Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΩ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ Ο Μπελ έκανε μαθήματα στο βασιλικό γυμνάσιο του Εδιμβούργου και μετά σπούδασε στο κολέγιο του Εδιμβούργου. Ο Μπελ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΩ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ Ο Μπελ έκανε μαθήματα στο βασιλικό γυμνάσιο του Εδιμβούργου και μετά σπούδασε στο κολέγιο του Εδιμβούργου. Ο Μπελ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΩ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ

3 Ο Μπελ έκανε μαθήματα στο βασιλικό γυμνάσιο του Εδιμβούργου και μετά σπούδασε στο κολέγιο του Εδιμβούργου. Ο Μπελ έκανε μαθήματα στο βασιλικό γυμνάσιο του Εδιμβούργου και μετά σπούδασε στο κολέγιο του Εδιμβούργου.

4 Στα πρώτα χρόνια της καριέρας του δίδασκε στη σχολή Σκίνερς, ασκώντας τους μαθητές στην μουσική και στην σωστή έκφραση στο λόγο. Παράλληλα σπούδασε ακουστική και ξεκίνησε την επαγγελματική δραστηριότητα ως δάσκαλος και επιστήμονας. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας του δίδασκε στη σχολή Σκίνερς, ασκώντας τους μαθητές στην μουσική και στην σωστή έκφραση στο λόγο. Παράλληλα σπούδασε ακουστική και ξεκίνησε την επαγγελματική δραστηριότητα ως δάσκαλος και επιστήμονας.

5 «Να ζει κανείς ή να μη ζει…» η φωνή ενός άνδρα ακούγεται από ένα ηχείο στην βιβλιοθήκη του Κογκρέσου. Ο ομιλητής απαγγέλλει ένα κομμάτι από τον «Άμλετ» με έναν κέρινο δίσκο να ζωντανεύει ηχεία του υπολογιστή. «Να ζει κανείς ή να μη ζει…» η φωνή ενός άνδρα ακούγεται από ένα ηχείο στην βιβλιοθήκη του Κογκρέσου. Ο ομιλητής απαγγέλλει ένα κομμάτι από τον «Άμλετ» με έναν κέρινο δίσκο να ζωντανεύει ηχεία του υπολογιστή.

6 Περίπου διακόσιες πειραματικές εγγραφές από το εργαστήριο του Μπελ ήταν αποθηκευμένες στο Σμιθσόνιαν. Περίπου διακόσιες πειραματικές εγγραφές από το εργαστήριο του Μπελ ήταν αποθηκευμένες στο Σμιθσόνιαν.

7 Ο Μπελ το 1903 ανακάλυψε των πολλαπλό τηλέγραφο Ο Μπελ το 1903 ανακάλυψε των πολλαπλό τηλέγραφο Ενώ ένα μήνα αργότερα έκανε τις πρώτες του σημειώσεις του για το τηλέφωνο. Ενώ ένα μήνα αργότερα έκανε τις πρώτες του σημειώσεις του για το τηλέφωνο.

8 Στη συσκευή του Μπελ η φωνή έπεφτε πάνω στη μεμβράνη και την έκανε να πάλλεται. Αυτό τον καθιέρωσε σαν τον πρώτο που εφάρμοσε τις κυματοειδείς μορφές των ηλεκτρικών ρευμάτων. Στη συσκευή του Μπελ η φωνή έπεφτε πάνω στη μεμβράνη και την έκανε να πάλλεται. Αυτό τον καθιέρωσε σαν τον πρώτο που εφάρμοσε τις κυματοειδείς μορφές των ηλεκτρικών ρευμάτων.

9 Οι εφευρέσεις του όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Ανακάλυψε και το φωτόφωνο και μετά από λίγο καιρό Βραβεύτηκε με το βραβείο βόλτα.Οι εφευρέσεις του όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Ανακάλυψε και το φωτόφωνο και μετά από λίγο καιρό Βραβεύτηκε με το βραβείο βόλτα. Το 1877 παντρεύτηκεΤο 1877 παντρεύτηκε την πρώην μαθήτριά του Μέιμπελ Χιούμπαρντ..

10 Έδωσε πολλά χρηματικά ποσά για άλλες ανακαλύψεις και το 1922 πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Έδωσε πολλά χρηματικά ποσά για άλλες ανακαλύψεις και το 1922 πέθανε σε ηλικία 75 ετών.


Κατέβασμα ppt "ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΩ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ Ο Μπελ έκανε μαθήματα στο βασιλικό γυμνάσιο του Εδιμβούργου και μετά σπούδασε στο κολέγιο του Εδιμβούργου. Ο Μπελ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google