Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μικροβιακή αλλοίωση ζαχαρωδών σε διαφορετικές θερμοκρασίες συντήρησης Εργαστήριο Π οιοτικού Ε λέγχου και Υ γιεινής Τ ροφίμων και Π οτών Δερμιτζάκη Ευαγγελία.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μικροβιακή αλλοίωση ζαχαρωδών σε διαφορετικές θερμοκρασίες συντήρησης Εργαστήριο Π οιοτικού Ε λέγχου και Υ γιεινής Τ ροφίμων και Π οτών Δερμιτζάκη Ευαγγελία."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μικροβιακή αλλοίωση ζαχαρωδών σε διαφορετικές θερμοκρασίες συντήρησης Εργαστήριο Π οιοτικού Ε λέγχου και Υ γιεινής Τ ροφίμων και Π οτών Δερμιτζάκη Ευαγγελία Σεπτέμβριος 2012

2 Δείγματα

3 Μίξερ

4 Ορός γάλακτος (πρώτη ύλη)

5 Κακάο σε σκόνη (πρώτη ύλη)

6 Πλήρες γάλα σε σκόνη (πρώτη ύλη)

7 Κουμ κουάτ αποξηραμένο (πρώτη ύλη)

8 Άμυλο αραβοσίτου (πρώτη ύλη)

9 Σοκολάτα γάλακτος (ενδιάμεσο προϊόν)

10 Κύβοι σοκολάτας γάλακτος (ενδιάμεσο προϊόν)

11 Κύβοι πορτοκαλιού με άμυλο (ενδιάμεσο προϊόν)

12 Φρουτοκουφέτα κοκτέιλ (τελικό προϊόν)

13 Φρουτοκουφέτα κουμ κουάτ (τελικό προϊόν)

14 Κρυσταλλική ζάχαρη (πρώτη ύλη)

15 Γλυκόζη (πρώτη ύλη)

16 Προετοιμασία θρεπτικών υλικών Ζύγιση αφυδατωμένων υλικών και προσθήκη ύδατος

17 Αποστείρωση

18 TBX E.coli TSA ΟΜΧ

19 SPS C lostridium XLD Σ αλμονέλα ALOA Listeria

20 Εμπλουτισμός σε Fraser broth

21 Latex test για σαλμονέλα

22

23 μικροσκόπιο μετρητής αποικιών

24 Ενεργότητα νερού Η επί τοις εκατό σχετική υγρασία που μας δείχνει τη διαθεσιμότητα νερού στους μικροοργανισμούς Η υγρασία που έχει το δείγμα σε σχέση με την υγρασία κορεσμού θερμοκρασία συνεπάγεται υγρασία

25 Στα δείγματα μετρήθηκε η Aw με μετρητή ενεργότητας νερού…

26 …και το pH με pHμετρο

27 Ευχαριστώ πολύ !


Κατέβασμα ppt "Μικροβιακή αλλοίωση ζαχαρωδών σε διαφορετικές θερμοκρασίες συντήρησης Εργαστήριο Π οιοτικού Ε λέγχου και Υ γιεινής Τ ροφίμων και Π οτών Δερμιτζάκη Ευαγγελία."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google