Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η Κατάρρευση του Σύμπαντος

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η Κατάρρευση του Σύμπαντος"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η Κατάρρευση του Σύμπαντος
Συγγραφέας: ABDEL DAYEM AL KAHEEL Προετοιμασμένο από :Ahmed Adham Μετάφραση από: Xenia Younes

2 Εισαγωγή

3 Οι περισσότερες από τις επιστημονικές μελέτες επισημαίνουν ότι το σύμπαν διευρύνεται με επιταχυνόμενο ρυθμό ξεπερνώντας τη φαντασία των επιστημόνων και, κατά συνέπεια, θα καταρρεύσει, γεγονός γιά το οποίο το Ιερό Κοράνι είχε σαφώς μιλήσει σε πολλούς στίχους. Σε αυτή την παρουσίαση θα αναπτύξουμε αυτό το γεγονός για να κατανοήσουμε το Ιερό Κοράνιο σε μια νέα προοπτική.

4 Το Κοράνιο και οι Άνθρωποι δίχως Θεό

5 Το δόγμα των άθεων ανθρώπων βασίζεται σε μια βασική αρχή, ότι είναι το σύμπαν βρέθηκε από σύμπτωση και ότι θα παραμείνει επ 'άπειρον. Το Κοράνιο είχε διαφώνησε με αυτή την αρχή και έδειξε την πλαστότητα των δυσπίστων, λέγοντάς τους ότι το σύμπαν θα καταρρεύσει και τίποτα δε θα μείνει εκτός από τον Αλλάχ. O ΑΛΛΑΧ, ο Παντοδύναμος λέει: «Και μην επικαλείσαι με τον Αλλάχ, άλλο θεό. Δεν υπάρχει άλλος θεός παρά μόνο Αυτός. Κάθε τι ( που υπάρχει) θα εξαφανιστεί, εκτός από το Πρόσωπό Του. Σ΄Αυτόν ανήκει η Εξουσία, και σ΄Αυτόν (όλοι σας) θα επιστρέψετε" 88: Al Qasas. Επίσης λέει: «Όλα όσα είναι πάνω της( πάνω στη γη) θα πεθάνουν, και μόνο το πρόσωπο του Κυρίου σου ( ο ίδιος) ο Άρχοντας της Δόξας και της Τιμής θα παραμείνει (αθάνατος) " (26-27 Al Rahman).

6 Τι τονίζουν οι πρόσφατοι ερευνητές;

7 Ο Professor Andrea Lindy στο Τμήμα Φυσικής, Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και η σύζυγός του Renata Caosh, επιβεβαιώνουν ότι η διαστολή του σύμπαντος θα πρέπει να παύσει και το σύμπαν θα καταρρεύσει σε ένα σχετικά κοντινό μέλλον. Οι ερευνητές πρόσθεσαν ότι η νέα θεωρία επισημαίνει ότι η σκοτεινή ενέργεια που φαίνεται να τραβά το σύμπαν, η απωθητική δύναμη αυτής της ενέργειας σταδιακά επιβραδύνεται και οδηγεί στην κατάρρευση του σύμπαντος και στο τα πάντα να πέσουν σε «μαύρες τρύπες».

8 . Εδώ, μπορούμε να νιώσουμε μια από τις μεγάλες ευλογίες του Αλλάχ, τουΎψιστου, ο Οποίος κρατά το σύμπαν να είναι σταθερό και να μην χωρίζεται. Εάν σύμπτωση κυβερνούσε το σύμπαν τότε θα υπήρχαν, δυνατές συγκρούσεις μεταξύ μελών του σύμπαντος και θα έπεφταν μετεωρίτες, βράχοι, αστέρια και άλλα. Το τι τα εμποδίζειέίναι το έλεος του Αλλάχ προς εμάς, όπως Εκείνος λέει στο Κοράνι:«...Εκείνος αναχαιτίζει τον Ουρανό από το να πέφτει πάνω στη Γη, εκτός με την άδειά Του. Ο Αλλάχ είναι – πράγματι. Επιεικής και Ελεήμονας γιά τους ανθρώπους," (65 Al Hajj).

9 Τι είναι το Supernova?

10 Οι επιστήμονες, με τα καταπληκτικά αποτελέσματα που έχουν συνάψει, έχουν επικαλεστεί την παρατήρηση των όσων ονομάζονται "Supernova", δηλαδή την έκρηξη αστέρων που μπορεί να  παρατηρηθεί στην άλλη πλευρά του σύμπαντος. Για την εξήγηση αυτού του φαινομένου, οι ερευνητές χρησιμοποίησαν μια ιδέα που προτάθηκε από τον επιστήμονα Αϊνστάιν, η οποία λέει ότι υπάρχει, σε φαινομενικά κενό χώρο (αλλά δεν είναι κενός), ένα είδος κενό ενέργειας που αναφέρεται ως η σκοτεινή ενέργεια που απωθεί τα πάντα γύρω χωριστά.

11 Οι επιστήμονες αναμένουν ότι οι γαλαξίες θα διαχωρισθούν ο ένας από τον άλλο και θα γίνει σαν χωρισμένα νησιά από νεκρά άστρα που θα είναι ακόμη δύσκολα να διακρίνονται το ένα από το άλλο, πράγμα που σημαίνει ότι το φως των αστεριών σταδιακά θα σβήσει μέχρι να εξαφανιστεί. Αυτο αναφέρθηκε στο Κοράνι στον λόγο του Αλλάχ του Παντοδύναμου: «Έπειτα όταν τα άστρα θα σκοτεινιάσουν (και θα χαθούν). Κι όταν ο ουρανός σχιστεί και καταστραφεί." (8-9 Al Mursalat).

12 Αυτοί οι στίχοι επιβεβαιώνουν ότι τα αστέρια δεν θα μείνουν για πάντα, θα ξεμείνουν από καύσιμα και η φωτεινότητά τους σταδιακά θα μειωθεί έως ότου εξασθενίσει εντελώς . Η Κορανική έκφραση είναι επιστημονικά ακριβής, δεδομένου ότι είναι σύμφωνη με τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα. Ο δεύτερος στίχος επιβεβαιώνει, επίσης, μια πρόσφατη επιστημονική ανακάλυψη για τα ουράνια, που είναι η παρουσία σχισμών στα ουράνια

13 Επιπλέον, οι επιστήμονες είπαν ότι ο γαλαξίας μας, Γαλαξίας, θα γίνει σαν ένα απομονωμένο νησί σε μια αμετάβλητη θάλασσα ενός εντελώς σκοτεινού χώρο μέσα στα επόμενα 15 δισεκατομμύρια χρόνια (την πραγματική προθεσμία δεν την ξέρει κανείς εκτός από τον Αλλάχ). Αυτός, ο Ύψιστος λέει: "Και όταν τα αστέρια πέφτουν» (2: Al Takwir). Αυτό είναι αυτό που οι επιστήμονες πιστεύουν τώρα. Λένε ότι τα αστέρια όλων των γαλαξιών θα μαραζώσουν σταδιακά αφήνοντας κρύες συστάδες κατεψυγμένων πλανητών που θα είναι πρησμένες από τις μαύρες τρύπες.

14 Οι επιστήμονες λένε ότι η ηλικία του του Σύμπαντος υπολογϊζεται σε περίπου 14 δισεκατομμύρια χρόνια και τώρα είναι στο μέσον της ηλικίας του.  Ωστόσο, ο καθηγητής Lindy λέει ότι οι επιστήμονες φυσικής γνωρίζουν ότι η σκοτεινή ενέργεια μπορεί να είναι αρνητική και ότι το Σύμπαν θα μπορούσε να καταρρεύσει στο πολύ μέλλον περίπου σε τρισεκατομμύρια χρόνια.

15 Όμως, πρέπει να αναφέρουμε ότι η ημέρα της Κρίσεως και η κατάρρευσης του Σύμπαντος θα συμβούν απροσδόκητα, σε αντίθεση με αυτό που οι επιστήμονες πιστεύουν ότι θα χρειαστούν δισεκατομμύρια χρόνια για να συμβούν.

16 Ο λόγος γι΄αυτό είναι αυτό που λέει ο Αλλάχ στο Ιερό Κοράνι: «Και ο Αλλάχ κατέχει τα αόρατα των ουρανών και της γης, και το ζήτημα της Ώρας δεν είναι δεν είναι παρά σαν ένα σπινθηρισμό του ματιού, η ακόμα γρηγορότερα. Βέβαια ο Αλλαχ είναι Παντοδύναμος. " ( 77:Al- Nahl). Επίσης ο Παντοδύναμος λεέι: «Σας ρωτάνε αναφορικά με την Ώρα ( της Ανάστασης). Να πείς: «Η γνώση της είναι μόνο με τον Αλλάχ!» Και τι είναι εκείνο που μπορεί να σε κάνει να καταλάβεις; Ίσως η Ώρα να είναι πολύ κοντά.» (63: Al Ahzab).

17 Νέα μελέτη τονίζει ότι το Σύμπαν είναι επίπεδο

18 Οι αστρονόμοι που εργάζονται στο εκλεπτυσμένο τηλεσκόπιο, που βρίσκεται σε ένα μακρινό λόφο στην έρημο της Χιλής, έχουν καταφέρει να πάρουν το πιο σαφείς και λεπτομερείς φωτογραφίες για αυτό που είναι που γνωστό ως η πρώτη ακτίνα που εμφανίστηκε στο σύμπαν.  Οι φωτογραφίες αυτές θεωρούνται ως η πρώτη επιστημονικά εφαρμοσμένη δοκιμασία για την θεωρία της εξέλιξης Σύμπαντος και Ανάπτυξης, και χρησιμεύουν ως τα πρώτα επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το Σύμπαν είναι επίπεδο και διέπεται από τη σκοτεινή ενέργεια και ύλη

19 Το μεγάλο τηλεσκόπιο αποτελείται από 13 τηλεσκόπια και δουλεύει με συνδετικά μικροκύματα και βρίσκεται σε 5080 μέτρα ύψος πάνω από το επίπεδο της θάλασσας σε μια από τις πιο ξηρές ερήμους του κόσμου, στην έρημο Atacama στη Χιλή.

20 Το τηλεσκόπιο, γνωστό και ως Cosmic Background Imager, έχει καταφέρει να πάρει φωτογραφίες μικρών διακυμάνσεων των μικροκυμάτων στο βαθύ διάστημα ή αυτό που είναι γνωστό από τους επιστήμονες ως «Ηχώ του Big Bang". Αυτά τα μικροσκοπικά μικροκύματα είναι ακτινοβολίες εξερεύνησης του σύμπαντος για περίπου 14 δισεκατομμύρια χρόνια, δηλαδή μετά την εμφάνιση του πρώτου ατόμου συμφωνα με την θεωρία του Big Bang

21 Οι εικονιζόμενοι χάρτες των κραδασμων και των διακυμάνσεων δείχνουν τον πρώτο σχηματισμό του σύμπαντος που μας περιβάλλει, πράγμα που σημαίνει ότι είναι η πρώτη προέλευση της ύλης και της ενέργειας η οποία είχε εξελιχθεί και μετατραπεί σε αυτό που έχουμε εντοπίσει σαν εκατοντάδες χιλιάδες κοσμικών συστάδων, εκατοντάδων γαλαξιών, ισθμών και συγκεντρωτικών αστεριών και πλανητών.

22 Το Ιερό Κοράνι είχε ήδη μιλήσει γιά αυτές τις συστάδες , και τις ονομάζει Μεγάλα Αστέρια, ο Αλλάχ ο Ευλογημένος λέει:«Εμείς Είμαστε που ορίσαμε τα Ζώδια στους ουρανούς και τα κάναμε να φαίνονται όμορφα ( σ΄όλους) τους παρατηρητές." (16: Al Hijr). Έτσι, το μεγάλο αστέρι είναι μια μεγάλη και εξαιρετική δομή που υπάρχει στο σύμπαν με μεγάλη πυκνότητα και οι επιστήμονες το αποκαλούν "Κοσμική Δομή”.

23 Η Ρίτα Colwell, ο διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών, είπε ότι τα συμπεράσματα αυτής της μελέτης θεωρούνται το καλύτερα και τα πιο σημαντικά στο είδος τους μέχρι σήμερα, διότι η κάθε νέα φωτογραφία από τις αρχές του σύμπαντος εμπλουτίζει τις γνώσεις μας για το πώς ήταν η η γέννηση και η εξέλιξη του σύμπαντος και όσο περισσότερο το σύμπαν διαστέλλεται και φουσκώνει, τόσο πιο πολύ αποκτούν γνώση για την προέλευση και τον τρόπο επέκτασης του σύμπαντος.

24 Ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, Antony Redhead, λέει ότι έχουμε δει, για πρώτη φορά, πως οι πρώτοι σπόροι χορήγησαν ζωή στους γαλαξίες και στις μαζικές κοσμικες συστάδες, και θέτουν τις αποδεικτικές θεωρίες για την εξέλιξη του σύμπαντος κάτω από τηλεσκόπιο

25 Εδώ λέμε ότι το Κοράνιο είχε εκδηλώσει το γεγονός αυτό στο στίχο ως εξής: "Και (θυμηθείτε), την ημέρα που θα τυλίξουμε τους ουρανούς (θα σβήσουμε) –όπως τυλίγει η περγαμηνή τα γράμματα. Και όπως ακριβώς αρχίσαμε την πρώτη δημιουργία, έτσι θα επαναλάβουμε, (το έργο μας). ( Και είναι μιά υπόσχεση που την έχουμε αναλάβει και- βεβαια- θα την εκπληρώσουμε.. " (104 Al-Anbiya'a)

26 Τα δεδομένα στα οποία οι επιστήμονες είχαν πρόσβαση χάρη στο τηλεσκόπιο, ιδίως τα δεδομένα που σχετίζονται με τη διανομή της θερμοκρασίας, υποστηρίζουν τις αλλαγές που έχουν γίνει προς την ιδέα από την οποία η θεωρία του Big Bang, αποκαλύφθηκε.  Η ιδέα αυτή είναι γνωστή ως "θεωρία του πληθωρισμού". Αναφέρθηκε ότι μια ομάδα Διεθνών Αστροναυτών τον Απρίλιο του 2000, ανακάλυψαν το πρώτο αποδεικτικά στοιχεία που υποστηρίζουν τη θεωρία ενός επίπεδου σύμπαντος που σημαίνει ότι οι παράλληλες γραμμές αυτού δεν διασχίζουν ή παρεμβαίνουν.

27 Το σύμπαν δεν θα καταρρεύσει σε μικρά σωματίδια

28 Μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Nature παρουσίασε ένα από τα πιο πολύπλοκα μυστικά του σύμπαντος, δεδομένου ότι διευκρινίζει ότι το σύμπαν μας είναι επίπεδο, όχι κυρτό, όπως θεωρήθηκε προηγουμένως.  Τα συμπεράσματα αυτά επιτέυθηκαν χάρη σε ένα ταξίδι zeppelin πάνω από τον Νότιο Πόλο. Η περιγραφή ενός επίπεδου σύμπαντος, σύμφωνα με τους επιστήμονες, σημαίνει ότι οι συμβατικοί γεωμετρικοί κανόνες μπορούν να εφαρμοστούν σε αυτό, και που είναι ότι το φως ταξιδεύει σε ευθείες και όχι σε καμπύλες γραμμές.  Η επιστημονική άποψη τείνει τελευταία να λέει ότι το σύμπαν είναι επίπεδο και τα τελευταία γεγονότα προσθέτουν περισσότερη αξιοπιστία στην άποψη αυτή.

29 Η ίδια μελέτη είχε προβλέψει ότι το σύμπαν θα σταματήσει την επέκταση του στο τέλος, με βάση τη θεωρία του Big Bang από το οποίο είχε εξελιχθεί, αλλά δεν θα καταρρεύσει σε μικρά σωματίδια!     Ο καθηγητής Peter Eddy, ένας από την ομάδα έρευνας που     διεξήγαγαν τη μελέτη, είπε ότι το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και     θα οδηγήσει σε ξαναγράψιμο της ιστορίας του σύμπαντος.     Οι πληροφορίες που παρέχονται από τη μελέτη περιλαμβάνει την ακριβή χαρτογράφηση     για τον εξασθενημένο υστερόλαμπη του Big Bang, το οποίο είναι γνωστό ως     Cosmic Background μικροκυμάτων

30 Αυτό συμφωνεί με τις συγχρονες ανακαλύψεις
Ο Wayne Hu, ο καθηγητής στην Ακαδημία των Επιστημών Φυσικής γνωστοποιεί ότι τα αποτελέσματα της μελέτης υποστηρίζουν την πρόταση ότι το σύμπαν είναι επίπεδο και δεν υπάρχει τίποτα να μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα καταρρεύσει σε μικρά σωματίδια. Από αυτή την άποψη αγαπημένοι μου αδελφοί, λέμε ότι το Κοράνι είχε επιβεβαίωσει αυτά τα γεγονότα, όταν ο Αλλάχ,όλοι οι έπαινοι ανήκουν σε Αυτόν ,είπε: "Και (θυμηθείτε), την ημέρα που θα τυλίξουμε τους ουρανούς (θα σβήσουμε) –όπως τυλίγει η περγαμηνή τα γράμματα.” ". Αυτό συμφωνεί με τις συγχρονες ανακαλύψεις

31 Η Επανάληψη της δημιουργίας του Σύμπαντος

32 Οι επιστήμονες συζητούν τώρα την επανάληψη της δημιουργίας του σύμπαντος, Ο επιστήμονας Neil Turok στο πανεπιστήμιο του Cambridge βρίσκει τις βάσεις για μια νέα θεωρία, η οποία αναφέρει ότι πολλά από τα κοσμικά φαινόμενα αναδημιουργούνται, όπως ο κύκλος του νερού, ο κύκλος του κλίματος, ο κύκλος του άνθρακα, ο κύκλος των αστεριών, ο κύκλος των βράχων και πολλά άλλα.  Ο ακόλουθος Κορανικός στίχος περιγράφει προφανώς αυτό το θέμα: «Όπως αρχίσαμε την πρώτη δημιουργία, θα την επαναλάβουμε. (Είναι) υπόσχεση που Μας δεσμεύει. Πραγματικά, θα το κάνουμε." Επιβεβαίωσε επίσης ότι η διαδικασία της Επανάληψης της Δημιουργίας είναι κατάλληλη και σε αρμονία με το γενικό σύστημα του σύμπαντος.

33 Οι επιστήμονες παρατήρησαν την διαστολή του σύμπαντος με επιταχυνόμενη ταχύτητα , λόγω της σκοτεινής ύλης η οποία είναι περισσότερο από 96% της ύλης του σύμπαντος. Υπάρχουν πολλοί στίχοι που επιβεβαιώνουν την επαναδημιουργία του σύμπαντος, όλοι οι έπαινοι ανήκουν σ΄Αυτόν. Ο Αλλάχ, ο Παντοδύναμος λέει: “Μήπως δεν βλέπουν πώς ο Αλλάχ αρχίζει την δημιουργία κι έπειτα πως επαναλαμβάνει το έργο Του, τούτο; Αυτό- βέβαια- είναι εύκολο γιά τον Αλλάχ.." (19: Al Ankabut) Επίσης, Ο Αλλάχ, Εξυψωμένος να είναι λέει: «Ο Αλλάχ είναι που αρχίζει την πορεία της δημιουργίας , κι έπειτα όλοι σ΄Αυτόν θα επιστρέψετε « (11: ArRum) (11: ArRum).

34 Ο Μεγάλος Σχισμός

35 Το σύμπαν επιταχύνεται στην επέκτασή του, όπως διαπιστώθηκε από τους επιστήμονες, πράγμα που σημαίνει ότι οι γαλαξίες κινούνται σε μια επιταχυνόμενη ταχύτητα, με άλλη έννοια, η ταχύτητα των γαλαξιών αλλάζει με το χρόνο και γίνεται πιο γρήγορη. Μπορούμε να φανταστούμε αυτή με το ακόλουθο παράδειγμα: Αυτοκίνητο Α : Έχει μια ταχύτητα που είναι 100 km / h, η οποία είναι μια σταθερή ταχύτητα. Αυτοκίνητο Β , έχει 0 ταχύτητα και μετά 10 km / h και στη συνέχεια 20 και 30 και 40 και στη συνέχεια 50 και ούτω καθεξής. Αυτό το αυτοκίνητο κινείται με επιτταχυνόμενη ταχύτητα και έτσι είναι η διαστολή του σύμπαντος.Ο  συντελεστής της επέκτασηε επιταχύνεται δεν είναι σταθερός. Η ερώτηση που ρωτήθηκε απο τους επιστήμονες: τι κάνει την επέκταση του Συμπαντος να επιταχύνεται:

36 Στην αρχή, είχαν υποθέσει ότι ήταν η παρουσία της σκοτεινής ύλης που προσέλκυε έντονα τους γαλαξίες και προκαλούσε επιτάχυνση στην κίνησή τους, στη συνέχεια, αφού έκαναν ορισμένους υπολογισμούς βρήκαν ότι το η ύλη αυτή αποτελεί το 96% του σύμπαντος! Αυτό οδήγησε τον επιστήμονα Robert R. Caldwell να προτείνει την θεωρία του Μεγάλου Σχισμού που αναφέρει ότι τα πάντα στο σύμπαν, αρχής γενομένης από τα άτομα και τι είναι ακόμη μικρότερο μέχρι τον άνθρωπο, πλανήτες, αστέρια, γαλαξίες, όλα θα διαλυθούν πριν από το τον Μεγάλο σχισμό του σύμπαντος. Πρόσθεσε επίσης ότι η σκοτεινή ενέργεια, η οποία εξακολουθεί να είναι ένα φάντασμα, θα συμμετάσχει σε μεγάλο βαθμό στο φρικτό τέλος του σύμπαντος στον Μεγάλο Σχισμό.

37 Συμπέρασμα

38 Εάν εξετάσουμε τους στίχους του Κορανίου, θα βρούμε ότι επιβεβαιώνουν τη διάρρηξη του σύμπαντος, ο Αλλάχ ο Παντοδύναμος λέει: «Και όταν ο ουρανός σχιστεί στα δύο και γίνει ρόδινος σαν κόκκινο δέρμα (αν λιώσει απο φωτιά» ( 37: Al Rahman). Και επιπλέον: "Τότε, εκείνη την ημέρα θα είναι το Μεγάλο συμβάν.Και ο ουρανός θα σχισθεί στα δύο, γιατί την ημέρα αυτή (ο ουρανός), θα είναι αδύναμος και διχασμένος ( έτοιμος να πέσει) ".( 69:  (15-16: Al Haqqa).

39 Τα μεγάλα ουράνια θα γίνουν εύθραυστα
Τα μεγάλα ουράνια θα γίνουν εύθραυστα. Αυτό είναι αυτό που αποκάλυψε το Κορανίο και συμφωνήθηκε με τις επιστημονικές μελέτες στην Αστρονομία.  Επιπλέον, λόγω της σημασίας αυτής της κοσμικής εκδήλωσης, ο Αλλάχ είχε ονομάσει ένα κεφάλαιο του Κορανίου η «Διάρρηξη" ή "al inshiqaq", ο πρώτος στίχος αυτού του κεφαλαίου λέει: " Όταν ο ουρανός διαρραγεί ( σε όλη την έκταση) Και υπακούσει με προσοχή (τη διαταγη του) Κυρίου του, και είναι ανάγκη να αποχωρήσει.". (1-2: Al Inshiqaq). Αυτός ο στίχος μας λέει ότι το σύμπαν δεν θα μείνει για πάντα, αλλά μάλλον θα καταρρεύσει και θα σχισθεί και ήταν το θέλημα του θεόυ που καθοδήγησε τους επιστήμονες να ανακαλύψουν φυσικές αποδείξεις προς αυτό το τέλος γιά να αποδείξουν ότι η Ημερας της Ανάστασης χωρι΄ς αμφιβολία ειναι αληθινή.

40 Βιβλιογραφία Universe Reborn Endlessly in New Model of the Cosmos, April 25, 2002.

41 Παρακαλώ, διαβιβάστε την παρούσα έρευνα στους φίλους σας.
Πρέπει να ικετεύσουμε τον Αλλάχ, λέγοντας:(Κύριέ μας μην αφήσεις τις καρδιές μας να παραστρατήσουν από την αλήθεια μετά αφού Εσύ μας κοθοδήγησες και Έχε έλεος προς εμάς από την Παρουσία Σου, γιατί Εσύ Είσαι ο Πολυδωρητης.)( Sûrat Âl-Imrân- verse 8)) Παρακαλώ, διαβιβάστε την παρούσα έρευνα στους φίλους σας. Website address


Κατέβασμα ppt "Η Κατάρρευση του Σύμπαντος"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google