Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

O M E G A by E S E T Y.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "O M E G A by E S E T Y."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 O M E G A by E S E T Y

2 Γιατί OMEGA? Eιδικό σύστημα περιστροφής με γρανάζια που απαιτεί πολύ μικρή δύναμη και αποκλείει το χάσιμο στροφής. Η πρώτη κλειδαριά θωρακισμένης πόρτας με προστατευμένο σύστημα κλειδιού. Η κλειδαριά γίνεται δεξιά & αριστερή. Η αντιγραφή των κλειδιών γίνεται μόνο από εξειδικευμένα κέντρα κλειθροποιών και μόνο με τον κωδικό ασφάλειας που υπάρχει στην ειδική κάρτα κατόχου. Δυνατότητα κατασκευής συστημάτων Κ.Α. ανεξαρτήτως του τύπου της κλειδαριάς (CISA-MOTTURA-ATRA-POTENT κ.λ.π.) Η κλειδαριά είναι συμβατή με τις πιο γνωστές κλειδαριές της αγοράς (CISA-POTENT-ATRA-MOTTURA-SECUREMME-AUNO) Με την χρήση της πλάκας μαγγανίου γίνεται μια από της ασφαλέστερες κλειδαριές της αγοράς.

3 Γιατι OMEGA ? Η κοπή των κλειδιών γίνεται μόνο με την UNOCODE και με την προσθήκη ειδικού πρόσθετου εξαρτήματος B14 (μεγγενάκι OMEGA). Για την αναπαραγωγή αντιγράφου είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας κατόχου με τον κωδικό.

4 Γιατι OMEGA ? Το ειδικό μπλέ σακουλάκι περιέχει: τα κλειδιά χρήσης (με πράσινη ένδειξη),την κάρτα με τον πράσινο κωδικό καθώς και ένα σφραγισμένο κίτρινο σακουλάκι. Προσοχή! πριν ανοίξετε το σφραγισμένο μπλε σακουλάκι με τα κλειδιά βεβαιωθείτε ότι ο κωδικός πάνω στο σακουλάκι είναι ίδιος με αυτόν επάνω στην κλειδαριά.

5 Γιατι OMEGA ? Το κίτρινο σακουλάκι περιέχει το κίτρινο κλειδί της πρώτης αλλαγής καθώς και τους κωδικούς της πρώτης αλλαγής (κίτρινος) αλλά και της δεύτερης αλλαγής (κόκκινος). ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν υπάρχει κόκκινο κλειδί. Μόνο ο κόκκινος κωδικός για την αναπαραγωγή του.

6 Γιατι OMEGA ?

7 Γιατι OMEGA ? Ο πυρήνας του συστήματος OMEGA και η εσωτερική
διάταξη των γραναζιών Τα γρανάζια είναι όλα σκληρυμένα.

8 Το ειδικό κιτ για την κατασκευή συστημάτων Κ. Α
Το ειδικό κιτ για την κατασκευή συστημάτων Κ.Α. αλλά και την συντήρηση του συστήματος OMEGA της κλειδαριάς.

9 ESETY με ΚΥΛΙΝΔΡΟ Μια άλλη πρόταση με πολύ μεγάλες δυνατότητες
Χρήση όποιου κυλίνδρου θέλουμε Ιδανική λύση για εισόδους πολυκατοικιών. Λειτουργία επίσης με γρανάζι. Συνδυάζεται με όλα τα DEFENDER της αγοράς. Είναι συμβατή με τις πιο γνωστές κλειδαριές της αγοράς.(CISA-ATRA-POTENT-MOTTURA)

10 Ο πυρήνας και η εσωτερική διάταξη των γραναζιών του συστήματος με κύλινδρο.
Επίσης όλα τα γρανάζια είναι σκληρυμένα. Φαίνεται καθαρά το σύστημα συγκράτησης του κυλίνδρου καθώς και το γρανάζι που περνάει μέσα από τον κύλινδρο.

11 Τ Ε Λ Ο Σ


Κατέβασμα ppt "O M E G A by E S E T Y."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google