Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εξυπνο-πρασινο σπιτι Στην προσπάθεια μας να πραγματοποιήσουμε την ερευνητική εργασία-project οδηγηθήκαμε σε κάποια συμπεράσματα σε ότι αφορά τι ακριβώς.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εξυπνο-πρασινο σπιτι Στην προσπάθεια μας να πραγματοποιήσουμε την ερευνητική εργασία-project οδηγηθήκαμε σε κάποια συμπεράσματα σε ότι αφορά τι ακριβώς."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εξυπνο-πρασινο σπιτι Στην προσπάθεια μας να πραγματοποιήσουμε την ερευνητική εργασία-project οδηγηθήκαμε σε κάποια συμπεράσματα σε ότι αφορά τι ακριβώς είναι το πράσινο- έξυπνο σπίτι!!! Ένα σπίτι με νοημοσύνη που σκέφτεται και ενεργεί με βάση των καθημερινών αναγκών και συνηθειών. Όλα ελέγχονται με το πάτημα ενός κουμπιού. Παρακάτω ακολουθούν παραδείγματα καθώς και εξηγήσεις πράσινου και έξυπνου σπιτιού.

2 Πρασινο σπιτι Πράσινο σπίτι είναι η παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές. Δηλαδή είναι ένα σπίτι που εξοικονομεί ενέργεια για την καλή χρήση του περιβάλλοντος.

3 Παραδειγματα πρασινου σπιτιου
Ειδικούς λαμπτήρες που καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια από τους απλούς και έχουν περισσότερη διάρκεια ζωής. Να τοποθετήσουμε στο σπίτι μας αντί για air condition έναν ανεμιστήρα για λιγότερη κατανάλωση ρεύματος, περισσότερη οικονομία και υγιεινή.

4

5 Εξυπνο σπιτι Έξυπνο είναι οι σύγχρονες ανάγκες για ασφάλεια, άνεση,και εξοικονόμηση ενέργειας, επιβάλλουν πλέον την αντιμετώπιση της κατοικίας μας σαν ένα ζωντανό οργανισμό.

6 Παραδειγματα εξυπνου σπιτιου
1.Θερμανση 2.Εξοικονομηση ενεργειας 3.Ειδη ασφαλειας(συναγερμοι καμερες) 4.Πρασινες εξυπνες συσκευες

7

8 Τι μας προσφερει το εξυπνο-πρασινο σπιτι ?
1. Με το πατημα ενός κουμπιου μπορουμε να αναβωσβησουμε τα φωτα οποτε εμεις επιθυμουμε(κλπ) 2.Μας προσφερει πληρης ασφαλεια καθως και φροντιδα 3.Μεγαλα οικονομοικα κερδη με την παροδο του χρονου 4.Προστασια προς το περιβαλλον

9

10 Απαντησεις από ερωτηματολογια
1.Γνωριζετε τι είναι εξυπνο –πρασινο σπιτι; Α.60 % ΝΑΙ Β.40 % ΌΧΙ 2.Θα θελατε να ειχατε ένα εξυπνο πρασινο σπιτι; Α.30 % ναι Β.30 % όχι Γ.40 % δεν γνωριζω 3.Πιστευτε πως χρησιμευει στην ζωη ενός ανθρωπου το εξυπνο- πρασινο σπιτι; Α.40 % ναι Β.50 % όχι Γ.10 % ισως 4.Προσφερει οικονομοικο ωφελος μετα την παροδο τον χρονων το εξυπνο- πρασινο σπιτι; Α.20 % ναι Β.40 % όχι Γ.40 % δεν ξερω

11 Συμπερασματα Κατά την αποψη την δικη μας το εξυπνο και το πρασινο σπιτι είναι παρα πολύ χρησιμο καθως και αναγκαιο στην ζωη του συχρονου σπιτιου.Ειναι ανακαιο η τουλαχιστον χρησιμο να μπορουμε να προστατευουμε το περιβαλλον από πολλους ρυπους.Εχοντας ένα πρασινο-εξυπνο σπιτι συμβαλουμε και εμεις στην προστασια του περιβαλλοντοσ στην εξοικονομισης ενεργειας καθως και στην αποσβευση τον δικο μας χρηματων.Τελος ολοι θα πρεπει στο μελλον να εχουμε ένα τετοιο σπιτι


Κατέβασμα ppt "Εξυπνο-πρασινο σπιτι Στην προσπάθεια μας να πραγματοποιήσουμε την ερευνητική εργασία-project οδηγηθήκαμε σε κάποια συμπεράσματα σε ότι αφορά τι ακριβώς."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google