Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Γραμμενο απο τον: Abduldaem Al-Kaheel Μεταφραση απο την : Xenia Younes

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Γραμμενο απο τον: Abduldaem Al-Kaheel Μεταφραση απο την : Xenia Younes"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Γραμμενο απο τον: Abduldaem Al-Kaheel Μεταφραση απο την : Xenia Younes
Στο Ονομα του ΑΛΛΑΧ του Παντελεημονα, του Πολυευσπλαχνου Το Θαυμα του αριθμου 7 Στο Ιερο Κορανιο Πρωτο μερος Γραμμενο απο τον: Abduldaem Al-Kaheel Μεταφραση απο την : Xenia Younes

2 Στο πρωτο μερος θα συζητησουμε : Μια εισαγωγη στο αριθμητικο θαυμα:
Την σπουδαιοτητα και περιορισμους του. Τα κυρια χαρακτηριστικα του αριθμητικου θαυματος του αριθμου 7 . Το νουμερικο συστημα στο Ιερο Κορανιο. Απαντησεις σε καποιες ερωτησεις για το νουμερικο θαυμα.

3 Για τον συγγραφεα Ο Μηχανικος Abduldaem Al-Kaheel, ειναι ενας ερευνητης, καλει στον Θεο, εχει ανακαλυψει το θαυμα του νουμερου επτα στο Κορανι, και ειναι ο συγγραφεας ανω των εικοσι βιβλιων και τριαντα μικρων βιβλιων περι των θαυματων του Κορανιου και της Σουννας. Εχει γεννηθει στην πολη Homs (Συρια) το 1966, εχει απομνημονευσει το Κορανιο και εχει ενα μοναδικο τροπο στην απομνημονευση του Κορανιου. Μεσω αυτης της σειρας θα παρουσιασει μερικες απο τις νουμερικες ανακαλυψεις του σχετικα με τον Αριθμο Επτα στο Κορανιο,και θα ειναι με ενα απλο τροπο.

4 Ο Θεος λεει:(...και στειλαμε σε εσενα το Βιβλιο που εχει εξηγηση για ολα τα πραγματα, ...).
(Σουρα An-Nahl 16 –στιχος 89(

5 Ας αρχισουμε με αυτη την ερωτηση:
Ειναι το Κορανιο ενα Βιβλιο καθοδηγησης η ειναι ενα Βιβλιο Μαθηματικων;!

6 Και βεβαια το Κορανι ειναι ενα Βιβλιο καθοδηγησης αλλα…
Πως μπορουνε να φτασουμε αυτη την καθοδηγηση; Το θαυμα θα μπορουσε να ειναι η μεθοδος να φτασουμε την καθοδηγηση. Ολοι οι προφητες χρησιμοποιησαν το θαυμα για να καθοδηγησουν τους ανθρωπους στον ισιο δρομο και για να αποδειξουν οτι ειναι ειλικρινεις στο καλεσμα τους στο Θεο...

7 Ποιο ειναι το θαυμα; Το θαυμα: ειναι η καλυτερη μεθοδος για την καθοδηγηση των ανθρωπων στον δρομο του Αλλαχ, του Ευλογημενου και Υψιστου. Ειναι μια αξοσημειωτη υποστηριξη του Αλλαχ προς τους προφητες Του, κατι που ειναι πανω απο τις δυνατοτητες των κοινων ανθρωπων ως αποδειξη οτι το Θειο Μηνυμα ειναι ειλικρινες. Για παραδειγμα: το θαυμα του Προφητη Μωυση ηταν η ραβδος, του Προφητη Σαλεχ ηταν η καμηλα , και το θαυμα του Ιησου ηταν η αναστασης των νεκρων….

8 Ποια ειναι τα χαρακτηριστικα των θαυματων του Κορανιου;
Tο κυριο χαρακτηριστικο ειναι οτι εξακολουθουν και ισχυουν για καθε τοπο και χρονο. Οποτε σε καθε εποχη μπορουμε να βρουμε ενα θαυμα του Κορανιου που συμβαδιζει με την επιστημη εκεινης της εποχης. Αυτες τις ημερες,που ζουμε σε μια νουμερικη εποχη,ποιο ειναι το θαυμα που ταιριαζει την εποχη μας;!

9 Σειρα θαυματων στο Κορανιο
Η αδυναμια της ρητορικης μιμησης: Σημαινει οτι η ανθρωποτητα ειναι ανικανη να δημιουργησει ενα βιβλιο σαν το Κορανιο ειδικως στην γλωσσα του και στην ευγλωττια του. Η αδυναμια της νομοθετικης μιμησης: Σημαινει οτι η ανθρωποτητα ειναι ανικανη να δημιουργησει νομοθεσιες και κανονες οπως ειναι μεσα στο Κορανιο. Η αδυναμια της μιμησης της προβλεψης του αορατου: Σημαινει οτι η ανθρωποτητα ειναι ανικανη να προβλεψει μελλοντικα γεγονοτα σαν τα αναφερθεντα γεγονοτα ( μερικα εχουν συμβει και αλλα θα συμβουν στο μελλον) μεσα στο Κορανιο. Η αδυναμια της επιστημονικης μιμησης.: Σημαινει οτι η ανθρωποτητα ειναι ανικανη να παρουσιασει τα αναφερομενα στο Κορανι γεγονοτα οπως την αστρονομια, ιατρικη, φυτα, βουνα,..... Η αδυναμια της αριθμητικης μιμησης: Σημαινει οτι η ανθρωποτητα ειναι ανικανη να παρουσιασει νουμερα, λεξεις, γραμματα και την σειρα των στιχων και των κεφαλαιων του Κορανιου.

10 Αλλα, τι ειναι το αριθμητικο θαυμα;
Το αριθμητικο θαυμα ειναι μια σειρα νουμερικων σχεσεων μεταξυ λεξεων του Κορανιου και των γραμματων του και στην ρυθμιση των στιχων και των κεφαλαιων, το οποιο αποδεικνυει οτι υπαρχει ενα σταθερο νουμερικο συστημα το οποιο ξεπερναει τις ικανοτητες της ανθρωποτητας, και επισης αποδεικνυει με την γλωσσα των αριθμων οτι η ανθρωποτητα ειναι αδυναμη στο να παρουσιασει ενα βιβλιο σαν το Κορανι απο αριθμητικης πλευρας.

11 Ποιο ειναι το οφελος του αριθμητικου θαυματος?
Μια μεθοδος για την καθοδηγηση των αθεων αυτης της εποχης . . Για την αυξηση της πεποιθησης οτι το Κορανιο ειναι το βιβλιο του Θεου, Μια αποτελεσματικη μεθοδος στην κληση στον Θεο 4.Στην ανακαλυψη πιο πολλων θαυματων στο Κορανιο

12 Ποιος ειναι ο στοχος του αριθμητικου θαυματος;
Να αποδειξει οτι το Κορανιο ειναι το βιβλιο του Θεου. 2. Να αποδειξει οτι κανενας δεν μπορει να παρουσιασει ενα βιβλιο σαν το Κορανι. 3. Να αποδειξει οτι κανενας δεν μπορει να παρουσιασει ενα βιβλιο σαν το Κορανιο.

13 Υπαρχει καμμια σχεση μεταξυ του αριθμητικου
θαυματος και της γνωσης του αορατου? Ο Θεος ο Υψιστος μονο ξερει το αορατο. Ολες οι προσπαθειες να συνδεσουν τα νουμερα του Κορανιου με πολιτικα και ιστορικα γεγονοτα ειναι αμφιβολα θεματα και θα μπορουσαν να ειναι σωστες η λαθος. Ειναι καλυτερα για μας να μενουμε μακρυα απο τις προβλεψεις για το αορατο και να ψαχνουμε για μια στερεα επιστημονικη βαση για να καλουμε αυτους που δεν πιστευουν.

14 Τι σχετικα με λαθη μερικων ερευνητων αυτης της επιστημης;
Τα λαθη που διαπρατονται απο αυτους τους ερευνητες ειναι λογω της μη δεσμευσης με την επιστημονικη μεθοδολογια και επισης με την Σαρια « Νομοθεσιες του Ισλαμ», κατα την διαρκεια των ερευνων, και διαπραττουν λαθη επισης οπως: Μαθηματικα λαθη: λογω της ανακριβειας των στατιστικων και στην βιασυνη να δημοσιευσουν αποτελεσματα. Μεθοδικα λαθη: λογω της ελλειψης δεσμευσεως με καθαρα επιστημονκη μεθοδολογια.

15 Πως μπορουμε να αποφυγουμε λαθη και παρεκτροπες ;
Η απαντηση ειναι: Βαζοντας καποιους ελεγχους να ειναι σαν μια ισορροπια να μετρησουμε την αληθεια αυτης της ερευνας οπου αυτοι οι ελεγχοι ειναι μεθοδοι ωστε να ειμαστε σιγουροι οτι η μεθοδολογια ειναι σωστη. Αυτοι οι ελεγχοι καθοριζουν τον τροπο μας στη μελετη του Κορανιου απο την νουμερικη πλευρα.

16 Ποιοι ειναι οι ελεγχοι των νουμερικων θαυματων;
Ελεγχος στα στοιχεια της ερευνας:το οτι πρεπει να μεταχειριστουμε στοιχεια εξαγομενα μονο απο το Κορανι. . Ελεγχος στη μεθοδολογια της ερευνας: οτι η ακολουθουσα μεθοδολογια πρεπει να ειναι μια σταθερη επιστημονικη μεθοδολογια. Ελεγχος στα αποτελεσματα της ερευνας : Οτι τα αποτελεσματα θα ειναι ενα θαυμα και οχι απλως μια συμπτωση. Εαν και οι τρεις ελεγχοι επιτευχθουν, τοτε η αριθμητικη ερευνα θα ειναι αληθινη.

17 Ποια ειναι η ιστορια αυτης της ανακαλυψης;
Μετα απο δεκα χρονια Μεθοδικης επιστημονικης ερευνας, ανακαλυψα ενα ακριβες νουμερικο συστημα στους στιχους, λεξεις και γραμματα του Κορανιου ως αποδειξη οτι ο Θεος, Ο Υπερυψωμενος ειχε οργανωσει το βιβλιο Του με τετοιον τροπο ωστε να μην μπορει κανενας να το μιμηθει. Ετσι ωστε καθε αριθμος λεξεων και γραμματων καθε στιχου και Σουρας (κεφαλαιου) ειναι συμφωνα με εναν ακριβες νουμερικο κανονα.

18 Yπαρχουν σημεια για την παρουσια ενος νουμερικου συστηματος στο Κορανιο;
Ο Θεος ο Υψιστος λεει:(Μηπως δεν σκεπτονται το Κορανιο (με προσοχη). Κι αν ηταν απο καποιον αλλο, εκτος απο τον ΑΛΛΑΧ θα εβρισκαν βεβαια σε αυτο, πολλες διαφορες.) (Σουρα An-Nisâ’-στιχος 82). Σε αυτον τον στιχο μπορουμε να αγγιξουμε μια προσκληση να κοιταξουμε με προσοχη το φαινομενο της συμμετριας μεσα στο Κορανι και να το διακρινουμε απο το φαινομενο της διανομης των λεξεων απο την ανθρωποτητα. Οποτε πρεπει να συμπερανουμε οτι το Κορανιο κατεβηκε απο τον Θεο της ανθρωποτητας ,τον Υψιστον και Ευλογημενο!

19 Ας ξεκινησουμε αυτο το ευλογημενο ταξιδι πιστης…
Υπαρχουν πολλα παραδειγματα μεσα στο Κορανιο που αποδεικνυουν οτι οι λεξεις του Κορανιου δεν ειναι σαν τις λεξεις της ανθρωποτητας, γιατι εαν μετρησουμε τις επαναλαμβανομενες λεξεις η γραμματα μπορουμε να δουμε ενα θαυμασιο νουμερικο συστημα... Ας κοιταξουμε τα ακολουθα παραδειγματα και ας δοξασουμε τον Θεο, τον Υψιστο...

20 (ΑΛΛΑΧ) Η πιο συχνα επαναλαμβανομενη λεξη στο Κορανιο ειναι:
Ποια ειναι η πιο συχνα επαναλαμβανομενη λεξη στο Κορανιο; Η πιο συχνα επαναλαμβανομενη λεξη στο Κορανιο ειναι: (ΑΛΛΑΧ) Αυτο σημαινει τιποτα για εσας η ειναι απλως μια συμπτωση;!

21 Ποιoς είναι o πιο συχνα επαναλαμβάνoμενος αριθμός στο Κορανιο;
Ο πιο συχνα επαναλαμβανομενος αριθμος στο Κορανιο ειναι: (Ενα) Αυτο τι σημαινει σε εσενα αγαπητε μου αναγνωστη;

22 Σημαινει ενα σημαντικο γεγονος που ειναι:
Ο Θεος, ο Υψιστος, ο Οποιος κατεβασε το Κορανι θελει το ονομα Του να ειναι το πιο συχνα επαναλαμβανομενο στο Κορανι για να μας δειξει οτι Ειναι Αυτος που κατεβασε αυτο το μεγαλο βιβλιο. Επισης θελει να μας δωσει ενα σημαδι της μοναδικοτητας του ιδιοκτητη αυτου του βιβλιου, και ετσι εκανε τον αριθμο « Ενα» τον πιο συχνα επαναλαμβανομενο αριθμο στο Κορανι, γιατι Αυτος που κατεβασε το Κορανι ειναι Μονο Ενας, χωρις συνεταιρους. Δοξα τω Θεω! Υπαρχει παρομοια συμμετρια σε κανενα βιβλιο που εχει γραφτει απο ανθρωπο; Ειναι συμπτωση η Θεια ακριβεια;

23 Δεν υπαρχει Θεος εκτος απο τον Αλλαχ
Οι καλυτερες λεξεις στο Ισλαμ Δεν υπαρχει Θεος εκτος απο τον Αλλαχ Ο Προφητης Μουχαμμαντ (ειρηνη σε αυτον) ειπε: “Εγω και ολοι οι προφητες λεμε τις καλυτερες λεξεις , που ειναι “Δεν υπαρχει Θεος εκτος απο τον Αλλαχ”

24 { → Το Θαυμα του “Δεν υπαρχει Θεος εκτος απο τον Αλλαχ”
” لا إله إلا الله “ Το οποιο ειναι στην Αραβικη γλωσσα Αραβικη λεξη→Ελληνικη λεξη { ل & أ لا Δεν υπαρχει أ & ل & ة إله Γραμματα στα αραβικα απο καθε λεξη Θεος أ & ل & أ إلا εκτος أ & ل & ل & ة الله Απο Τον Αλλαχ Εαν κοιταξουμε προσεκτικα αυτη την προταση θα παρατηρησουμε οτι αποτελειται απο τρια γραμματα εκτος των «επαναλαμβανομενων» που ειναι: أ και ل καιة

25 Η λεξη (Aλλαχ) الله أ & ل & ل & ة
Εαν κοιταξουμε προσεκτικα την λεξη (Αλλαχ) (στα Αραβικα ειναι (الله Μπορουμε να παρατηρησουμεοτι αποτελειται απο τρια γραμματα εκτος “τα επαναλαμβανομενα ” που ειναι ة και ل και أ الله أ & ل & ل & ة Οποτε :γραμματα του (Aλλαχ) ειναι τα ιδια γραμματα του(Δεν υπαρχει Θεος εκτος απο τον Αλλαχ). Στην πραγματικοτητα τι σημαινει αυτο για εσενα;

26 الله أ & ل & ل& ة لا اله الا الله ل & أ أ & ل & ة أ & ل & أ
Συγκριση μεταξυ Γραμματα του Aλλαχ και γραμματα του δεν υπαρχει Θεος εκτος απο τον Αλλαχ الله أ & ل & ل& ة Αραβικα Γραμματα του Aλλαχ لا اله الا الله ل & أ Αραβικα γραμματα του Δεν υπαρχει Θεος εκτος απο τον Αλλαχ أ & ل & ة أ & ل & أ أ & ل & ل& ة Εδω μπορουμε να παρατηρησουμε οτι τα γραμματα του(Aλλαχ)ειναι τα ιδια με τα γραμματα στο (δεν υπαρχει Θεος εκτος απο τον Αλλαχ)

27 Ειναι αδυνατον,μπορειτε να προσπαθησετε μονοι σας!
Μια αλλη ερωτηση: Γραμματα του (Αλλαχ) ειναι τα ιδια γραμματα οπως στο ( Δεν υπαρχει Θεος εκτος απο τον Αλλαχ) , οποτε υπαρχει κανενας συγγραφεας σε ολοκληρο τον κοσμο που μπορει να συνθεσει μια ολοκληρη προταση που τα γραμματα της ειναι απο τα γραμματα του ονοματος του; Eπισης, Μπορει καμμια ανθρωποτητα να συνθεσει μια ευγλωττη προταση με την συνθηκη οτι αυτη η προταση αποτελειται απο μονο τρια γραμματα και μπορουν να διαλεξουν αυτα τα τρια γραμματα απο οποια γλωσσα θελουν; Ειναι αδυνατον,μπορειτε να προσπαθησετε μονοι σας!

28 Τι σημαινει; Σημαινει οτι ο Θεος ο Ευλογημενος και Υψιστος ειχε οργανωσει και τελειοποιησει τα γραμματα αυτης της προτασης με ενα θαυμασιο τροπο για ολη την ανθρωποτητα ωστε να μην μπορουν να συνθεσουν κατι τετοιο. Οποτε, εαν κοιταξουμε προσεκτικα σε καθε στιχο του Κορανιου πρεπει να δουμε μια τετοια φανταστικη νουμερικη τελειοτητα και ακριβεια. Ο Θεος λεει : ( Αυτο ειναι ενα Βιβλιο, με βασικα εδαφια (η θεμελιωδη νοηματα) που αργοτερα εξηγηθηκαν αναλυτικα απο Εναν που ειναι Σοφος κι Εμπειρογνωμονας (σε ολα τα πραγματα)). (Σουρα Hûd- στιχος 1)

29 Νουμερικα Φαινομενα του Στο Κορανιο, Χαντιθ και Συμπαν
αριθμου επτα Στο Κορανιο, Χαντιθ και Συμπαν

30 Το πρωτο νουμερο που αναφερεται στο Κορανιο ειναι ο αριθμος επτα!
Το πρωτο νουμερο που αναφερεται στο Κορανιο ειναι ο αριθμος επτα! Ο Θεος λεει: (η δυναμη Του περιλαμβανε τους ουρανους(Istawâ) γιατι εδωσε ταξη και τελειοτητα στα επτα στερεωματα) (Σουρα Al-Baqarah- στιχος 29) Ειναι Εκεινος που δημιουργησε για σας ο,τι βρισκεται στη γη, ακομη η δυναμη Του περιλαμβανε τους ουρανους (Istawâ) γιατι εδωσε ταξη και τελειοτητα στα επτα στερεωματα, κι ειναι ο Παντογνωστης.

31 Ο αριθμος των στρωματων του Ατομου ειναι
επτα στρωματα

32 Επισης , υπαρχουν επτα στρωματα στη γη
Ειναι ο Αλλαχ ο Οποιος δημιουργησε τους επτα ουρανους και στη γη παρομοιως

33 Ο αριθμος των ουρανων ειναι επτα και ο,τι ειναι αναμεσα τους
Οι επτα ουρανοι και η γη και ο,τι ειναι αναμεσα τους Τον Δοξαζουν

34 Οι επτα ουρανοι και ο αριθμος 7
Ερωτηση: Ξερετε ποσες φορες ο αριθμος επτα συσχετιζεται με τους ουρανους στο Ιερο Κορανιο; Η απαντηση ειναι: Επτα φορες!!

35 Ο Θεος δημιουργησε τους επτα ουρανους και το ανεφερε στο Κορανι επτα φορες
( Η δυναμη Του περιλαμβανε τους ουρανους (Istawa) γιατι εδωσε ταξη και τελειοτητα στα επτα στρωματα) (Σουρα Al-Baqarah- στιχος 29). (Οι επτα ουρανοι και η γη και ολα οσα βρισκονται σε αυτα δοξαζουν Αυτον) (Σουρα Al-Isrâ’- στιχος 44). 3. (Να πεις: «Ποιος ειναι ο Κυριος των επτα ουρανων, και ο Κυριος του Υπερτατου Θρονου;») (Σουρα Al-Mu’minûn- στιχος 86). 4. (Και ετσι κανονισε τα επτα στερεωματα σε Δυο Μερες) (Σουρα Fussilat - στιχος 12). 5. (Ο Αλλαχ ειναι Εκεινος που επλασε επτα στερεωματα and και απο τη γη (επλασε) τον ιδιο αριθμο (δηλαδη επτα)) (Σουρα At-Talâq- στιχος12). 6. (Που δημιουργησε τους επτα ουρανους τον ενα πανω στον αλλο.) (Σουρα Al-Mulk - στιχος3). 7. (Μα δεν βλεπετε πως ο Αλλαχ επλασε επτα ουρανους τον εναν πανω στον αλλον; ) (Σουρα Nûh- στιχος15).

36 Προσκυνημα και νουμερο επτα
Ο Προφητης Μουχαμμαντ (ειρηνη σε αυτον) ειπε: « Μου εχει δωθει εντολη να προσκυνω σε επτα οστα» Σημειωση: τα επτα οστα ειναι τα οστα του κεφαλιου, των χεριων, γονατων , και ποδιων.

37 Ο αριθμος επτα στην εξαγνισμενη Σουννα
Υπαρχουν πολλα χαντιθ που συμπεριλαμβανουν τον αριθμο επτα Επτα ανθρωποι θα εχουν σκια απο τον Θεο την Ημερα της Αναστασης οταν δεν θα υπαρχει αλλη σκια εκτος απο την σκια του Αλλαχ.. Αποφυγετε τα επτα πλεον σοβαρα αδικηματα… Η αγαθοεργια ειναι ιση απο δεκα φορες μεχρι επτακοσιες φορες. Καθε ανθρωπος νηστευει μονο μια μερα για χαρη του Αλλαχ, αλλα για αυτη την ημερα ο Αλλαχ θα τον κρατησει εβδομηντα χρονια μακρια απο την κολαση.

38 Το Κορανιο και ο αριθμος επτα
Ο προφητης Μουχαμμαντ (ειρηνη σε αυτον) ειπε: (Αυτο το Κορανι κατεβηκε πανω σε επτα γραμματα)

39 Γυριζουμε γυρω απο την Κααμπα επτα γυρους
Η λατρεια του προσκυνηματος και ο αριθμος Επτα Γυριζουμε γυρω απο την Κααμπα επτα γυρους

40 Κανουμε,απο την Al Safa στην Al Marwa επτα γυρους
Η λατρεια του προσκυνηματος και ο αριθμος επτα Κανουμε,απο την Al Safa στην Al Marwa επτα γυρους

41 Η λατρεια του προσκυνηματος και ο αριθμος επτα
Πεταμε τον Ιμπλις(Σατανα) επτα φορες καθε φορα με επτα βοτσαλα

42 Η κολαση και ο αριθμος επτα
Ο αριθμος των πυλων της κολασης ειναι επτα πυλες Η λεξη κολαση επαναλαμβανεται στο Κορανιο 77 φορες Ο αριθμος77 ειναι πολλαπλασιο του αριθμου 7: 7 × 11 = 77 Κοιταξτε αυτη την συμμετρια μεταξυ των αριθμων, οι πυλες της κολασης ειναι 7 και ο αριθμος που η λεξη κολαση επαναλαμβανεται ειναι 77. Δοξα τω Θεω!

43 Η νουμερικη ισορροπια του αριθμου επτα στο Κορανιο
Ο Θεος Ο Ευλογημενος ειχε αναφερει τον αριθμο επτα για πρωτη φορα στο Κορανι οταν ειπε: (Η δυναμη Του περιλαμβανε τους ουρανους (Istawâ)γιατι εδωσε ταξη στα επτα στερεωματα) (Σουρα Al-Baqarah- στιχος 29). Και ανεφερε τον αριθμο επτα για τελευταια φορα στο Κορανι: (Και χτισαμε απο επανω σας επτα δυνατους ουρανους) (Σουρα An-Naba’- στιχος 12).

44 Στα γεγονοτα του θαυμασιου αριθμου επτα:
Ο αριθμος των κεφαλαιων (Σουρες) απο το πρωτο κεφαλαιο μεχρι το τελευταιο ειναι πολλαπλασιο του αριθμου επτα. Ο αριθμος των στιχων απο τον πρωτο στιχο μεχρι τον τελευταιο ειναι πολλαπλασιο του αριθμου επτα. Ο αριθμος των στιχων που προηγουνται τον πρωτο στιχο ειναι ισος με τον αριθμο των στιχων που ακολουθουν τον τελευταιο στιχο ο οποιος ειναι ισος με το 28 (πολλαπλασιο του αριθμου επτα). Εδω ειναι ενα θαυμασιο γεωμετρικο σχημα:

45

46 Εδω ρωταμε μια ερωτηση:
Ειναι δυνατον μια τετοια ακριβεια να εχει προελθει απο συμπτωση ; Και να εχει γινει απο ανθρωπο;

47 Σημειωση: Αγαπητοι εδελφε και αδελφη :
Στο Δευτερο μερος Θα ζησουμε θαυμασια νουμερικα θαυματα στους στιχους του αλλαχ, καθως θα επιδειξουμε οτι καθε στιχος στο Κορανιο περιεχει ενα ακριβες συστημα. Σημειωση: Αγαπητοι εδελφε και αδελφη : Βοηθησε μας να εξαπλωσουμε αυτη την ερευνα στους φιλους σου και μεσω φορουμ και ιστοσελιδων, και εχουμε λαβει υπο οψη οτι ο σκοπος πισω απο αυτη την σειρα των δωρεαν αρθρων ειναι να κτισουμε την πιστη μας σε μια στερεα επιστημονικη βαση. Παρακαλουμε τον Αλλαχ να δεχτει ολα τα εργα μας, και βεβαια ειναι Αυτος που ακουει τα παντα και ανταποκρινεται.

48 Για να διαβασετε πιο πολλα αρθρα
Στο Ονομα του Αλλαχ, του Παντελεημονα, του Πολυευσπλαχνου (Πες: « Eαν ενωνονταν ολοι μαζι, οι ανθρωποι και οι τζιν (τα πνευματα) (με σκοπο) να φερουν το ομοιο με αυτο το Κορανιο, δεν θα μπορουσαν να παραγουν το ομοιο με αυτο, καν ακομα συνεδραμε ο ενας με τον αλλον με βοηθεια και υποστηριξη.» (Σουρα Αλ -Ισρα στιχος 88) Για να διαβασετε πιο πολλα αρθρα παρακαλουμε επισκεφτειτε την ιστιοσελιδα του συγγραφεα


Κατέβασμα ppt "Γραμμενο απο τον: Abduldaem Al-Kaheel Μεταφραση απο την : Xenia Younes"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google