Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τα Ζώα της Φάρμας! ΑΙΜΙΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τα Ζώα της Φάρμας! ΑΙΜΙΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τα Ζώα της Φάρμας! ΑΙΜΙΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ

2 Άσκηση 1 Φόντο μια ωραία φάρμα με ζώα: γουρούνια, κότες, αγελάδες, κατσίκες, πρόβατα. Μιλά ο κυρ Θανάσης ο βοσκός και γνωρίζει τα ζώα στα παιδιά. Κάθε φορά ακούγεται και η φωνή του κάθε ζώου. Γεια σας παιδιά! Καλώς ήρθατε στην φάρμα μου. Εδώ θα δείτε και θα γνωρίσετε τα ζώα της φάρμας! Επαναλάβετε μαζί μου τα ζώα: τις αγελάδες, τις κότες, τα γουρούνια, τις κατσίκες και τα πρόβατα!

3 Άσκηση 2 Τα ζώα ανοίγουν τις πόρτες των κλουβιών τους και τρέχουν όλα μαζί στην φάρμα. Τα παιδιά θα πρέπει να χωρίσουν τα ζώα και να τα βάλουν το κάθε ένα στο κλουβί του. Κάθε φορά που βάζουν ένα ζώο σε λάθος ομάδα ακούγεται ο ήχος τις φωνής του και λέει ότι δεν ταιριάζει εκεί. Πω πω τι έπαθα! Τα ζώα μου βγήκαν από τα κλουβιά τους και πρέπει να τα μαζέψω πριν νυχτώσει και χαθούν ! Τι λέτε παιδιά με βοηθάτε να τα βάλω το κάθε ένα στο κλουβί του?

4 Άσκηση 3 Στο φόντο υπάρχουν σε σειρά τα προϊόντα: γάλα, αυγά, μάλλινη ζακέτα και κρέας. Κάθε φορά εμφανίζεται ένα ζώο στην οθόνη και κυρ Θανάσης ρωτά: η κότα μας δίνει? Τότε το παιδί θα πρέπει να πατήσει πάνω στα αυγά. Όταν πατά πάνω σε λάθος προϊόν τότε του λέει: ξανά δοκίμασε!

5 Η κότα μας δίνει?  τα αυγά
Η αγελάδα μα δίνει?  το γάλα Το πρόβατο μας δίνει?  την μάλλινη ζακέτα Το γουρούνι μας δίνει?  το κρέας


Κατέβασμα ppt "Τα Ζώα της Φάρμας! ΑΙΜΙΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google