Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Δ1΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 10΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ:

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Δ1΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 10΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ:"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Δ1΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 10΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ:
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Δ1΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 10΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ,ΑΡΙΣΤΗ ,ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ:

2 ΤΑ Μ.Μ.Ε

3 Μ.Μ.Ε. ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΌΠΩΣ:ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΡΑΔΙΩΦΟΝΟ.

4 ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ…ΠΑΛΙΑ! Αρκετά χρόνια αργότερα, με την βιομηχανική επανάσταση η ανάγκη για ένα γρήγορο και αξιόπιστο μέσο επικοινωνίας είχε γίνει πλέον επιτακτική. Έτσι δεν άργησε να εμφανιστεί ο σπουδαιότερος πρόδρομος του τηλεφώνου, ο τηλέγραφος.

5 ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ Στις σύγχρονες κοινωνίες είναι κοινώς αποδεκτό το γεγονός ότι οι τηλεπικοινωνίες έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του κάθε ανθρώπου. Σε αυτό συμβάλουν κυρίως οι τεχνολογικές εξελίξεις που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες δεκαετίες. Μέσα σε αυτές βρίσκονται το τηλέφωνο, η τηλεόραση και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής.Συσκευές που επιτρέπουν την πληροφόρηση και την ανταλλαγή δεδομένων μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ανεξάρτητα από την απόσταση.

6 Τα κινητά του μέλλοντος
Τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να σκοτώσουν πολύ περισσότερους ανθρώπους από όσους το κάπνισμα ή ο αμίαντος. Αυτό είναι το συμπέρασμα της μελέτης του πολυβραβευμένου καρκινολόγου δρ. Βίνι Χουράνα. Ο δρ. Βίνι Χουράνα προτρέπει τους καταναλωτές να τα αποφεύγουμε όταν μπορούμε και τις κυβερνήσεις και τη βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας να λάβουν «άμεσα μέτρα» για να μειώσουν την έκθεσή μας στην ακτινοβολία τους.

7 ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ?
Μολονότι ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στο διαδίκτυο για να ενημερωθούν, κυρίως λόγω των υπηρεσιών ίντερνετ στα κινητά τηλέφωνα και τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης επωφελούνται ελάχιστα σε σχέση με τους ιντερνετικούς ομίλους, σύμφωνα με μια έκθεση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα τις ΗΠΑ. "Ο τομέας της πληροφόρησης δεν έχει αναπτύξει ένα νέο μοντέλο και έχει χάσει έδαφος απέναντι στους αντιπάλους του, του τομέα της τεχνολογίας", σημειώνεται στην έκθεση "H κατάσταση των μέσων πληροφόρησης το 2012" του ινστιτούτου ερευνών Pew.... "Υπάρχουν όμως ολοένα και περισσότερες ενδείξεις ότι η θέση της πληροφορίας στη ζωή των ανθρώπων γίνεται συνεχώς μεγαλύτερη. Αυτό θα μπορούσε να είναι σωτήριο για το μέλλον της δημοσιογραφίας", τονίζει το ινστιτούτο.

8 Η εν λόγω μελέτη του δρος Βίνι Χουράνα αποτελεί το πιο συντριπτικό, μέχρι σήμερα, κατηγορητήριο εις βάρος των κινητών σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονούνται για την υγεία. Αντλεί από αυξανόμενα στοιχεία που δείχνουν ότι η χρήση κινητού τηλεφώνου επί 10 χρόνια ή περισσότερο μπορεί να διπλασιάσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του εγκεφάλου.

9 ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ Δ1:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΡΙΣΤΗ
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ!!! ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ Δ1:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΡΙΣΤΗ

10 ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Δ1΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 10΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ:"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google