ Η ΚΑΤΩ ΖΩΝΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΙΚΡΟ ΦΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΜΥΤΕΡΟ ΠΗΓΟΥΝΙ. ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΡΔΟΣ, ΕΝΩ ΣΚΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΚΟΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΤΕΡΟ ΠΗΓΟΥΝΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΖΩΝΗ.

8 ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ Β’ ΤΥΠΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ Β’ ΤΥΠΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΕΝΟΤΕΡΗ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΖΩΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ. ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΦΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΔΟΣ.

9 ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΞΑΓΩΝΙΚΟ Α’ ΤΥΠΟΣ: ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΡΟΤΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΓΝΑΘΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΩΝΗ ΔΥΟ ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΓΩΝΙΕΣ. ΟΙ ΖΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ ΑΛΛΑ Η ΜΕΣΑΙΑ ΖΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΦΑΡΔΥΤΕΡΗ. ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΣΚΟΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΙΑ ΓΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΟΤΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΓΝΑΘΟ.

10 ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΞΑΓΩΝΙΚΟ Β’ ΤΥΠΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ Α’ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΚΑΤΩ ΖΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΣΕ ΥΨΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΦΩΤΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣ.

11 ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΞΑΓΩΝΙΚΟ Γ’ ΤΥΠΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Β’, ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΑΤΩ ΖΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΥΨΟΣ. ΦΩΤΟΣΚΙΑΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Α’ ΤΥΠΟ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΡΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΖΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ.

12 ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΡΑΠΕΖΟΕΙΔΕΣ Α’ ΤΥΠΟΣ: ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΙΚΡΟ ΥΨΟΣ, Η ΠΑΝΩ ΚΑΙ Η ΜΕΣΑΙΑ ΖΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΔΥΤΕΡΕΣ ΕΝΩ Η ΚΑΤΩ ΖΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ, ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΙΩΝ. ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΣΚΟΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΡΔΟΣ. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΑΡΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΖΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ.

13 ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΡΑΠΕΖΟΕΙΔΕΣ Β’ ΤΥΠΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΤΟΥ Α’ ΤΥΠΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΩ ΖΩΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΦΑΡΔΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΩ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ. ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΡΔΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΖΩΝΗΣ.

14 ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΩΝ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ. ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΣΚΟΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ, ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗΡΟ.


Κατέβασμα ppt "ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ- ΧΡΩΜΑ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google