Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πρόσφατα μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών προερχόμενων τόσο από το κλασικό εμπόριο όσο και από τον χώρο του Internet Marketing, ένωσαν τις «δυνάμεις»

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πρόσφατα μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών προερχόμενων τόσο από το κλασικό εμπόριο όσο και από τον χώρο του Internet Marketing, ένωσαν τις «δυνάμεις»"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Πρόσφατα μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών προερχόμενων τόσο από το κλασικό εμπόριο όσο και από τον χώρο του Internet Marketing, ένωσαν τις «δυνάμεις» τους και δημιούργησαν μια καινοτόμο εταιρία που έχει ως στόχο να βοηθήσει κυρίως τις μικρές και τις μεσαίες επιχειρήσεις της «γειτονιάς» να αυξήσουν το πελατολόγιο και κατ’επέκταση τον τζίρο τους, παρέχοντας ένα άκρως ελκυστικό πακέτο υπηρεσιών υψηλής αξίας και λειτουργικότητας σε απίστευτα προσιτή τιμή, χωρίς κρυφές χρεώσεις και χωρίς να βάζει «χέρι» στον τζίρο των επιχειρήσεων…

3 ενώ παράλληλα δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να αυξήσουν την αγοραστική τους δύναμη κερδίζοντας εισόδημα και να απολαμβάνουν προνομιακές τιμές και πολλά άλλα οφέλη στα καθημερινά τους έξοδα. Έτσι λοιπόν με την Olympic Idea ΟΛΟΙ κερδίζουν ΠΑΝΤΑ από τα ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ!

4 Όμως τί χρειάζεται να προσφέρουν οι επιχειρήσεις?
Είτε μια σταθερή αμοιβαία βιώσιμη έκπτωση προς τα μέλη και την επιχείρηση Είτε κάποια προσφορά σε συγκεκριμένο προϊόν ή ημερομηνία FREE PRODUCTS Είτε κάποιο Δωράκι κατά την πρώτη αγορά των μελών με σκοπό την περαιτέρω προσέλκυση καταναλωτικού κοινού.

5 Το Προϊόν Είμαι επιχειρηματίας, τι μου παρέχει η Olympic Idea και τι οφέλη και τι κέρδος μπορώ να έχω? Όλοι οι επιχειρηματίες πλέον γνωρίζουν ότι το Internet είναι κάτι καλό για την επιχείρησή τους, όμως είτε επειδή δεν έχουν τις γνώσεις είτε επειδή αδυνατούν να επενδύσουν κεφάλαια της τάξεως των +4000€ για την απόκτηση ενός e-shop, παραμένουν εκτός χάνοντας έτσι εν δυνάμει πελάτες και κέρδη… Στην Olympic Idea έχουμε φροντίσει και για αυτό! Έτσι όλοι μπορούν να προβληθούν και να διαθέσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους στο Internet, ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ και πάνω από όλα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

6 Το Προϊόν Είμαι επιχειρηματίας, τι μου παρέχει η Olympic Idea και τι οφέλη και τι κέρδος μπορώ να έχω? 1. ΣυνειδητοποιημΕνο πελατολΟγιο. Με απλά λόγια τα μέλη-καταναλωτές του δικτύου της Olympic Idea πληρώνουν μηνιαία συνδρομή προκειμένου να απολαμβάνουν εκπτώσεις, προσφορές και άλλα οφέλη από τις επιχειρήσεις, που είναι συμβεβλημένες με την Olympic Idea.

7 Το Προϊόν Είμαι επιχειρηματίας, τι μου παρέχει η Olympic Idea και τι οφέλη και τι κέρδος μπορώ να έχω? 2. Slide. Δηλαδή ένα μονοσέλιδο website που προβάλλεται διαρκώς σε όλα τα μέλη της Olympic Idea αλλά και σε μη μέλη εξασφαλίζοντας διαρκή διαφήμιση της επιχείρησης στο Internet. Στο Slide μπορεί ο επιχειρηματίας να τοποθετήσει με απλό τρόπο φωτογραφίες, περιγραφή, video, στοιχεία επικοινωνίας αλλά και ένα κουμπί που οδηγεί τον ενδιαφερόμενο κατευθείαν στο e-shop του.

8 Το Προϊόν Είμαι επιχειρηματίας, τι μου παρέχει η Olympic Idea και τι οφέλη και τι κέρδος μπορώ να έχω? 3. e-SHOP. Παρέχουμε ένα λειτουργικότατο e-Shop, όπου ο επιχειρηματίας μπορεί εύκολα να ανεβάσει λογότυπο, σύντομη περιγραφή του αντικειμένου της επιχείρησής του, φωτογραφίες και περιγραφή των προϊόντων του σε λιανικές τιμές, να αυξάνει την λίστα υποψήφιων αγοραστών, να δέχεται παραγγελίες online, και να πραγματοποιεί πωλήσεις… ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται να πληρώσει τα € ποτέ!

9 Το Προϊόν Είμαι επιχειρηματίας τι μου παρέχει η Olympic Idea και τι οφέλη και τι κέρδος μπορώ να έχω? 4. Mobile App! Είναι γνωστό ότι τα Smartphones και τα Tablets αποτελούν το μέλλον της μετάδοσης της πληροφορίας, της επικοινωνίας και των συναλλαγών! Έτσι λοιπόν… Οι προγραμματιστές μας εργάζονται πυρετωδώς για το λανσάρισμα της νέας μας εφαρμογής, που θα εξυπηρετεί πολλές διαφορετικές λειτουργίες προς διευκόλυνση των μελών της Olympic Idea αλλά και την άμεση ενημέρωσή τους για εκπτώσεις, προσφορές αλλά και τον γεωγραφικό προσδιορισμό τόσο των πλησιέστερων αλλά και ανά το παγκόσμιο συμβεβλημένων επιχειρήσεων με την Olympic Idea!!!

10 Όμως τι θα μου στοιχήσει όλο αυτό?
Το Κόστος Όμως τι θα μου στοιχήσει όλο αυτό? Να τα δούμε συνοπτικά: Εισροή Συνειδητοποιημένου Πελατολογίου Ηλεκτρονική Διαφημιστική Αφίσα ( Slide ) Επαγγελματικό e-Shop Διαδραστική Εφαρμογή για φορητές συσκευές (Interactive Mobile Application)

11 Όλα αυτά κανονικά στοιχίζουν περισσότερα από 5000€ ανά έτος
Το Κόστος Όμως τι θα μου στοιχήσει όλο αυτό? Όλα αυτά κανονικά στοιχίζουν περισσότερα από 5000€ ανά έτος

12 Όλα αυτά κανονικά στοιχίζουν περισσότερα από 5000€ ανά έτος…
Το Κόστος Όμως τι θα μου στοιχήσει όλο αυτό? Όλα αυτά κανονικά στοιχίζουν περισσότερα από 5000€ ανά έτος…

13 120€ ανά έτος Στην Olympic Idea σας παρέχουμε ΟΛΑ ΑΥΤΑ με μόνο….
Το Κόστος Όμως τι θα μου στοιχήσει όλο αυτό? Στην Olympic Idea σας παρέχουμε ΟΛΑ ΑΥΤΑ με μόνο…. 120€ ανά έτος Παρόλο που η Τιμή αυτή με την πάροδο του χρόνου και την αύξηση των μελών μας θα αυξάνεται, εάν ξεκινήσετε Τώρα με την Olympic Idea σας εγγυόμαστε ότι θα παραμείνει σταθερή για ΕΣΑΣ για κάθε ετήσια ανανέωση!

14


Κατέβασμα ppt "Πρόσφατα μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών προερχόμενων τόσο από το κλασικό εμπόριο όσο και από τον χώρο του Internet Marketing, ένωσαν τις «δυνάμεις»"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google